Acasa » INTERVIU | Specialist în placaje culinare, maestrul bucătar Horia Vîrlan este pasionat de sportul cu balonul oval: „Aș asemăna rugbyul cu o tocană vânătorească. Elegant, foarte gustos, dar și hrănitor”

INTERVIU | Specialist în placaje culinare, maestrul bucătar Horia Vîrlan este pasionat de sportul cu balonul oval: „Aș asemăna rugbyul cu o tocană vânătorească. Elegant, foarte gustos, dar și hrănitor”

29 aug. 2015, 13:17,

Naționala de rugby a României se pregătește de startul celei mai importante competiții, Cupa Mondială ce va debuta pe 18 septembrie. „Stejarii” vor avea la competiția din Anglia un suporter de lux, pe unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți chefi din România, Horia Vîrlan. Maestrul bucătar de la Prima TV este pasionat de rugby, sport pe care l-a practicat în copilărie și pe care l-a abandonat după ce a suferit câteva accidentări. Acesta a povestit pentru ProSport de unde vine dragostea lui pentru rugby și felul în care acest sport și-a pus amprenta asupra lui.