ISTORIE!!! Viitorul e noua campioană a României după 1-0 cu CFR! „Renegatul” Iancu a înscris golul decisiv după un penalty făcut de Larie și a îndeplinit visul lui Hagi. FCSB termină pe locul doi, Dinamo rămâne pe trei | VIDEO

  • Publicat:
  • Actualizat:
  • MOMENT ISTORIC pentru fotbalul românesc! Viitorul a învins CFR Cluj, 1-0, după un gol al lui Gabi Iancu, în minutul 65, și a câștigat pentru prima dată în istorie titlul în Liga 1, reușita constănțenilor venind ca urmare a unui penalty comis chiar de Larie, fotbalistul de la CFR transferat de Becali cu o zi înaintea „finalelor” pentru titlu.
  • FCSB, principala urmăritoare a Viitorului, a decis încă de la pauză meciul cu CS U Craiova, după dubla lui Alibec și golul lui Jakolis, dar vicecampioana nu a fost ajutată de rezultatul de la Ovidiu. După 65 de minute în care puștii lui Hagi nu au găsit drumul spre gol, Larie l-a faultat în careu pe Coman, George Găman a arătat penalty, iar Iancu și-a asumat responsabilitatea, a tras pe centru și a înscris golul care va rămâne în istorie.
  • În Ștefan cel Mare, Dinamo a remizat cu Astra, 1-1, după golurile lui Ioniță, respectiv Nemec, iar „câinii” termină cel mai bun sezon din ultimii ani pe locul al treilea.


Clasamentul final:

  • 1. Viitorul – 44 de puncte
  • 2. FCSB – 44 de puncte
  • 3. Dinamo – 40 de puncte

Viitorul – CFR Cluj 1-0 (Iancu pen. 65)

  • Viitorul: Râmniceanu –   Benzar, Țîru, Boli, Cr. Ganea – N. Roșu (Iancu 52), Mladen (S. Rădoi 61), Casap – Chițu, Țucudean, Morar (Coman 46)
  • CFR Cluj: Vâtcă – Rus, Larie, Horj, Peteleu – A. Mureșan,   Deac – Sârbu (Dan Roman 69), Al. Păun (Antal 66), Nouvier – Omrani (Sorsa 83)

FCSB – CS U Craiova 3-0 (Alibec 18, 42, Jakolis 44)

  • FCSB: Niță – Enache,   Bălașa, Moke, Momcilovic – Boldrin, Pintilii (Achim 68) –    Jakolis, Fl. Tănase, De Amorim (   Ov. Popescu 52) – Alibec (Gnohere 75)
  • CS U Craiova: Calancea –   Dimitrov, Kelic, Barthe (   Jazvic 12, Burlacu 72), Briceag – Mateiu, Screciu, Zlatinski – Băluță, A. Ivan,    Bancu *Gustavo 82)

Dinamo – Astra 1-1 (Nemec 40 / Al. Ioniță 32)

  • Dinamo: Penedo –   Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip (Oliva 78) – Mahlangu, Busuladzic (P. Petre 86), Palic – Bumba (Rivaldinho 52), Nemec, D. Nistor
  • Astra:   S. Lung – Al. Stan, Oros,   Pițian,   J. Morais – Lovin (Nicoară 45), Takayuki, Boubacar – Al. Ioniță (Balaure 72), S. Buș (D. Florea 83), Budescu 

21:55 FINAL DE MECI, FINAL DE CAMPIONAT, ISTORIE PENTRU VIITORUL! Hagi își duce visul la capăt, câștigă primul titlu în Liga 1 la opt ani de la înființarea Academiei și marchează un moment istoric pentru fotbalul românesc! FCSB termină pe doi, Dinamo rămâne a treia!


21:53 S-a terminat meciul de pe Arena Națională, FCSB a bătut cu 3-0, dar tot ce contează sunt ultimele două minute de la Ovidiu!


21:50 TREI MINUTE DE PRELUNGIRE LA OVIDIU, 180 de secunde până la istorie! Hagi gesticulează nervos pe margine, își ceartă unul dintre secunzi, iar presiunea a depășit de mult limita normală. Fanii cântă „campionii, campionii”, dar mai sunt de jucat trei minute!


