VIDEO DE COLECŢIE | "Acum 20 de ani...". Urarea sportivilor români în ziua în care ProSport împlineşte două decenii de viaţă. Echipa de vis: Nadia, Hagi, Năstase. Plus: tricoul lui Popescu şi săritura Drăgulescu, pasa lui Mutu, aterizarea lui Oprea şi surpriza Sandrei

2 iul 2017 33430 afişări Special
VIDEO DE COLECŢIE | "Acum 20 de ani...". Urarea sportivilor români în ziua în care ProSport împlineşte două decenii de viaţă. Echipa de vis: Nadia, Hagi, Năstase. Plus: tricoul lui Popescu şi săritura Drăgulescu, pasa lui Mutu, aterizarea lui Oprea şi surpriza Sandrei

de Andru NENCIU

producător: Mihai IANOŞI

montaj: Dan TĂNASE

Pot fi povestiţi 20 de ani în 20 de minute? Poate da, poate nu. Se pot comprima 20 de ani în 20 de rânduri? Puţin probabil. În 20 de cuvinte se poate transmite un mesaj puternic? Cu siguranţă. Pentru că oamenii care au ales să-ţi transmită o urare, prin intermediul nostru, ţie, prietene ProSport, au ştiut mereu cum să ajungă la tine. Şi când au plecat spre vestiare cu privirea rătăcită într-un smoc de iarbă, şi când au dormit pe o uşă din lemn, culcată la podea, pentru ca durerile la coloană să dispară până la concursul de gimnastică ce avea să vină. Şi când au primit Cupa sub privirea ageră a Regelui Juan Carlos, şi când au devenit unicele campioane olimpice ale României la Rio.

În urmă cu fix 20 de ani ţi se umezeau ochii atunci când deveneai un absolvent de canto, sperând să prinzi un bilet la un turneu final rezervat de Hagi şi Popescu. În urmă cu fix 20 de ani, trecerea dinspre Atlanta spre Sydney se făcea lin. Cu profesionalism şi încredere. Cu antrenori care încă nu plecaseră în străinătate, scârbiţi de un sistem opac. În urmă cu 20 de ani se năştea un brand care ţi-a propus o nouă abordare a evenimentelor la care poate ai participat de la o distanţă de trei bătăi de inimă. În urmă cu 20 de ani apărea o nouă modalitate de a-ţi pune în pagină eroul sau erăul care tocmai îţi îngropase echipa favorită.

Pe unii dintre ei îi poţi regăsi şi azi, în filmuleţul pe care ProSport ţi l-a pregătit la 20 de ani de existenţă. Priviţi gestul unui tată care şi-a pierdut fiul şi urmăriţi fiecare procedeu de pe tatami al unor judoka neînfricaţi. Identificaţi detaliul de pe tricoul lui Popescu şi sesizaţi altruismul lui Drăgulescu. Sunt oameni cu peste 20 de ani de sport în spate. Cam vârsta Danei Haralambie şi a lui Robert Glinţă, sportivii aleşi de ProSport să devină ambasadorii 20. Şi da! Se pot povesti 20 de ani şi într-un mesaj de 10 secunde de la cel pe care l-ai vrut mereu pe prima pagină. Două cuvinte rostite de el... pot oricând să-ţi nască în minte cele mai frumoase momente ale carierei. Nu trebuie decât să dai play!

 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.