Preşedintele Iohannis a decorat-o post-mortem pe Iolanda Balaş cu Ordinul Steaua României în grad de Mare Ofiţer

13 mar 2016 52641 afişări Comentează şi tu Special
Preşedintele Iohannis a decorat-o post-mortem pe Iolanda Balaş cu Ordinul Steaua României în grad de Mare Ofiţer

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat sâmbătă decretul de decorare post-mortem a multiplei campioane olimpice Iolanda Balaş cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Mare Ofiţer, potrivit unui comunicat de presă emis duminică de Administraţia Prezidenţială.

"În semn de înaltă apreciere pentru întreaga activitate pusă în slujba sportului de performanţă, contribuind, pe această cale, la afirmarea pe plan internaţional a şcolii româneşti de atletism, precum şi la promovarea valorilor olimpice în rândul tinerelor generaţii de campioni, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul Naţional <<Steaua României>> în grad de Mare Ofiţer Iolandei Balaş-Soter, multiplă campioană olimpică", potrivit sursei citate.

Dubla campioană olimpică la atletism Iolanda Balaş Soter, care avea probleme de sănătate, s-a stins din viaţă vineri la vârsta de 79 de ani.

Mediafax

http://www.prosport.ro/sport-life/special/presedintele-iohannis-a-decorat-o-post-mortem-pe-iolanda-balas-cu-ordinul-steaua-romaniei-in-grad-de-mare-ofiter-15105585
15105585
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Martorul-cheie rupe tăcerea