VIDEO | Totul despre colegii mei, cu Ilie Stan. Portarul Stelei care alerga mai mult decât jucătorii de câmp, recuperarea de la "Doi Găini" şi Ilie Dumitrescu: "E greu să fii antrenor. Acum ce să fac? Vă judec pe voi"

1 ian 2017 21503 afişări Comentează şi tu ProSport Live

Invitat la ProSport Live, Ilie Stan (48 de ani) a participat la rubrica tradiţională a emisiunii, "totul despre colegii mei". Fostul mijlocaş, care a petrecut nouă sezoane în Ghencea (1987-1995 şi 1996-1997) a fost de acord să creioneze portretele colegilor săi şi a dezvăluit un episod foarte interesant, care l-a avut în prim-plan pe Tiberiu Csik.

Ce a spus Ilie Stan despre foştii colegi de la Steaua:

Dumitru Stângaciu - "Era cel mai vechi jucător al echipei, a prins şi perioada când Steaua a câştigat Cupa Campionilor. Când mergeam la pregătire, era primul la alergare, în condiţiile în care era portar. Un tip extraordinar, un caracter fantastic, alerga extraordinar"

Tiberiu Csik - "Un băiat deosebit. Vorbea foarte mult ungureşte. Am mers să facem recuperare la Doi Cocoşi şi a doua zi l-a întrebat cineva unde am mers să facem recuperare, iar el a răspuns că la "Doi Găini". Apoi şi-a cumpărat un apartament cu doi camere"

Didi Prodan - "Un jucător extraordinar, corect, cinstit. Acum e mai dur, dar fiecare are părerea lui"

Toni Doboş - "A trecut prin acea perioada grea, dar şi el era un băiat deosebit"

Ionuţ Pârvu - "Tot timpul ţin legătura cu el. S-a stabilit în Braşov, are o grupă de copii şi juniori"

Jean Vlădoiu - "Şi el un băiat extraordinar, un suflet deosebit. Mai avea câteva ieşiri, când nu dădea gol, începea să spargă sticle. Îmi aduc aminte, am jucat returul cu Croaţia Zagreb în Cupa UEFA. Ne-au condus cu 1-0, la 1-0 a avut câteva ocazii, n-a reuşit să înscrie şi când am intrat în cabină auzeam la toaletă buf-bug. A spart două sticle de apă, că avea ghinion. Bineînţeles, a doua repriză a marcat două goluri, am câştigat cu 3-2"

Basarab Panduru - "Tot timpul când dădeam gol dădeam palma cu el. Aveam o relaţie extraordinară cu el. Eu jucam închizător, el juca în faţa mea. Şi în viaţa de zi cu zi eram la fel"

Costel Gâlcă - "La fel şi el, m-am bucurat aseară pentru rezultatul lui. E un caracter deosebit"

Ion Viorel - "E cumnatul meu, îmi pare rău că nu s-a impus la Steaua, să joace meci de meci"

Ilie Dumitrescu - "Ee să mai, avem multe lucruri frumoase. Chiar şi acum când ne întâlnim vorbim de tot ce s-a întâmplat. Discut tot timpul cu el şi îmi spune: «Bă, am încercat să fiu antrenor. E greu să fii antrenor. Acum ce să fac? Vă judec pe voi»"

 
http://www.prosport.ro/video/prosport-live/video-totul-colegii-mei-ilie-stan-portarul-stelei-alerga-mult-jucatorii-camp-recuperarea-doi-gaini-ilie-dumitrescu-e-greu-fii-antrenor-acum-fac-judec-15100870
15100870
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Începutul sfârşitului. LOVITURA DE PALAT este inevitabilă. Planul pus la cale ÎN SECRET chiar sub nasul lui Dragnea