Ronaldo are o nouă "ţintă"! Flirt cu una din cele mai apreciate vedete din "noul val". FOTO | Reacţia tinerei

24 ian 2016 36308 afişări Comentează şi tu Sport Life
Ronaldo are o nouă "ţintă"! Flirt cu una din cele mai apreciate vedete din "noul val". FOTO | Reacţia tinerei 5 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7968/14987188/2/kendall1.jpg

Cristiano Ronaldo pare să aibă o viaţă sentimentală extrem de "activă" după despărţirea de Irina Shayk. În ultimele luni au apărut constant zvonuri privind posibile relaţii ale protughezului, acesta fiind surprins adesea în prezenţa unor reprezentante ale sexului frumos, iar fotbalistul Realului a confirmat că "are mai multe iubite".

Ronaldo se află încă în căutări pentru o pereche potrivită iar ultima "ţintă" pare să fie sora mai mică a lui Kim Kardashian, Kendall Jenner. În vârstă de 20 de ani, Kendall are deja o carieră în lumea modei şi în televiziune, fiind una din cele mai apreciate vedete din "noul val".Site-ul Hollywoodlife.com scrie că Ronaldo "a flirtat" cu Kendall Jenner pe Instagram, iar bruneta s-a simţit mai mult decât flatată.

"Kendall a fost flatată când a văzut că el i-a apreciat o imagine pe Instagram. Ea şi surorile ei cred că Ronaldo e superb. Dacă ar invita-o la o întâlnire, ar accepta fără să ezite. Ar fi o experienţă, cu siguranţă", a declarat o sursă din apropierea fotomodelului pentru HollywoodLife.com.

http://www.prosport.ro/sport-life/sport-life/ronaldo-are-o-noua-tinta-flirt-cu-una-din-cele-mai-apreciate-vedete-din-noul-val-foto-reactia-tinerei-14987188
14987188
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”