VIDEO | Gică Popescu vorbeşte despre cel mai DIFICIL moment petrecut în perioada detenţiei. Cum a trecut peste "punctul critic"

13 mai 2017 7711 afişări Comentează şi tu Special
VIDEO | Gică Popescu vorbeşte despre cel mai DIFICIL moment petrecut în perioada detenţiei. Cum a trecut peste "punctul critic"

Condamnat pe 4 martie 2014 la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile în Dosarul Transferurilor, Gică Popescu a fost eliberat condiţionat după un an şi 8 luni, pe 4 noiembrie 2015. Întrebat de cel mai "negru" moment din perioada cea mai "neagră" din vaţa lui, Gică Popescu a mărturisit: "moartea tatălui meu, a fost un moment delicat"

La două luni de la intrarea în închisoare, tatăl lui Gică Popescu s-a stins din viaţă: "A fost greu, dar am trecut cu demnitate peste acel moment. Am fost uimit de cât de mulţi oameni au venit la înmormântare. A fost incredibil, colegi de-ai mei din Generaţia de Aur, a fost o dovadă incredibilă de prietenie, mai ales că totul s-a întâmplat la 400 km depărtare de Bucureşti, pe o vreme ploioasă şi friguroasă"

Gică Popescu a mai spus că a fost plăcut surprins de unii oameni în perioada în care a fost închis: "Mi-au fost alături oameni de la care nu aşteptam o astfel de atitudine. În plus am avut parte de toată susţinerea familiei mele, iar Gică Hagi a fost lângă mine în toată perioada aceea. Desigur, am avut parte şi de surprize neplăcute, dar puţine, au fost oameni care au întors armele. Proporţia ar fi 95% - 5%"


 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.