21:45 Tabela arată minutul 86 la Ovidiu, iar în ultima perioadă CFR-ul nu a mai găsit drumul spre poarta lui Râmniceanu și Țucudean depune un efort foarte mare pentru a ține balonul în jumătatea clujeană.

Pe Arena Națională, Craiova depune ultimele eforturi, dar reluarea cu călcâiul a lui Băluță e prea modestă și Niță reține.


21:41 Mai trec cinci minute și Viitorul reușește, cumva, să ducă mingea departe de poarta lui Râmniceanu. Deac e nervos, ia un galben pentru un fault dur, dar sunt detalii care nu mai contează.

Junior Morais ratează singur cu Penedo, după o pasă genială a lui Takayuki, și le mai oferă dinamoviștilor zece minute de speranțe la locul doi.


21:35 Deja nu mai contează ce se întâmplă pe Arena Națională și în Ștefan cel Mare. Alibec e înlocuit cu Gnohere, Șumudică e aproape să fie trimis în tribune pentru proteste, dar emoțiile ating cote imense la Ovidiu. Viitorul face un mic pas în spate, iar cronometrul arată minutul 75. Încep tragerile de timp.


21:29 Asistăm la cele mai grele 20 de minute din istoria Viitorului. Miriuță forțeză cu Dan Roman, un atacant, în locul lui Alexandru Păun, în timp ce PCH-ul își arată bucuria față de golul înscris de Gabi Iancu. În acest moment, Dinamo rămâne pe locul trei și are nevoie de un gol în poarta lui Silviu Lung, dar și de unul încasat de Râmniceanu, pentru a prinde poziția a doua.


21:24 GOOOOOOOL VIITORUL! Coman intră în careu, Larie îl faultează fix pe linia de 16 metri, George Găman arată penalty și Gabi Iancu își asumă responsabilitatea. Trage tare, pe centru, Vâtcă sare în stânga și Viitorul e la 25 de minute de ISTORIE!


21:22 Hagi epuizează schimbările, în minutul 61, când mută post pe post, cu Rădoi în locul lui Mladen. Imediat, Benzar pune o minge pe capul lui Țucudean, vârful e într-o poziție perfectă, dar lovește mult prea slab și Vâtcă reține.


21:16 Viitorul se descoperă, apar spații uriașe în apărare, dar Omrani nu e în cea mai bună zi și mai ratează o ocazie incredibilă. Scapă din nou singur cu portarul, finalizează la timp, dar îl ia la țintă pe Râmniceanu și menține vii speranțele la titlu ale constănțenilor.

În Ștefan cel Mare e liniște, FCSB joacă la așteptare și e cu ochii pe rezultatul de la Ovidiu. Așa va fi, probabil, tot restul meciului de pe Arena Națională.


21:11 OCAZII INCREDIBILE ALE VIITORULUI! Echipa lui Hagi pune presiune, Horj respinge o minge, apoi Neluț reia spre poarta goală, dar Deac are o intervenție incredibilă și respinge de pe linia porții. Imediat, Casap trage sub bară, Vâtcă respinge, dar Boli reușește să rateze cu poarta goală, lovitura sa de cap trecând la câțiva centimetri de bară!


21:07 Craiova e la pământ, Alibec pasează perfect pentru Tănase, dar mijlocașul adus de la Viitorul trage prost, singur cu Calancea, și Reghecampf izbucnește pe margine. La Ovidiu, Sârbu pune o minge pe capul lui Omrani, dar vârful CFR-ului trimite mult peste, din poziție foarte bună.


21:05 S-au reluat meciurile. Hagi mută logic, îl lasă pe Vlad Morar la cabine, iar Florinel Coman are la dispoziție 45 de minute în care poate îmbrăca mantaua de erou al constănțenilor.


20:49 Pauză pe cele trei stadioane! FCSB e campioană, iar Viitorul are mult de lucru, pentru că echipa lui Hagi nu a reuști absolut nimic în primele 45 de minute. La aceste scoruri, echipa lui Reghecampf e campioană, Viitorul termină pe doi, iar Dinamo se mulțumește cu locul al treilea.


20:47 GOOOOL ALIBEC! GOOOOL JAKOLIS! FCSB rezolvă meciul cu CS U Craiova încă de la pauză. Mai întâi Pintilii scoate o minge din picioarele lui Ivan, combină cu Alibec, apoi îl lasă pe atacant cu poarta goală și tabela arată 2-0.

