Simona Halep – Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0 în turul 2 la Miami! Online Video. Calificare eroică pentru româncă, după ce a fost condusă cu set și 3-1

Simona Halep - Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0 în turul 2 la Miami! Online Video. Calificare eroică pentru româncă, după ce a fost condusă cu set și 3-1
  • Publicat:
  • Actualizat:

Simona Halep (România, 3 WTA) a învins-o pe Caroline Garcia (Franța, 51 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-0, și s-a calificat în turul al 3-lea al turneului de la Miami! Simona a revenit fantastic după ce a fost condusă cu set și 3-1, iar în faza următoare se va duela cu Anastasija Sevastova (Letonia, 57 WTA).

Victorie superbă pentru Simona Halep la debutul în turneul WTA 1000 de la Miami, scor 3-6, 6-4, 6-0 cu Caroline Garcia! Constănțeanca a trecut peste accidentarea din setul secund și a reușit să câștige cu stil primul meci pe care l-a disputat după 5 săptămâni de pauză. Totodată, eleva lui Darren Cahill a dus la 7-1 scorul întâlnirilor directe cu Garcia.

La propriu și la figurat, Halep a fost la pământ, dar s-a ridicat atunci când era condusă cu 6-4 și 3-1 de Garcia! Românca a luptat eroic, și-a luat break-ul înapoi, începând să pună presiune tot mai mare pe adversară. Caroline a clacat în momentul în care a servit pentru a rămâne în set, iar Simona a egalat in extremis. Constănțeanca a fost dezlănțuită total în actul decisiv și s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-0, după o oră și 50 de minute.

01:48 Demonstrația de forță continuă, iar Simona Halep conduce cu 5-0 în decisiv! Caroline Garcia e făcută KO de jucătoarea noastră.

01:45 Simona Halep are 3-6, 6-4, 4-0 în fața Carolinei Garcia, iar victoria e la două game-uri distanță!

01:40 Halep se dezlănțuie și controlează meciul cu Garcia: 3-6, 6-4, 3-0! Sportiva din Franța nu mai rezistă în niciun raliu cu Simona, după ce în urmă cu jumătate de oră dicta ritmul partidei.

01:30 SEET câștigat in extremis de Simona Halep: 3-6, 6-4! Caroline Garcia cedează sub presiune, începe să greșească, așa că avem decisiv. Simona a fost condusă cu set și 3-1, dar nu a cedat în niciun moment.

01:20 Halep – Garcia 3-6, 5-4! A treia favorită menține ritmul, iar franțuzoaica servește pentru a rămâne în set! Să vedem cum se va descurca de data aceasta.

01:12 Simona Halep conduce pentru prima oară în meci, scor 3-6, 4-3! Serie spectaculoasă de trei game-uri consecutive pentru româncă. Caroline Garcia servește acum într-un moment crucial.

01:05 Halep continuă să lupte, în ciuda durerilor, dar are o misiune infernală! Garcia conduce cu 6-3, 3-2!

00:53 Simona a solicitat un time out medical la scorul de 3-6, 1-2! Sportiva noastră are probleme la umărul drept și chiar a strigat de durere după ce a executat un serviciu.

00:50 Garcia își valorifică break-ul și o conduce cu 6-3, 2-0 pe Halep! Scorul este mult prea dur!

00:45 Halep – Garcia 3-6, 0-1! Nici setul secund nu începe așa cum și-ar fi dorit Simona! În schimb, sportiva noastră punctează la capitolul spectacol, reușind lovitura meciului.

00:36 SET pentru Caroline Garcia, scor 6-3 în fața Simonei Halep! Constănțeanca a pierdut un set ciudat: deși a servit excelent, un scurtcircuit s-a produs în jocul ei la scorul de 2-3.

00:32 Simona își face serviciul și rămâne în set, dar Caroline servește pentru a-și adjudeca actul inaugural la 3-5!

00:28 Break neașteptat pentru jucătoarea din Franța, care o conduce pe Simona Halep, scor 2-4! Halep nu pierduse niciun punct pe propriul serviciu înaintea game-ului cu numărul 6.

00:25 Garcia este și ea agresivă pe propriul serviciu și preia din nou conducerea: 2-3! Darren Cahill, cu mască și ochelari, este greu de recunoscut în tribune.

00:20 Halep nu a pierdut niciun punct pe propriul serviciu până acum: 2-2, după un nou game impecabil.

00:12 Simona Hale pierde primul game, dar nu își pierde concentrarea și egalează rapid, după un game solid: 1-1!

