"Totul despre... colegii mei" cu Răzvan Burleanu | Cum e Budescu, ce aşteaptă de la Torje şi de ce l-a impresionat Chiricheş! VIDEO ProSport LIVE

6 mar 2016 3501 afişări Comentează şi tu ProSport Live
"Totul despre... colegii mei" cu Răzvan Burleanu | Cum e Budescu, ce aşteaptă de la Torje şi de ce l-a impresionat Chiricheş! VIDEO ProSport LIVE

Invitat la ProSport LIVE, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a devenit protagonistul rubricii Totul despre colegii mei. Şeful federaţiei nu a vorbit despre colegii săi de la Casa Fotbalulului, ci a acceptat provocarea de a-i caracteriza pe jucătorii primei reprezentative.

​Constantin Budescu - "Mi-aş dori să aibă îndrăzneală. Chiar şi în China, îndrăzneala de a visa la echipa naţională şi de a se pregăti pentru ea"

Mihai Pintilii - "Are un spirit bătăios. Este un adevărat războinic pe teren şi chiar mă bucur că a revenit în campionatul intern fiindcă acest lucru îi va da multe meciuri în picioare, iar în mod cert va contribui la succesul echipei naţionale"

Bogdan Stancu - "Este foarte înţepător. Aşa şi trebuie să fie un atacant"

Vlad Chiricheş - "Stabilitate. Alături de Dragoş Grigore, a contribuit decisiv la campania calificare. Dacă n-am reuşit să înscriem, am reuşit să nu primim gol, iar în mod cert jocul defensiv s-a format în jurul amândurora"

Ciprian Tătăruşanu - "Îţi dă foarte mare încredere. Cred că acesta este cuvântul care îl caracterizează cel mai bine."

Cristian Săpunaru - "Imprevizibil. Mă bucur că a revenit la echipa naţională"

Răzvan Raţ - "Tărie, încredere, seriozitate, dăruire".

Gabriel Torje - "Un jucător extrem de talentat de la care ai aşteptări foarte mari şi care îţi poate influenţa în mod pozitiv rezultatele"

Claudiu Keşeru - "Un jucător foarte serios. Îi lipsesc golurile la nivel de echipă naţională, dar e jucător care poate să tragă echipa după el. Are un caracter foarte puternic, este un jucător foarte inteligent"

Ovidiu Hoban - "Foarte puternic, foarte serios, determinat, dedicat. Avem o echipă naţională care îţi dă speranţă."

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.