La două minute distanță, Jakolis șutează de la marginea careului, prinde colțul lung și Calancea nu mai are nicio șansă. E 3-0 pentru vicecampioană, care mai are de așteptat doar rezultatul de la Ovidiu.


20:44 GOOOOOL DINAMO! Romera centrează din dreapta, Nemec îi ia fața lui Pițian, reia cu capul și Lung rămâne fără replică!


20:41 FCSB a făcut un mic pas în spate după marcarea golului, dar Craiova nu a găsit soluțiile pentru a se apropia periculos de poarta lui Florin Niță. Oltenii construiesc greu, iar lipsa spațiilor le face viața grea lui Bancu și Băluță.


20:37 Ocazie monumentală ratată de Păun! Francezul Nouvier se distrează cu Benzar, centrează șutat în fața porții, mingea-l depășește pe Țîru, dar Alexandru Păun nu reușește să pună dreptul și ratează întâlnirea cu deschiderea scorului. Viitorul nu joacă nimic, iar CFR are deja două ocazii imense ratate. Mai sunt 10 minute până la pauză.


20:35 GOOOOOOL ASTRA! Buș deschide jocul în stânga, Budescu face un moment de magie, centrează perfect cu exteriorul în fața porții, Ioniță nu face decât să pună latul și șansele lui Dinamo la titlu devin sinonime cu zero!


20:29 Viitorul n-a produs nimic în prima jumătate de oră, iar singurele momente periculoase au fost create în momentul în care atacanții lui Hagi s-au prăbușit în careul advers și au cerut penalty. După Casap, a venit rândul lui Chițu să simuleze, dar George Găman nu a arătat lovitură de la 11 metri. Din nou, a procedat foarte bine.


20:25 CFR-ul are o ocazie foarte bună la Ovidiu, dar lovitura liberă executată de Deac, de la 18 metri, e respinsă în lateral de Râmniceanu. Viitorul primește o lovitură liberă din aceeași poziție, dar Morar trage mult peste poartă.

Pe Arena Națională, Băluță e la un vârf de gheată de o reluare din câțiva metri, dar același Niță iese la timp și înlătură pericolul. Ritmul meciului a scăzut în Ștefan cel Mare.


20:22 GOOOOL FCSB! Boldrin creează o fază frumoasă în jumătatea adversă, îl lasă pe De Amorim singur cu portarul, brazilianul șutează în Calancea, dar mingea ajunge la Alibec, care-l devansează pe Screciu și împinge balonul în poarta rămasă goală. FCSB e campioană la aceste scoruri!


20:18 Dinamo e în corzi. După ocazia foarte mare a lui Oros, a venit rândul lui Ioniță să dea foarte mari emoții. Fostul rapidist a șutat foarte bine, cu stângul, Penedo a plonjat și a reușit să împingă, cumva, mingea în bară.


20:14 Se încing cele trei meciuri! Pe Arena Națională, Zlatinski îl găsește perfect pe Bancu, mijlocașul Craiovei scapă singur cu Niță, încearcă să-l dribleze, dar portarul FCSB-ului se întinde la timp și-l blochează. Mahlangu dă replica lui Dinamo, dar șutul mijlocașului de culoare trece puțin pe lângă poarta lui Silviu Lung. Casap cere penalty după un duel cu Larie, Găman stă pe gânduri, apoi arată șase metri. Și bine face.


20:10 OCAZII INCREDIBILE LA OVIDIU ȘI ÎN ȘTEFAN CEL MARE! Păun paseză perfect pe culoar pentru Omrani, vârful crescut de Marseille scapă singur cu Râmniceanu, finalizează cu dreptul, dar o face slab și goalkeeper-ul lui Hagi reușește una dintre cele mai importante intervenții ale carierei.

În „Groapă” trecem pe lângă golul campionatului, după ce Dielna respinge greșit o centrare a lui Budescu, Oros reia din foarfecă și Penedo respinge cu greu în corner.


20:03 Prima fază periculoasă apare pe Arena Națională. Dimitrov centrează din dreapta, Briceag apare la colțul lung și șutează din vole, dar execuția sa se oprește în plasa laterală și Niță n-are emoții. Răspunsul vine de la Alibec, dar șutul vedetei FCSB-ului e blocat de Barthe.


