"Totul despre... colegii mei" cu Răzvan Burleanu | Cum e Budescu, ce aşteaptă de la Torje şi de ce l-a impresionat Chiricheş! VIDEO ProSport LIVE

6 mar 2016 3500 afişări Comentează şi tu ProSport Live

Invitat la ProSport LIVE, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a devenit protagonistul rubricii Totul despre colegii mei. Şeful federaţiei nu a vorbit despre colegii săi de la Casa Fotbalulului, ci a acceptat provocarea de a-i caracteriza pe jucătorii primei reprezentative.

​Constantin Budescu - "Mi-aş dori să aibă îndrăzneală. Chiar şi în China, îndrăzneala de a visa la echipa naţională şi de a se pregăti pentru ea"

Mihai Pintilii - "Are un spirit bătăios. Este un adevărat războinic pe teren şi chiar mă bucur că a revenit în campionatul intern fiindcă acest lucru îi va da multe meciuri în picioare, iar în mod cert va contribui la succesul echipei naţionale"

Bogdan Stancu - "Este foarte înţepător. Aşa şi trebuie să fie un atacant"

Vlad Chiricheş - "Stabilitate. Alături de Dragoş Grigore, a contribuit decisiv la campania calificare. Dacă n-am reuşit să înscriem, am reuşit să nu primim gol, iar în mod cert jocul defensiv s-a format în jurul amândurora"

Ciprian Tătăruşanu - "Îţi dă foarte mare încredere. Cred că acesta este cuvântul care îl caracterizează cel mai bine."

Cristian Săpunaru - "Imprevizibil. Mă bucur că a revenit la echipa naţională"

Răzvan Raţ - "Tărie, încredere, seriozitate, dăruire".

Gabriel Torje - "Un jucător extrem de talentat de la care ai aşteptări foarte mari şi care îţi poate influenţa în mod pozitiv rezultatele"

Claudiu Keşeru - "Un jucător foarte serios. Îi lipsesc golurile la nivel de echipă naţională, dar e jucător care poate să tragă echipa după el. Are un caracter foarte puternic, este un jucător foarte inteligent"

Ovidiu Hoban - "Foarte puternic, foarte serios, determinat, dedicat. Avem o echipă naţională care îţi dă speranţă."

 

http://www.prosport.ro/video/prosport-live/totul-despre-colegii-mei-cu-razvan-burleanu-cum-e-budescu-ce-asteapta-de-la-torje-si-de-ce-l-a-impresionat-chiriches-video-prosport-live-15095185
15095185
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
RĂZBOI TOTAL la nivelul Guvernului. Nimeni nu se aştepta ca LOVITURA să vină tocmai acum. „Este împotriva Constituţiei”