„E un antrenor foarte bun!”. Dumitru Dragomir, declarație sinceră despre Gigi Becali

„E un antrenor foarte bun!”. Dumitru Dragomir, declarație sinceră despre Gigi Becali
  • Publicat:

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a fost acuzat, în nenumărate rânduri, că pune pe primul plan veniturile finaciare obținute de pe urma echipei, neglijând performanțele sportive. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de acord cu strategia lui Gigi Becali și a venit cu argumente.

FCSB se află pe primul loc din Liga 1, cu 51 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Ultimul titlu de campioană, obținut de FCSB, datează din sezonul 2014/2015.

Dumitru Dragomir, declarație sinceră despre Gigi Becali

Fostul șef LPF consideră că sportul este o afacere, astfel că trebuie tratat ca atare. „Mitică” îl admiră pe Gigi Becali și susține că strategia acestuia este cea corectă.

„Gigi Becali e un antrenor foarte bun. Interesul lui este să ia bani, nu să ia titlul. Pentru el, banii sunt mai importanți decât trofeele.

A spus și Țiriac la televizor, sportul e un business acum, trebuie să îl faci ca business.

Becali a avut curajul să aducă numai români și tineri în echipă, a plătit pentru această treabă și uite că are performanță, nu a mai avut nimeni curajul lui. E un antrenor foarte bun, dacă a putut să facă așa ceva.

Când pun suporterii bani ca la Dinamo, atunci da, pot avea un cuvânt. Aici, la noi, dacă faci ceva pe lângă patron, te bagă la pușcărie”, a declarat Dumitru Dragomir, la PRO X.

Dumitru Dragomir, anunț despre „perla” lui Gigi Becali

Florinel Coman nu trece printr-o perioadă bună, iar acest lucru a fost observat inclusiv de Dumitru Dragomir. Fostul conducător LPF a vorbit despre ceea ce trebuie să facă tânărul jucător, pentru a reveni la forma din trecut.

Florinel Coman a revenit, recent, după o accidentare dură, suferită în meciul cu Backa Topola, din preliminariile Europa League.

„După accidentarea avută, Coman putea să se lase de fotbal, încă are teamă. Într-o luna, două, dacă joacă meci de meci, va fi iar la forma aia bună. Fotbal știe, dar are teamă când aleargă.

Să îl lase să joace meci de meci și va fi o mare valoare a fotbalului românesc. Ei sunt copii talentați, dar pe bancă nu pot crește în valoare. Trebuie să le dea jocuri în picioare, cu orice risc”, a spus Dumitru Dragomir.

Cosmin a avut prima tangență cu presa la vârsta de 15 ani, când a început să scrie pentru volan.ro. Apoi a semnat articole pentru mai multe publicații din domeniul tech, cum ar fi gadget-talk.ro, dexblog.ro sau urbanteh.ro. La vârsta de 17 ani, a debutat în presa sportivă, pe site-ul ionalexandru.ro. ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×