20:00 Au început meciurile, au început cele 90 de minute de foc! PCH-ul cântă pentru ultima dată în Ștefan cel Mare, atmosfera de la Ovidiu e de sărbătoare, iar fotbaliștii de pe Arena Națională au trecut pe lângă trofeul care va ajunge în vitrina câștigătoarei.


19:50 Gigi Becali și ultimele declarații înaintea finalului de campionat. A renunțat la „regii” și are emoții mari. Nici vorbă de „campionii, campionii, ole ole ole”:


19:30 Casele de pariuri și-au făcut și nu prea temele pentru finalul de campionat. Chiar dacă CS U Craiova intră cu cea mai bună echipă, FCSB are cea mai mică cotă la victorie (1.25), urmată de Dinamo (1.35) și Viitorul (1.45), cu mențiunea că pariorii anticipează o surpriză la Ovidiu și cota gazdelor continuă să urce în ultimele ore.


19:14 Au apărut echipele de start de la Viitorul – CFR, iar surprizele nu sunt mici de loc. Hagi l-a lăsat pe Coman în afara primului „11”, iar în mijlocul terenului apare neexperimentatul Mladen, nepotul lui Gică Popescu. CFR intră cu o echipă în care și-au găsit loc doar doi străini, Nouvier și Omrani.


19:09 CRAIOVA INTRĂ‚ CU CEA MAI BUNĂ‚ ECHIPĂ‚ POSIBILĂ‚! Gigi Mulțescu s-a decis asupra primului 11 și trimite în teren cea mai bună formulă posibilă. Joacă toți titularii și niciun puști nu și-a găsit loc în primul 11!


19:04 Anunțul lui Gigi Becali i-a făcut pe fanii FCSB să spere din nou într-un titlu care părea pierdut. La casele de bilete de la Arena Națională s-au format cozi foarte mari, amintind de anii din perioada de glorie a clubului roș-albastru. Cam așa se prezintă situația acum:


18:54 Facem trecerea de la FCSB – CS U Craiova la Viitorul – CFR. Reporterul ProSport prezent la Ovidiu ne informează că vor fi ocupate 4.000 de locuri din cele 4.500 ale arenei pe care echipa lui Hagi joacă cel mai important meci din istorie. Mai jos, imagini de la sosirea celor două echipe.


18:44 Echipa de start a FCSB-ului! Surprizele se numesc Enache în partea dreaptă a apărării, în locul lui Pleașcă, absența lui Gnohere și prezența lui Amorim în stânga.


18:14 Avem echipele de start de la Dinamo – Astra. Sergiu Hanca nu a putut fi recuperat la timp și nu se află în lotul echipei lui Contra. De cealaltă parte, Șumudică începe cu ce are mai bun, singura mare absență fiind a lui Săpunaru, care a fost înlocuit de Pițian.


18:00 Mai sunt două ore până la cele mai așteptate 90 de minute din istoria recentă a fotbalului românesc și credem că e momentul să scoatem în evidență și partea audio. Suntem siguri că nu mulți dintre voi cunosc imnul Viitorului, așa că-l vom lăsa aici pentru o încălzire propice înaintea partidelor. Pe cel al lui Dinamo îl știe toată lumea, pe cel al FCSB-ului l-am adăuga, dar….nu există.


16:50 Cu câteva ore înaintea meciurilor care vor decide noua campioană a Ligii 1, LPF se ține de exerciții de PR și ne anunță că „din dorința de a păstra aceeași echidistanță manifestată față de toate competitoarele încă de la preluarea mandatului în fruntea LPF și de a nu lăsa loc niciunei speculații”, Gino Iorgulescu nu va fi prezent pe vreun stadion în această seară, preferând să urmărească partidele din fața televizorului.

Citiți și vă minunați:


Finalul! Bătălia pentru titlul de campioană în Liga 1 se încheie sâmbătă seară după fluierul de final la cele trei partide din playoff egal importante pentru stabilirea ierarhiei finale. După un sezon regulat agitat și un playoff încins, condimentat cu meciuri spectaculoase, speculații de non-combat și scandaluri, ultima etapă va stabili ordinea primelor trei clasate din Liga 1. Favorita pentru titlu este Viitorul lui Gheorghe Hagi, singura echipă care depinde doar de propriul rezultat pentru a fi sigură de titlu. FCSB, la egalitate de puncte cu Viitorul, dar cu dezavantajul meciurilor directe, primește acasă CSU Craiova și este obligată să câștige pentru a putea specula un eventual pas greșit al adversarei din Ovidiu. Nu în ultimul rând, pentru titlul de campioană se bate cu șanse și Dinamo. Echipa revitalizată de Cosmin Contra e la două puncte în spatele contracandidatelor și are nevoie de victorie, dar și ca cele două să nu câștige pentru a ridica trofeul după zece ani de pauză.

Viitorul – CFR Cluj

Echipe probabile:

  • Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țîru, Mladen, Boli – Vînă, N. Roșu, Casap – Chițu, Șucudean, Coman
  • CFR Cluj: Marc – Rus, Horj, Larie, Peteleu – Nascimento, Deac – Sorsa, Paun, Nouvier – Omrani

Suntem pregătiți, concentrați pe ce avem de făcut și conștienți că putem face istorie„, este discursul puștilor din echipa înființată, susținută și antrenată de Gică Hagi. Viitorul a ajuns în situația istorică de a se bate pentru titlul de campioană la doar câțiva ani după ce se salva de la retrogradare. Puștii lui Gică Hagi au adunat 41 de puncte și, cu toate că sunt la egalitate cu FCSB, au avantajul faptului că au câștigat cu 3-1 la Ovidiu și au făcut 1-1 pe Național Arena, astfel că vor câștiga departajarea cu echipa lui Reghecampf în cazul unei egalități de puncte și după ultima etapă. Veștile în cadrul lotului sunt bune. Romario Benzar, căpitanul și unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Hagi în acest sezon, este complet refăcut după problemele de sănătate recente, iar Florin Purece va fi și el apt după ce a lipsit în ultima etapă. Chiar dacă Nedelcu, Hodorogea sunt out, iar Ganea este incert, Viitorul pornește cu prima șansă în lupta cu clujenii. Avantajul gazdelor vine și din faptul că, potrivit Digi, CFR va merge la ultima etapă fără Bud, Camora, Gomelt, Mincă, Juan Carlos Ruiz și Tiago Lopes.

FCSB – CSU Craiova

Echipe probabile:

  • FCSB: Niță – Pleașcă, Bălașa, Tamaș, Momcilovic – Boldrin, O. Popescu – Jakolis, Alibec, Fl. Tănase – Gnohere
  • CSU Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Screciu, Briceag – Zlatinski, Mateiu – Jazvic, Băluță, Bancu – Ivan

Partidă foarte importantă pentru un sezon în care Laurențiu Reghecampf a ratat celelalte două trofee puse în joc, meciul contra oltenilor a fost pregătit de fecesebiști prin… scandal. Duelul declarațiilor între cele două tabere a început atunci când CSU a trimis mai mulți juniori pe teren la meciul cu Viitorul, pierdut cu 1-0 la Pitești, însă cel mai probabil strategia nu va fi păstrată și pentru ultima etapă. FCSB a făcut o plângere oficială la FRF și cere excluderea din campionat a Craiovei, în timp ce oltenii anunță că fotbaliștii sunt concentrați și că vor să învingă pe Național Arena. „Am ajuns în situația asta din cauza noastră. Trebuie să ne câștigăm meciul, însă vom sta cu un ochi și pe ce se întâmplă la Viitorul”, a spus antrenorul secund al vicecampioanei, Toni Petrea, în conferința de presă premergătoare jocului.

Dinamo – Astra

Echipe probabile:

  • Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, S. Filip – Busuladzic, May – Hanca, Palic, Nistor – Nemec
  • Astra: S. Lung – Săpunaru, Oros, Fabricio, J. Morais – Seto, Boubacar – A. Ioniță, Teixeira, Budescu – Niculae

La finalul unui campionat în care fluctuațiile de formă au fost foarte mari, Dinamo își vede sezonul salvat de injecția cu entuziasm administrată de Cosmin Contra. Echipa s-a calificat în playoff împotriva tuturor pronosticurilor și a ajuns, înaintea ultimei etape, în postura de a avea șanse la titlu. E drept, pentru ca Dinamo să ridice din nou trofeul după zece ani de pauză e nevoie ca nici Viitorul și nici FCSB să nu câștige meciurile din ultima etapă, însă o miză importantă pentru „câini” poate să fie și locul doi, loc care permite accesul în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, pe traseul non-campioanelor. 

 

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o…
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele