Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF încă din primul tur! Rezultatul voturilor: Burleanu 168, Lupescu 78

Redactor:
Andru Nenciu
Redactor:
Matei Udrea
Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF încă din primul tur! Rezultatul voturilor: Burleanu 168, Lupescu 78
  • Publicat:
  • Actualizat:

16:50 Răzvan Burleanu a câștigat alegerile cu 168 de voturi din 254. Asta înseamnă un procent de 66,1%! Lupescu a adunat doar 78 de voturi, în timp ce Marcel Pușcaș a strâns doar 8 sufragii.Ilie Drăgan nu a adunat niciun vot.


16:42 RĂ‚ZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE DIN PRIMUL TUR! Anunțul a fost făcut de omul său din Comisia de Validare a Voturilor, iar din sală s-au auzit aplauze!

În momentul în care se numărau voturile, unul dintre oamenii aflați în preajma urnei a identificat că Burleanu a adunat votul cu numărul 128, a zâmbit larg și a făcut un gest scurt către Felix Grigore. Imediat, oamenii lui Burleanu au jubilat și au început să se îmbrățișeze, spre stupefacția oamenilor din echipa lui Lupescu.

Cristi Chivu, Ionuț Lupescu și Mircea Lucescu sunt deziluzionați. În sală se așteaptă rezultatul final.


16:35 CREȘTE TEANCUL Aflăm de la colegii din sală că unul dintre teancurile cu voturi crește „puternic”. Să vedem al cui este. 


16:28 AMATORI, AMATORI PESTE TOT! Fără comentarii:


16:25 S-a încheiat votul! Aflăm că Pușcaș e la masă, Burleanu e relaxat și tabăra Lupescu e agitată! 


15:45 KEVIN COSTNER Votanții sunt în siguranță! Echipa lui Răzvan Burleanu s-a asigurat ca nimeni să nu perturbe alegerile. Pe durata votării, reprezentanții presei care nu beneficiază de acreditare nu au voie să-și facă nici măcar nevoile fiziologice într-o toaletă de la Casa Fotbalului.


15:30 CONDIȚIE PENTRU A TRANȘA VOTAREA Dacă unul dintre candidați adună 128 de sufragii, nu se mai ajunge în turul al doilea. Atmosferă trepidantă în sala Nicolae Dobrin, Mircea Lucescu și Cristi Chivu sunt cei mai „doriți” oameni din aulă. Desigur, pentru poze.


15:25 POZA ZILEI Candidatul Ilie Drăgan profită de moment și își face poze cu Mircea Lucescu și Cristi Chivu. Marcel Pușcaș e un tip săritor și a trecut în spatele camerei de fotografiat


15:20 FIARA LA ATAC A votat și Marius Lăcătuș, reprezentant al CSA Steaua.


15:00 Începe votarea! 303 buletine de vot pentru 254 membri prezenți. Se votează la pupitru, fără cabine de vot. Urnele au fost amplasate pe scenă, fără cabine de vot, astfel încât  buletinele de vot să nu fie fotografiate pentru a fi stocate și arătate primăriilor. Cresc emoțiile, Burleanu pare liniștit, Lupescu discută cu Cristi Chivu.

Caz nemaiîntâlnit la alegerile unei federații sportive din România. Pentru prima dată în istoria unui for tricolor, reprezentanți ai unor structuri superioare, internaționale, au venit să asiste la funcționarea corectă a sistemului de votare. În imaginea de mai jos, se vede cum Bjorn Vassallo, oficial FIFA, s-a înșurubat la doar un metru distanță de urna de vot, între Radu Vișan și Gabriel Bodescu. Vassallo e fost secretar general al Federației de Fotbal din Malta.


14:55 SE ÎNCĂ‚LZEȘTE ATMOSFERA Au sosit „actele” decisive.


14:45 „NESIMȚITULE!” Discursul lui Răzvan Burleanu a provocat un car de nervi în aula de la Casa Fotbalului. Președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, cere, ironic, să vorbească Mircea Lucescu pentru minutele în care actualul cap de la FRF le-a depășit. Un simpatizant al lui Burleanu a avut o reacție imediată și l-a faultat , pe un ton aspru, pe oficialul de la Focșani: „Nesimțitule!” Răspunsul oficialului din Moldova a venit prompt: „Care mă face, mă, nesimțit!? Ai suferit tu, ca mine, 4 de ani?”


14:35 BURLEANU, ATAC VIOLENT LA MIRCEA SANDU: „Suntem responsabili pentru viitorul fotbalului românesc”

„Suntem o echipă unită, forța reală a fotbalului românesc. Am dezvoltat proiecte pe care trebuie să le continuăm. Am pus fotbalul pe primul loc. Suntem pregătiți să continuăm împreună proiectele pe care le-am început. Nu mai avem această piatră de moară legată de picioare, știm ce avem de făcut și trebuie să mergem mai departe.

Fotbalul poate fi mai mult decât o reflecție a societății chinuite în care trăim. Gândiți-vă câte s-au schimbat lucrurile în acești patru ani. Avem o echipă foarte bună cu care vom duce lucrurile mai departe. FRF e astăzi un administrator integru. Am realizat multe împreună, dar totul poate fi dărâmat într-o clipă de cei care vor reintroducerea favoritismelor. Noi, împreună, am făcut FRF ceea ce este astăzi. Ne apărăm munca și ne consolidăm viitorul.

Trebuie să protejăm fotbalul. Suntem responsabili. Suntem datori să asigurăm un viitor în fotbalul românesc. Vom dovedi că suntem o echipă”, a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF, în timpul discursului.

De la 10 minute, Burleanu a vorbit dublu: „Îmi permiteți să continui, nu?”. Focșăneanul a atacat și „presa de serviciu” a lui Mircea Sandu. Ironic, Marcel Pușcaș arată că nu el i-a dat minutele bonus lui Burleanu.

Șeful FRF a fost aplaudat ironic de reprezentații cluburilor după alocuțiunea de 20 de minute. I s-a strigat „Uraaaa!”, ca un semn de ușurare după ce a plecat de la prezidiu.


14:25 LA MICROFON A VENIT RÂNDUL LUI IONUȚ LUPESCU. „Am venit cu poftă nebună de muncă, ca împreună cum d-voastră să redresăm fotbalul românesc. Dacă n-aș fi fost convins că pot reuși, nu aș fi fost aici. După 13 ani de activitate în management, mă aflu aici să dăm restarul în fotbalul românesc. Vreau să pun în slujba fotbalului toate cunoștințele și relațiile pe care le am.

Valorile în care eu cred sunt respectul, seriozitatea, transparența, dialogul și corectitudinea. Veți va avea în mine un președinte care nu va pune nimic mai presus de regulament și lege. Programul meu are un singur lucru, performanța. Este momentul să începem cu politica dezbinării și să începem să construim. Fotbalul nu înseamnă numai echipa națională”.


14:10 RAFALE DE APLAUZE PENTRU PUȘCAȘ După discursul lui Ilie Drăgan, Marcel Pușcaș începe cu o glumă. Spună că vrea înapoi voturile pe care i le-a dat înapoi lui Răzvan Burleanu, în urmă cu patru ani. „Din discuțiile pe care le-am avut cu voi, am realizat care sunt marile probleme ale fotbalului românesc. Sunt singurul candidat care a fost în postura voastră: jucător, președinte de club și antrenor. Dezbrăcați toți candidații de haine, de discurs, Uitați-vă la competență!”


14:00 TERTIP Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș au fost păcăliți de Radu Vișan! În dimineața alegerilor, la începutul Adunării Generale în urma căreia vom afla noul președinte, secretarul general al FRF a profitat de lipsa de atenție a contracandidaților șefului său și a reușit să-i lase pe aceștia fără reprezentanți în Comisia de Validare a Voturilor. CITEȘTE AICI!


13:50 PARTEA A DOUA Pauza a luat sfârșit, Pușcaș, Lupescu și Ilie Drăgan au intrat în sală Fostul mijlocaș al naționalei s-a așezat lângă Pușcaș și discută aprins. Lupescu e însoțit de Chivu, dar nu se salută cu actualul președinte al FRF. Burleanu e salutat, cu un gest scurt, de Cristi Chivu, câștigător al Ligii Campionilor cu Inter Milano. Puțin mai târziu, a intrat în sală și Mircea Lucescu, care s-a așezat între fostul căpitan al naționalei și Ionuț Lupescu.

Încep discursurile candidaților! Discursul fiecăruia va dura doar 10 minute.


13:40 SALONUL AUTO DE PE BASARABIEI  Membrii FRF s-au prezentat cu stil la sediul din strada Vasile Șerbănică. Parcarea de la Federația Română de Fotbal s-a transformat într-un adevărat parc auto încă de la primele ore ale dimineții, când și-au făcut apariția primele persoane.


13:30 SENZAȚIE BIZARĂ‚ Fotbalul pare capturat la FRF. Oameni care au dat greutate fotbalului românesc sunt ținuți în continuare la ușă… În timp ce în sală, fotbalul pare acaparat. Mircea Lucescu, Cristi Chivu, Ionel Ganea și Ionuț Lupescu fac „plantoane” pe holurile de la Mecca fotbalului românesc, în timp ce oamenii din sală continuă ședințele.


13:10 PANICĂ‚ Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș susțin că nu au fost întrebați de secretarul FRF, Radu Vișan, nimic despre alcătuirea Comisiei de Validare a voturilor, așa cum oficialul FRF spusese în debutul Adunării de la Casa Fotbalului. Până la alegerile precedente, fiecare candidat recomanda un om din propria echipă pentru Comisa de Validare, însă de această dată s-a procedat altfel. Deși Vișan susținea dimineața că s-ar fi consultat cu cei trei candidați, Lupescu, Pușcaș și Drăgan afirmă că nu au fost chestionați pe această temă.

  • Lupescu, Pușcaș și Drăgan intenționează să ia cuvântul și să solicite în plină ședință să-și introducă un membru în Comisia de Validare
  • Surse din anturajul celor trei au discutat și cu trimișii FIFA pentru a fi atenți asupra modului în care se va efectua votarea și numărătoare voturilor.
  • Pe holurile de la Casa Fotbalului circulă deja zvonul că ar putea exista „două urne de vot”.


12:59 VIRULENT Cristi Balaj (46 de ani) spune că la urechile sale a ajuns o informație cât se poate de interesantă: alegerile FRF și-ar putea pierde tenta secretă, urmând ca voturile să nu mai fie acordate într-o cabină de vot, ci la pupitru.


12:45 IZOLAȚI Pentru că nu are voie în sala „Nicolae Dobrin”, Ionuț Lupescu a fost invitat în Sala de comisii și ședințe a FRF. „Kaiserul” e însoțit de Mircea Lucescu, Cristi Chivu, Florin Răducioiu și Ionel Ganea.


12:35 ZBOARĂ‚, PUIULE! ZBOARĂ‚! Ilie Drăgan, cel de-al patrulea candidat la șefia FRF, își face curaj. Dacă oamenii care au încredere în mine mă vor întreba cu cine voi vota în turul al doilea, le voi spune să mă voteze pe mine și voi vedea atunci. Am speranțe, da. De ce? Pentru că există foarte multă energie pozitivă în jurul meu, am vorbit cu reprezentanții cluburilor și mulți dintre ei mi-au dat încredere.

Mulți au părăsit sala, inclusiv oficialul FRF, Gabriel Bodescu, asta in timp ce Mitrita, managerul financiar de la Casa Fotbalului, enumera realizările actualei conduceri! pic.twitter.com/LXafJ52tJE


12:30 Discursul lui Răzvan Burleanu a fost „obstrucționat’ de Tudor Iacov, reprezentantul de la Progresul București, fratele lui Constantin Iacov, fost președinte la Progresul


12:20 DIAZEPAM Moment unic cu Mihai Stoichiță. Fostul antrenor al Stelei a avut un efect de diazepam pentru câțiva oameni din sală


12:15 I-AU MURIT LĂ‚UDĂ‚TORII Burleanu laudă performanțele financiare din mandatul său. De fapt, în perioada lui Burleanu la șefia fotbalului românesc, FRF s-a decapitalizat, de la peste 100 milioane lei, la sub 30 de milioane. Mai mult, a ajuns de la 6,3 milioane euro rezerve valutare, la sub 4 milioane. Discursul lui Burleanu pare tradus din limba engleză. Repetă sistematic „at the end of the day”.

Șeful FRF susține că e meritul lui în privința finanțării sportului de la buget și îmbunătățirea fiscalității. În realitate, ceea ce spune Burleanu este fals!

12:07 BĂ‚ȘCĂ‚LIE, TE IUBESC! Vă surprinde? Aflăm că în timp ce Felix spune că răspunde prompt la orice, șeful AJF Vrancea a strigat: „Mie nu mi-ați răspuns la niciun email”. Apoi fiecare aspirant la titlul de Louis CK din sală își încearcă dumele: „Poate nu aveai calculatorul deschis”, se aude. 


12:04 FELIX GRIGORE, MC GRIGORE! Felix Grigore e la microfon. Colegii din sală transmit că fostul președinte de la Urziceni și Craiova înșiră succesele echipei FRF, vorbește despre „transparența care ne caracterizează” și le zice votanților: „dragi coechipieri”


12:00 IA UN STOICHIȚĂ‚ ȘI DORMI PÂNĂ‚ DIMINEAȚĂ‚ Suntem invidioși pe colegii noștri din sală, au parte de momente amuzante cum, mărturisim, în redacție nu e cazul. Domnul Stoichiță, singurul antrenor din istoria planetei Pământ care a fost prins pe bancă în timp ce primea ordine prin telefon de la patron, e acum șef mare la FRF. Și are un discurs, ca toți șefii. Noroc că le-am dat câte un RedBull colegilor înainte de plecare, altfel pierdeam legătura cu sala.


11:54 CIRC AZI, CIRC MEREU Comisia de Validare nu este… validată! Domnul Balaj, aprig susținător al dreptății cu fluierul între buze chiar și în studiourile Telekom, se luptă pentru dreptate așa cum a făcut-o de fiecare dată. Slavă-Domnului că nu candidează CFR Cluj la președinția FRF.


11:49 PUNE TALPA Cristi Chivu dă declarații tari la Casa Fotbalului. „Lumea să aleagă ce e mai bun pentru fotbalul românesc. Pentru recredibilizarea lui, cred că Ionuț e cel mai bun. Cred că va câștiga. Nu ocup nicio funcție, sunt susținător. El e cel care va hotărî. Eu sunt dispus să mă implic mai mult. De mâine, de când Ionuț Lupescu va fi președinte, cred că principalele obiective astea sunt. Calificarea la turneele finale: Euro, unde trebuie să fim neapărat, și să mergem în Qatar, în 2022”


11:45 DE CE NU E PREZENT IORGULESCU ProSport a aflat că Gino Iorgulescu a plecat la o clinică medicală din străinătate pentru un consult la un medic ortoped.


11:40 CONFLICT Mihai Stoichiță e contestat de reprezentanți ai AJF-urilor. A intervenit însă Burleanu, acompaniat de un cor de susținători, și a aplanat situația. Fostul antrenor de la Steaua îl atacă subtil pe Lupescu: „Sunt unii care se cred superiori!”. Directorul tehnic al FRF continuă cu declarații cu bătaie lungă: „Oamenii nu trebuie judecați pentru ce au făcut acum câțiva ani”.


11:30 LA ZID Radu Vișan susține că el a stabilit componența Comisiei de validare și a avut grijă să fie reprezentat fiecare candidat. Iese primul clinci. Votanții întreabă: „Cine a stabilit asta, pentru că până acum fiecare candidat își stabilea reprezentantul!”.

Vișan răspunde invariabil că a discutat în particular sau că va lămuri problema în particular. Reprezentantul de la Progresul, Tudor Iacov, îl chestionează pe Vișan în legătură cu statutul în funcție de care se organizează alegerile. Vișan are o reacție incredibilă: „Vă voi răspunde în particular!”


11:20 UN SUC, O MĂ‚SLINĂ‚ La Casa Fotbalului, organizatorii au pregătit și bufetul. Cei cu glicemia scăzută vor avea ocazia să se energizeze cu o cafea tare și câteva produse de panificație. Ospătarii sunt puși la punct cu condiția fizică


11:15 SCHEMĂ‚ CU SANDU LĂ‚SAT ACASĂ‚ Mircea Pascu, președinte FRF în 1990 a fost invitat la alegeri, în timp ce fostul șef, Mircea Sandu, nu se află pe lista invitaților. A ajuns și Ionuț Lupescu la FRF. „Nu am nicio emoție, m-am întors acasă, sper să schimbăm fotbalul românesc”. Burleanu a trecut din nou la microfon și îi perie pe electori. „M-am uitat la fețele votanților, i-am văzut demni, senini”, a spus Burleanu, în introul alocuțiunii sale.


11:00 VIDEO A început Adunarea Generală de alegeri. Reprezentanții FIFA și UEFA au luat loc în primul rând pentru a nu scăpa niciun amănunt. Reprezentanții presei nu au mai primit mapa de prezentare ca în urmă cu patru ani pentru a nu mai avea acces la documete. Ședința a fost deschisă cu un discurs al turcului Servet Yardimdi, reprezentant al UEFA, lipsește de la ședință președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.


10:55 LA PELUZĂ‚ Reprezentanții presei au fost mutați în partea de jos a sălii în care au loc alegerile, diferit față de anul trecut, când s-a stat sus, iar jurnaliștii aveau unghiul ideal pentru a filma și pentru a vedea tot ce mișcă în sală. „Adunarea e statutar constituită”, spune secretarul general, Radu Vișan.


10:45 KAISER-TEAM  Din informațiile ProSport, Ionuț Lupescu va fi însoțit de Mircea Lucescu, Florin Răducioiu și Cristi Chivu. În momentul în care și-a anunțat candidatura, la Marriott, Lupescu a fost însoțit de aproape 50 de foști și actuali fotbaliști. Lucescu a venit în țară pentru a-i face lobby puternic fostului său elev de la Dinamo, mijlocașului căruia i-a dat banderola la doar 18 ani, la un meci în Ștefan cel Mare.


10:30 DECLARAȚII DE ÎNCĂ‚LZIRE Primii doi oameni din fotbal care anunță că votează cu Lupescu. Cristi Balaj, președintele AJF Maramureș, și Iulian Apostol, președintele Oțelului Galați, au declarat că votul lor merge către Lupescu. „Vreau să câștige Lupescu!”, a spus Balaj la sosirea la Casa Fotbalului. „Nu a stat degeaba șase ani la UEFA, are toate pârghiile necesare la ora asta, deși suntem conștienți că nu poate face minuni. Sper să intervină acolo unde sunt lucrurile grave”, a spus Apostol, conform TelekomSport.


10:20 PAZĂ‚ ȘI ORDINE  Tensiunea provocată de alegeri i-a determinat pe organizatori să cheme la Casa Fotbalului o echipă de bodyguarzi. Oamenii de pază au fost „plantați” atât la intrare, cât și în interiorul Federației.


10:10 FIFA ȘI UEFA AU REACȚIONAT! La Casa Fotbalului sunt prezenți, în această dimineață, patru reprezentanți ai FIFA și UEFA, pentru o bună desfășurare a alegerilor. Apariția lor în București stabilește un caz unic în Europa, la un eveniment de acest gen.


9:55 SUSPICIUNI DE FRAUDĂ‚ A apărut primul mare scandal chiar în dimineața alegerilor. Din informațiile ProSport, membrii din echipele adversarilor lui Răzvan Burleanu au descoperit că procedura de votare, publicată aseară, pe siteul FRF, a fost modificată! Potrivit mecanismului apărut pe situl FRF, buletinele nu mai trebuie semnate, ci doar ștampilate. Apropiații candidaților, rivali ai lui Burleanu, au bănuit că oamenii din FRF au pus la punct o „suveică”, bazată pe buletine ștampilate de dinainte! S-a făcut imediat sesizare la Ministerul Tineretului și Sportului, condus de Ioana Bran, iar forul de pe Vasile Conta a trimis deja trei oameni la FRF pentru a superviza alegerile.

Materialul publicat de FRF a fost semnat de Radu Vișan, secretarul general al FRF, subordonatul lui Burleanu. Vișan a schimbat, totodată, și regulile obișnuite în privința Comisiei de Validare. Până acum, fiecare candidat propunea un om în Comisie, în prezent componenții Comisiei vor fi propuși de către secretarul general al FRF. Vor fi 5 membri dintre care un președinte.


9:45 BANI DIN CER Din informațiile ProSport, vineri, în conturile cluburilor care au și echipe de fotbal feminin, au intrat 1.500 de lei. Este pentru prima oară când se întâmplă o astfel de „infuzie de capital”. Când reprezentanții din țară au fost informați de încărcarea de credit neașteptată, au sunat la FRF! Răspunsul oamenilor de la Casa Fotbalului: „Am primit o sponsorizare de ultimă oră!”


9:30 UN ȘPRIȚ DE VARĂ‚ ȘI VOCIFERĂ‚RI Aseară, la Hotelul RIN din București, a avut loc dineul oficial, o tradițională întâlnire programată mereu înaintea alegerilor. Electori din toată țara au fost cazați la hotelul lui Ionuț Negoiță, au primit o șapcă, brățări și alte suveniruri din partea FRF și au schimbat câteva cuvinte la un pahar de vorbă. Unii și-au exprimat deja speranța pentru o schimbare, alții cred în Burleanu. Au exista și reprezentanți ai cluburilor din țară care au susținut sus și tare că numai Marcel Pușcaș poate aduce un nou suflu fotbalului românesc. Alții cred că vagonul de oxigen poate veni doar de la Ionuț Lupescu. „Într-o zi am vrut să merg la Federație, să-l salut pe Burleanu, și mi-a spus că trebuie să se uite când are audiență. A rămas să se uite și acum… În 2014 eram președinte la Pandurii, am avut nevoie de un ajutor de la UEFA, iar a doua zi acest ajutor a venit din partea lui Ionuț Lupescu”, a spus Mihai Prunariu, președinte AJF Gorj, pentru Telekom Sport. Reprezentanții cluburilor din eșaloanele inferioare au primit camere duble, aspect ce a stârnit mânia lor. Unii dintre ei au plecat și s-au cazat pe cont propriu pe la rude sau pe la cunoscuți. La RIN a fost și Florin Prunea, apropiatul lui Ionuț Lupescu. Fostul mare portar a stat de vorbă cu mai mulți oameni cu drept de vot.


Alegerile pentru șefia FRF au intrat în linie dreaptă și polarizează tot interesul fotbalului românesc. 257 de electori din toată țara vor vota miercuri, de la ora 11:00, la Casa Fotbalului, ocupantul celui mai important birou de pe strada Emilian Șerbănică pentru următorii patru ani. Creditați cu cele mai mari șanse sunt Răzvan Burleanu, actualul șef, și fostul oficial de la UEFA, Ionuț Lupescu. În cursă s-au mai înscris Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan. Dosarul lui Sorin Răducanu, fost atacant la Dinamo și Sportul, a fost respins.

Oamenii de fotbal anticipează o luptă umăr la umăr între Lupescu și Burleanu, câștigătorul urmând a se decide la fotofiniș, deși ambii favoriți și-au exprimat, în ultimele zile, crezul că se vor impune detașat și că nu va mai exista turul al doilea. Actualul șef al FRF pretinde că va continua să conducă Federația Română de Fotbal și după 18 aprilie. „Ceea ce mă face să fiu încrezător este că din 2014 peste 100 de membri afiliați mi-au dat votul lor. Deci și acum mă bazez pe votul lor. Consider că, în proporție covârșitoare, cei 255 de alegători sunt independenți. Nu am găsit în programul lui Lupescu o singură idee care să contribuie la dezvoltarea fotbalului românesc”, e încrezător Răzvan Burleanu.

Același optimism l-a arătat și Ionuț  Lupescu. „Eu sunt sigur că vom câștiga din primul tur. Spun asta după discuțiile pe care le-am avut cu membrii votanți. Unii au fost mai timizi, alții au fost ofensivi. Unii m-au privit în ochi, alții nu. Eu sunt pesimist și zic că voi obține 65-70% din voturi. Colegii sunt mai optimiști”, e de părere fostul număr 5 de la Bayer Leverkusen.

Candidații vor beneficia, în sala Nicolae Dobrin de la Casa Fotbalului, de 10 minute pentru discurs, timp în care sunt obligați să-și comprime toate ideile din program. Alegerea președintelui se va face prin vot secret, cu buletine de vot, alegerea Comisiei de validare urmând a se face prin vot deschis, de către Adunarea Generală a FRF, la propunerea secretarului general, Radu Vișan. Comisia va fi alcătuită din cinci membri, iar unul dintre ei va ocupa funcția de președinte. Pe scurt, după deschiderea urnei și numărarea voturilor valabil exprimate și a celor anulate, Comisia de validare a voturilor va consemna rezultatul alegerilor prin procesul-verbal întocmit și semnat de toți membrii comisiei. Rezultatul va fi comunicat Adunării Generale de președintele comisiei de validare a voturilor. Va fi declarat ales în funcția de președinte al FRF candidatul care va obține majoritatea voturilor (jumătate plus unu) membrilor afiliați prezenți.

 

Bogdan Savin / Autor
Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat ... citește mai mult
Matei Udrea / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup