Sandra Izbaşa s-a decis: nu merge la Rio. Ce carieră vrea să urmeze | PROSPORT LIVE

4 feb 2016 13447 afişări Comentează şi tu ProSport Live
Sandra Izbaşa s-a decis: nu merge la Rio. Ce carieră vrea să urmeze | PROSPORT LIVE

Sandra Izbaşa a declarat că este decisă să pună punct carierei la nivel înalt. Izbaşa a precizat că i-a fost greu să ia o asemenea hotărâre, însă simte că nu mai poate evolua la un nivel foarte bun la Jocurile Olimpice de la Rio.

Izbaşa a declarat că va încerca să devină antrenoare şi îşi doreşte să se ocupe de o grupă de junioare în cadrul clubului Steaua.

"Nu voi continua în gimnastica de înaltă performanţă. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie. Mi-aş fi revenit, dar nu la nivelul pe care i-am obişnuit pe toţi. Munca pentru Jocurile Olimpice nu se compară cu pregătirea pentru alte competiţii. Bellu şi Bitang m-au înţeles, mi-au respectat decizia. Frica de eşec nu a cântărit în decizia mea, niciodată nu m-am gândit 'Doamne, dacă o să ratez?!'. Părinţii m-au încurajat, nu poţi să faci o viaţă întreagă gimnastică de performanţă. În momentul de faţă nu m-am hotărât dacă o să fac deplasarea lui Rio, alături de echipă. Dacă nu voi face deplasarea, cu siguranţă le voi susţine din faţa televizorului", a declarat Sandra Izbaşa la ProSport LIVE.

Sandra Izbaşa este dublă campioană olimpică (2008 şi 2012) şi s-a retras după Campionatele Mondiale din Antwerp (Belgia) care s-a desfăşurat în perioada 30 septembrie - 6 octombrie. Sportiva anunţase în octombrie 2015 că a revenit la antrenamente.

ProSport LIVE,  în fiecare zi, de luni până vineri, singurul talk-show  pe teme sportive din online-ul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.