00:05 Meciul dintre Simona Halep și Caroline Garcia a început cu românca la retur!

23:20 Maratonul dintre Sabalenka și Pironkova continuă, scorul fiind 5 egal în decisiv. Astfel, Halep va intra pe teren aproape de miezul nopții.

23:00 Prietena” Simonei Halep merge în turul al treilea! Iga Swiatek a dispus de Barbora Krejcikova, scor 6-4, 6-2. Poloneza se poate confrunta cu Halep în optimi, aceeași fază în care s-au întâlnit cele două la Roland Garros 2020 și Australian Open 2021.

22:30 Pe Terenul 1, acolo unde este programat meciul Simonei Halep, se dă o luptă crâncenă între Aryna Sabalenka și Tsvetana Pironkova! Bielorusa a egalat la seturi, scor 0-6, 6-3, așa că duelul Halep – Garcia poate fi decalat.

22:10 Salutare! Simona Halep își începe parcursul la Miami Open în aproximativ o oră! Jucătoarea noastră a făcut mai multe declarații puternice la conferința de presă. Simona a caracterizat tenisul feminin, spunând că orice jucătoare poate câștiga orice turneu.


Simona Halep evoluează direct în turul 2 la Miami Open, grație statutului de favorită numărul 3, înfruntând-o joi seară pe Caroline Garcia. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digisport 2 și în timp real pe www.prosport.ro.

Dacă Halep a avut bye în prima rundă, Garcia s-a duelat cu o altă reprezentantă a României, Mihaela Buzărnescu (137 WTA). Sportiva din „Hexagon” a câștigat fără emoții, cu scorul de 6-1, 6-2.

Simona Halep – Caroline Garcia, Live Video Online în turul 2 la Miami. Românca are 6-1 în mecurile directe

Simona Halep (România, 3 WTA) se duelează cu Caroline Garcia (Franța, 51 WTA), joi seară, nu înainte de ora 23:00! Meciul dintre Halep și Garcia este al 4-lea de pe Terenul 1, fiind precedat de confruntările Shelby Rogers – Elina Svitolina, Angelique Kerber – Renata Zarazua și Tsvetana Pironkova – Aryna Sabalenka. Va fi a 8-a întâlnire directă dintre Simona Halep și Caroline Garcia, sportiva noastră conducând cu 6-1 în meciurile cu franțuzoaica. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc în semifinalele Fed Cup 2019, atunci când românca s-a impus cu 6-7(6), 6-3, 6-4

Meciul dintre Simona Halep și Caroline Garcia contează pentru calificarea în turul al 3-lea al turneului WTA/ATP 1000 de la Miami. În faza respectivă, Halep s-ar putea întâlni cu câștigătoarea partidei dintre Cori Gauff (SUA, 36 WTA) și Anastasija Sevastova (Letonia, 57 WTA). Recompensa financiară pentru jucătoarele care ajung în turul 3 la Miami este de 26.000 de dolari, iar competiția are premii în valoare totală de 3,26 milioane de dolari. Simona Halep nu a triumfat niciodată la turneul de la Miami, având statut de cap de serie numărul 3 la ediția din acest an.

Simona Halep a surprins înaintea meciului cu Caroline Garcia, spunând că nu se mai gândește la clasament

Simona Halep are șanse să revină pe locul 2 mondial dacă triumfă la Miami, dar constănțeanca spune că nu se mai gâmdește la clasament: „Pentru mine, obiectivul este un Grand Slam, dacă este posibil să câştig unul din nou. Şi Jocurile Olimpice din acest an, pentru că îmi doresc foarte mult pentru cariera mea să am o medalie. Aşa că acum sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament. Cred că am făcut o treabă bună pentru că am rămas foarte concentrată pe ceea ce trebuie să fac.

De asemenea, am fost foarte profesionistă cu corpul meu. Am avut grijă de fiecare dată când am avut o mică problemă, aşa că, slavă Domnului, nu am avut accidentări grave. Bineînţeles, am avut nişte accidentări pentru că este normal jucând în fiecare săptămână un turneu. Dar am avut grijă foarte bine de toate. De aceea simt că am avut consistenţă”, le-a declarat Simona Halep jurnaliștilor de la Miami.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate
Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant:…
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Moartea în chinuri a inginerului Ursu, Navalnîi de România. Cum acoperă statul român crimele securiștilor VIDEO
Moartea în chinuri a inginerului Ursu, Navalnîi de România. Cum acoperă statul român crimele securiștilor VIDEO
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai…