LIVE BLOG | O mărturie crucială în procesul dezafilierii Craiovei: Gigi Becali a recunoscut în fața instanței că știa de planul lui Sandu și Dragomir! „I-am spus lui Mititelu că urmează ca el și Iancu să fie declarați persona non-grata și cluburile lor, dezafiliate!”

Redactor:
Andru Nenciu
Redactor:
Matei Udrea
LIVE BLOG | O mărturie crucială în procesul dezafilierii Craiovei: Gigi Becali a recunoscut în fața instanței că știa de planul lui Sandu și Dragomir!
  • Publicat:
  • Actualizat:

de Matei Udrea, Andru Nenciu și Cristian Voicu

  • Astăzi, la Curtea de Apel București, s-a judecat apelul în cazul dezafilierii Universității Craiova
  • In prima instanță, în iunie 2016, Tribunalul București dictase condamnări la 3 ani cu suspendare pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragomir și decidea că Adrian Mititelu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de aproximativ 220 de milioane de euro din partea LPF și FRF
  • Decizia inițială a fost contestată atât de procurorii DNA, care și-ar fi dorit condamnări de până la 14 ani de închisoare, dar și de Sandu și Dragomir care se așteptau să fie achitați
  • Deși ar fi trebuit să fie audiat astăzi, Cristi Borcea nu s-a prezentat, invocând probleme medicale după operația suferită la picior
  • Gigi Becali a fost citat în calitate de martor, in încercarea curții de a stabili prejudiciul creat
  • Următorul termen a fost deja anunțat: 8 februarie. Este însă o chestiune de săptămâni – poate câteva luni – până la finalul procesului.

UPDATE 15:45 Audierile programate pentru ședința de astăzi s-au încheiat. Următorul termen a fost fixat pentru data de 8 februrie anul curent.


UPDATE 15:10 Dragomir e deranjat de dorința judecătorului: „Dacă este proces public, de ce să nu discutăm la televizor?”. Judecătorul îi explică faptul că doar ședințele sunt publice. Dragomir se liniștește.


UPDATE 15:08 Judecătorul este nemulțumit de absența lui Cristi Borcea, care a anunțat că s-a operat: „Vom intensifica căutările”. E, totuși, bizar că statul nu poate aduce de atâtea termene (este a patra oară când Borcea nu se prezintă) un deținut încarcerat. În lipsa lui Borcea și Stângaciu (juristul FRF nu s-a prezentat nici el, deși fusese citat ca martor), următorul termen e programat pe 8 februarie. Pe 8 martie se va trece la ascultarea înregistrărilor și a emisiunilor televizate în care s-a vorbit despre dezafilierea Craiovei. Ultimul mesaj al judecătorului: actul de judecată se face doar în sală, nu în presă!”.


UPDATE 14:47 S-a terminat audierea lui Duru, care a durat cu două ore mai puțin decât cea a lui Becali. Duru are o problemă: fontul de 14 folosit de grefier e prea mic și nu poate citi. Cere un font mai mare! 

UPDATE 14:45 Tensionat, Mititelu pune cinci întrebări pe care judecătorul le respinge. Dumitru Dragomir izbucnește în râs.

UPDATE 14:10 Duru-show. Discursul șefului de la licențiere din FRF e atât de captivant, încât Dumitru Dragomir și-a scos un ziar din geantă și a început să-l răsfoiască. La polul opus e Mircea Sandu. Fostul atacant de la Sportul Studențesc scrijelește un carnețel cu vorbele fostului său subaltern de la FRF.


UPDATE 13:55 Discuția cu Duru alunecă spre registrul tehnic și se construiește pe ideea căilor de atac în deciziile fotbalistice și pe pedeapsa pentruun club care nu a plătit ce a stabilit Comisia FRF.


UPDATE 13:50 Încep discuții tehnice despre criteriile de licențiere și despre diverși termeni. Duru vorbește pe un ton convingător: „Nu am participat la discuțiile din Comitetul Executiv din 8 iulie 2011 în care s-a luat în discuție situația Universității Craiova pentru că acționase în instanțe civile FRF. Universitatea Craiova fusese obligată la plata unor bani către Victor Pițurcă, fostul antrenor, de către comisiile FRF”


UPDATE 13:40 A început audierea lui Viorel Duru. Șeful Comisiei de licențiere de la FRF e întrebat despre ședința din 8 iulie 2011, când s-a discutat dezafilierea. Duru susține că nu mai ține minte de ce a fost chemat de Mircea Sandu. „Probabil pentru situația Universității Craiova”, răspunde el.

„Craiova nu primise licența pentru Liga 1 pentru că avea datorii la stat. Dar avea licență pentru Liga 2, unde nu există criteriul datoriilor. Craiova retrogradase și sportiv în Liga 2″, explică Viorel Duru. Dragomir și Mircea Sandu par nervoși. Fostul președinte al FRF face ticurile obișnuite: își aranjează ochelarii, își trece mâna prin păr, își atinge vârful nasului. Dragomir ascultă și privește atent, ca la finalul unei piese de teatru fără happy-end.


UPDATE 13:38 Cu mina unui om liniștit, George Becali a apărut în fața reporterilor dorind să afișeze aerul unui om care nu ar putea păți nimic. Audiat în calitate de martor, finanțatorul FCSB a întărit ideea că a spus doar adevărul în fața instanței. După câteva cuvinte aruncate de pe vârful limbii despre dezafilierea Universității Craiova, Becali a luat la tocat subiectele din viața politică românească. Despre Donald Trump nu a vorbit.


Becali: „Nu fi supărat, am spus adevărul! Vei primi 10 milioane”

 

Mititelu: „10 milioane? Poate 300!”

Becali: „Ei, și!? Facem altă Ligă! Liga e doar un sediu!”


UPDATE 13:31 Dragomir și Sandu par nervoși. Nașul prezintă ticurile cunoscute: își aranjează ochelarii, își atinge nasul. Dragomir se holbează și este roșu. Amândoi fac naveta către prima bancă, unde stau avocații, și le șoptesc acestora.

UPDATE 13:27 Întrebat din nou de judecător de ce a retras acțiune de la Curtea de Apel, Gigi Becali a declarat: „Am retras-o pentru că n-aveam șanse, nu mă puteam lupta cu TAS. Am retras acțiunea de la Curtea de Apel pentru că îmi era frică de FIFa și UEFA, să nu mă scoată din cupele europene”

Mititelu: „A fost somat de FRF să-și retragă acțiunea din tribunal?”

Becali: „Nu! Niciodată! Și dacă mă somau, ce, mi-era mie frică vreodată de Federație? Mie doar de UEFA și FIFA mi-era frică”

S-a încheiat audierea lui Gigi Becali, după aproximativ 3 ore.


UPDATE 13:25 Mititelu: „E adevărat că mi-a spus să am grijă, că vor să mă dezafilieze și să-mi ia jucătorii?”

Becali: „Nu că-i iau jucătorii, i-am spus că am auzit că urmează ca el și Iancu (n.red. patron la Poli Timișoara în acea perioadă) să fie declarați persona non grata și cluburile dezafiliate. Nu mai știu cine mi-a spus. Se vorbea în toată lumea fotbalului. Eu credeam că rămâne cu jucătorii ca active necorporale”


UPDATE 13:04 Spiritele se încing și părțile implicate schimbă replici dure.

Mititelu îi solicită judecătorului: „Să spună martorul ce i-am spus eu în toți acei ani, de ce nu îi dau jucători!”

Becali: „Nu mai știu. Să spună el! Noi vorbeam des, eram prieteni atunci, recunosc!”

Mititelu: „Îi spuneam că nu dau jucătorii pentru că vreau să fac echipă bună?”

Becali: „Da, așa e, Mititelu îmi spunea că nu vrea să-mi dea jucătorii pentru că vrea să facă echipă puternică. Să se bată cu mine! Păi, i-am spus, cum să se bată el cu mine? Nu vede cum îl cheamă? Mititelu!”

Dragomir intervine: „Da, și până la urmă a retrogradat…”

Mititelu: „Voi m-ați retrogradat, nenorociților!”

Mircea Sandu: „Te-a retrogradat mă-ta!”

Judecătorul intervine și reușește să reinstaureze liniștea.

Urmează alt episod foarte important. Mititelu reușește să-l determine în instanță pe Becali să recunoască faptul că a dat în judecată FRF fără ca această instituție să îl dezafilieze.

Mititelu: „Poate confirma Gigi Becali că Steaua București a fost somată de Comitetul Executiv să plătească 800.000 de euro în 2012 către Bacău, iar Steaua a dat în judecată?”.

Gigi Becali ezită, dar confirmă și spune că a dat banii pentru că era calificat în Champions League și, fiind o decizie a TAS, risca banii din cupele europene: „Am făcut contestație la Curtea de Apel, chemând în judecată FRF și FCM Bacău, dar acea acțiune am retras-o”.

Latifundiarul face apoi niște afirmații absolut neașteptate, pentru că au fost de natură să prejudicieze clar cauza lui Sandu și Dragomir. Întrebat din nou de judecător de ce a retras acțiunea în instanțele civile, Becali a răspuns: „Pentru că mi-era frică de FIFA și UEFA. Să nu mă scoată din cupele europene”. 
Mititelu a insistat: „A fost somat de FRF să-și retragă acțiunea din tribunal?”

Becali a bombat pieptul: „Niciodată! Și dacă mă somau, ce, mi-era mie frică vreodată de federație? Mie de UEFA și de FIFA mi-era frică!”.


UPDATE 12:55  Moment de cotitură în proces! Gigi Becali recunoaște în fața instanței că știa de planul dezafilierii Craiovei!
Mititelu: „E adevărat că mi-a spus să am grijă, că vor să mă dezafilieze și să-mi ia jucătorii?”

Becali: „Nu am spus că-i iau jucătorii! I-am spus că am auzit că urmează ca el și Iancu să fie declarați persona non-grata, iar echipele lor dezafiliate!”.

Rumoare în sală! Practic, Becali recunoaște că scenariul era deja „scris” și deciziile erau luate înainte de ședința în care s-a oficializat dezafilierea clubului Universitatea Craiova.

Judecătorul sesizează imediat importanța mărturiei și insistă: cine i-a spus martorului de acest plan?

Becali pare să-și dea seama că a scăpat „porumbelul” și devine evaziv: „Nu mai știu cine mi-a spus. Se vorbea în lumea fotbalului…”. Încearcă să dreagă busuiocul: „El se adresase instanțelor civile, iar regulamentele fotbalului nu permit acest lucru”.

Încercând să salveze situația, Becali a comis o altă gafă. A menționat: „Eu nu știam că-i vor declara jucătorii liberi de contract. Credeam că îi rămân lui Mititelu, ca active necorporale. Dacă avea o echipă în ligile inferioare, în Liga 2 sau Liga 3, jucătorii se duceau acolo!”.

În acel moment, Mititelu replică: „Păi, exista echipa a doua! Era în ligile inferioare!”.

Becali n-a mai avut replică.


UPDATE 12:45 Are loc un alt dialog relevant.

Mititelu: „Recunoaște martorul că între 2007-2011 am purtat multe discuții pentru transferul unor jucători și l-am refuzat?”.
Becali: „Recunosc!”

Mititelu: „E adevărat că în 2009 mi-a oferit 4 milioane de euro pentru Florin Costea?”
Becali: „I-am oferit 3 milioane, nu 4! Bate câmpii! Dar, pe urmă, Costea s-a accidentat. Asta era înainte de accidentare”.


UPDATE 12:35 Becali e amenințat că e amendat pentru fiecare derapaj! „Dați-mi amendă, cât trebuie să plătesc?”

Judecătorul îl amenință cu amenda: „Vreți să avem și martor amendat?”

Becali: „Dați-mi amendă!”

Judecător: „La fiecare derapaj măresc cuantumul!”

Becali: „Cât puteți să-mi dați!”

Judecător: „Haideți să nu cădem în derizoriu!”


UPDATE: Gigi Becali revine după incident: „Hai, între 5 și 10 milioane de euro”.

Atât afirmațiile legate de valoarea jucătorilor, cât și cele despre evaluarea lotului în general pot avea relevanță, chiar dacă Becali nu este o persoană autorizată, deoarece îi certifică judecătorului că fotbaliștii Universității Craiova chiar valorau multe milioane de euro. De acest lucru pare conștient și Becali.

Procurorul întreabă dacă se nasc drepturi federative asupra jucătorilor când se semnează contractul. Becali încearcă să evite răspunsul. În final, acceptă că da. Dar explică faptul că jucătorii nu valorează, în realitate, clauzele de reziliere puse de patroni.


UPDATE:  Suporterul Gabi Blondu’, un apropiat al lui Adrian Mititelu, patronul Universității Craiova în acea perioadă, a intervenit în discuție cu o replică ce a stârnit râsete în sala de judecată.

Becali afirmase că interesul său e „să câștige Mititelu, să iau și eu ceva de la masa credală: 1,1 milioane de euro”.

Replica apropiatului lui Mititelu a venit rapid: „Sau 2-3 ani!”

Becali se enervează: „Băi, taci, băi, că suntem în instanță! Mă căutau jucătorii. M-a sunat unul mic… cum îi spune?”

Unul din suporterii craioveni, Gabi Blondu’: „Gîngioveanu!”

Becali: „Așa, bravo! Eu, ca specialist, apreciez că toți jucătorii de la Craiova făceau, la un loc, 5 milioane de euro!”

Moment în care unul din oamenii lui Mititelu îi strigă: „Da’ ai tăi cât fac, bă?”

Respectivul personaj este scos din sala de judecată în timp ce-l înjură pe Gigi Becali. Jandarmii îl amendează cu 500 de lei.


UPDATE: Becali, către judecător: „Consider că ar trebui să mă întrebați, ca specialist în fotbal, că am demonstrat, ca să aflați de la mine adevărul”.

Apoi, patronul FCSB vorbește despre Găman și Lung, care au ajuns gratis la Astra și estimează că valorau câte un un milion de euro fiecare! Despre Bărboianu: „Nu valora nimic! Astra și Dinamo n-au luat nimic! Interesul meu e să câștige Mititelu, să iau și eu ceva de la masa credală: 1,1 milioane de euro”

 


UPDATE: Becali: „Pe Prepeliță, Mititelu putea lua 700.000 de euro de la mine. Dar l-am  luat gratis. Avea valoare, eu spun adevărul, nu spun în favoarea lui Dragomir sau a altcuiva.

Lui Florin Costea, ca și lui Mihai, i-am dat bani să scap de el. Prepeliță a plecat gratis pentru că i s-a terminat contractul! L-aș fi ținut că avea valoare. Apreciez că Prepeliță valora cam 700.000 de euro”.


UPDATE: Unul dintre cei prezenți, susținător al lui Mititelu, părăsește sala în timpul mărturiei lui Gigi Becali bombonănind: „Măscăriciule!”

Becali invocă faptul că a jurat pe Biblie și trebuie să spună adevărul.

Becali face apoi o afirmație șocantă: „Mi-a spus procurorul care instrumenta dosarul de evaziune fiscală (n.r. – al lui Mititelu) că, dacă nu mă înscriu la masa credală, pot fi acuzat că sunt complice!”.

Dându-și seama de gafa făcută, pentru că cei din sală au devenit imediat atenți, Becali a revenit și a precizat că procurorul i-a spus acest lucru abia după ce se înscrisese la masa credală.

Becali: „După ce m-am înscris la masa credală, m-a chemat procurorul să mă întrebe dacă mă constitui parte civilă. La Steaua, eu dau ordinele, chiar dacă nu sunt parte executivă”.

Becali a încheiat în stilul caracteristic problema Mihai Costea: „Ordinul meu, când îl dau, așa se face”.

Urmează să fie întrebat despre Florin Costea și Andrei Prepeliță.


UPDATE: Gigi Becalia dezvăluit în fața instanței cum s-a despărțiti de Mihai Costea:  „Nu știam cum să mai scap de el (n.red. Mihai Costea), să plece. Până la urmă, i-am dat 100.000 de euro. Argăseală a spus să ne înscriem la masa credală. E n-am vrut. L-am întrebat pe Mititelu dacă vrea să mă înscriu la masa credală. Mi-a spus că pentru el e bine. Auziți-l pe Mititelu! Ce nu-i convine, bombăne! Așa  face acolo, în spate: bo-bo-bo-bo! Jucătorul nu valora 15 milioane de euro!”.

Mititelu este însoțit în sală de membri ai galeriei și de familie.


UPDATE Gigi Becali a intrat în dialog cu judecătorul și i-a atras atenția acestuia să nu mai folosească numele Steaua. Patronul FCSB este rugat să-și spună versiunea în cazul transferului lui Mihai Costea.

Judecătorul către Gigi Becali: „V-am chemat cu privire la transferul lui Mihai Costea la Steaua!”

Gigi Becali: „FCSB!”

Gigi Becali preia cuvântul și povestește că avea relații atât de apropiate cu fostul șef al Fiscului din România, Sorin Blejnar, încât își permitea să intre la acesta în birou și să îi ceară consultanță: „Când am vrut să-l iau pe Mihai Costea, Blejnar de la ANAF mi-a zis că nu pot, pentru că echipa Craiova are conturile blocate. Și am făcut demersuri, l-am luat liber. Nea Mitică (n.red. – Dumitru Dragomir) habar nu avea. Cu Mircea Sandu nu am vorbit, nu eram intim cu el. Eu vorbeam cu nea Mitică. Dar atunci eram disperat. Eu am fost la Blejnar! Eu!”.

De-a lungul ședinței, Becali l-a „periat” permanent pe judecător și a ironizat-o pe colega de complet a acestuia, neratând ocazia să sugereze că aceasta nu înțelege despre ce este vorba: „Domnule judecător, mi-am dat seama ce fel de om sunteți. Am încredere că faceți dreptate. Valoarea jucătorului era de 1,1 milioane euro, am plătit cu 6 luni înainte. Domnule judecător, dacă îmi adresa întrebări și doamna judecător, îmi dădeam seama dacă înțelege mecanismul din fotbal. Sunt așa de sigur de dumneavoastră!”.


UPDATE: Discuții din sala de judecată.

Armata de avocați ai pârâților încearcă să amâne procesul invocând faptul că unii din cei implicați în proces nu sunt prezenți și, deci, audierea martorilor nu poate fi completă.

Mititelu: „Domnule președinte, respingeți cererea de amânare! Se încearcă tergiversarea sperând că vine grațierea”.

Becali se ridică în plină discuție a judecătorului cu avocații și procurorul: „Domnule președinte, pot să spun și eu două cuvinte?”.

Judecătorul : „Nu! Martorul vorbește doar când este întrebat!”.

Gigi Becali: „Păi da, dar…”

Judecătorul: „Nu!”

În cele din urmă, completul respinge cererea de a se amâna procesul. Începe audierea lui Becali.


UPDATE: Becali, primul audiat. S-a mutat de lângă Dumitru Dragomir, pe rândul rând, și ține în mână o foaie. Armata de avocați a acuzaților încearcă să obțină amânarea invocând diverse motive. Motivul prinicipal invocat a fost absența unora dintre apărătorii părților.

Afară, Ionuț Luțu, așteptându-l pe Gigi Becali. vorbește cu câțiva fani ai Stelei care l-au recunoscut.


UPDATE: Moment amuzant petrecut în sala de judecată. În momentul în care judecătorul a făcut „prezența”, Gigi Becali s-a ridicat relaxat: „Acum nu-mi mai e frică, sunt martor!””


Astăzi, la Curtea de Apel București, se judecă cazul dezafilierii Universității Craiova.

Primul care a ajuns la tribunal a fost fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. A fost urmat de Mircea Sandu, fostul președinte al FRF și de Adrian Mititelu.

Mititelu i-a ignorat pe cei doi foști șefi ai fotbalului românesc. Dragomir a afișat un aer relaxat, în schimb Mircea Sandu părea puțin îngândurat.

La tribunal sunt așteptați și fanii Universității Craiova.

La Curtea de Apel și-a făcut apariția și Gigi Becali. Întrebat de un susținător al Stelei pe holurile tribunalului care mai este situația în scandalul cu CSA, Becali a răspuns: „Niciun fel de problemă. Mergem înainte, schimbăm numele, nu stăm intr-o siglă sau într-un nume!”. Becali s-a prezentat la tribunal în calitate de martor.

Borcea a trimis notificare că nu se poate prezenta. La precedenta înfățișare și-a motivat absența trimițând un document prin care informa ca starea precară de sănătate nu-i permite. Acum, potrivit unor avocați, Borcea s-ar fi operat la picior și nu se poate prezenta.

Rămâi pe www.prosport.ro pentru amănunte.

 

Matei Udrea / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup