VIDEO | Ieşire scandaloasă într-o semifinală ATP. Arbitrul de scaun, înjurat ca la uşa cortului de un tânăr jucător

9 feb 2016 4997 afişări Comentează şi tu Tenis

Se spune că tenismenii îşi păstrează calmul în orice situaţie, însă există şi jucători care ies din decor prin gesturi grobiene. Este cazul tânărului german Alexander Zverev (70 ATP), care a dat dovadă de un comportament scandalos în week-end, în timpul semifinalei disputate în cadrul turneului ATP de la Montpellier (Franţa).

În momentul în care Paul-Henri Mathieu (Franţa, 68 ATP) servea pentru meci, neamţul îşi creease o minge de break, la scorul de 7-6, 5-4. Mathieu a servit spre exterior, arbitrul de linie a strigat "aut", însă Manuel Messina, oficialul din scaun, a considerat că mingea a fost bună, a intervenit şi i-a acordat punctul francezului. Atât i-a trebuit lui Zverev, care şi-a ieşit din minţi şi l-a insultat pe arbitrul italian strigând: "Nuuu! Aceasta este urma! Retardatul dracului".

Arbitrul Manuel Messina, unul dintre cei mai buni din circuit, şi-a păstrat calmul, tratând cu indulgenţă incidentul. Pentru gestul grosolan din timpul semifinalei, Zverev a scăpat cu un avertisment. Neamţul a reuşit până la urmă să facă break-ul în game-ul în care s-a dat în spectacol, dar a pierdut meciul după câteva minute, scor final 7-6(11), 7-5.

http://www.prosport.ro/video/alte-sporturi/tenis/video-iesire-scandaloasa-intr-o-semifinala-atp-arbitrul-de-scaun-injurat-ca-la-usa-cortului-de-un-tanar-jucator-15054506
15054506
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”