Dialog de zile mari între Bawab și Laurențiu Reghecampf. Replica savuroasă a iordanianului: „Stai liniștit. Fotbalist am fost întotdeauna”

Redactor:
Daniel Anghel
Dialog de zile mari între Bawab și Laurențiu Reghecampf. Replica savuroasă a iordanianului:
  • Publicat:
  • Actualizat:

Derby-ul Spaniei dintre Barcelona și Real Madrid ține capul de afiș în Europa. În Liga 1 Betano este un jucător care a evoluat pentru echipele secunde ale ambilor granzi iberici, iordanianul Thaer Bawab.

Legitimat în prezent la Concordia Chiajna, Bawab a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf, antrenor sub comanda căruia nu a prins foarte multe partide: „Este un antrenor bun, a avut rezultate, mai ales la Steaua, unde e foarte dificil să lucrezi. M-am întâlnit cu el la Chiajna și mi-a zis în glumă, pe jumătate, ‘Ai mai învățat și tu fotbal?’. Iar eu i-am spus: ‘Stai liniștit. Fotbalist am fost întotdeauna, dar nu ai știut tu să vezi asta’” , a declarat Bawab pentru Telekomsport.

Reghecampf l-a antrenat pe iordanianul de 33 ani atât la Gloria Bistrița, cât și la FCSB, acesta evoluând în opt meciuri pentru actuala vicecampioană a României, respectiv în șapte pentru bistrițeni.

Gaz Metan, U Craiova, Dinamo și Concordia Chiajna sunt celelalte echipe românești din CV-ul jucătorului. Acesta a mai evoluat la Real Madrid, Barcelona, CE L’Hospitalet, CD Alfaro, Ittihad Kalba și Umm Salal.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×