„Am reziliat contractul!”. Mara a făcut anunțul după înfrângerea cu Malmo! Fotbalistul care pleacă de la CFR pe ușa din dos

Redactor:
Andrei Pal
  • Publicat:
  • Actualizat:

Bogdan Mara a anunțat o nouă despărțire de CFR. Clujenii i-au reziliat contractul lui Ibrahima Balde (29 de ani), cel mai bine plătit fotbalist din lotul campioanei. Anunțul a fost făcut de oficialul echipei din Gruia chiar la finalul înfrângerii cu Malmo (0-1), din preliminariile Ligii Campionilor.

Balde mai avea contract cu CFR până în 2020. Senegalezul câștiga nu mai puțin de 25.000 de euro pe lună la CFR! vin Boli, Dino Spehar, Srdjan Luchin, Laurențiu Rus, Tomislav Duka, Alexandru Vlad și Marius Coman au plecat de la CFR în vară.

„Am reziliat contractul cu Balde. Nu știu unde se duce, dar i-am mulțumit pentru faptul că ne-a ajutat. Noi știam de la începutul sezonului că nu ne vom mai baza pe el”, a spus Bogdan Mara după înfrângerea cu Malmo, la DigiSport.

Despre Balde, AS a scris că este dorit de echipa din liga  a doua spaniolă, Oviedo, și că ibericii așteaptă ca acesta să devină liber de contract pentru a finaliza negocierile. Balde a jucat 13 meciuri la CFR în sezonul în care echipa din Gruia a câștigat un nou titlu de campioană după patru ani, timp în care marcat de patru ori.

Balde e cotat la 550.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×