Regretul lui Tecău: "Nu am ştiut cât de mulţi copii din România trăiesc în sărăcie". Cum se implică vicecampionul olimpic în ajutorarea micuţilor defavorizaţi

8 apr 2017 1206 afişări Comentează şi tu Sport Life
Regretul lui Tecău: "Nu am ştiut cât de mulţi copii din România trăiesc în sărăcie". Cum se implică vicecampionul olimpic în ajutorarea micuţilor defavorizaţi 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7909/16225405/1/horiatecau.jpg

Horia Tecău s-a decis să le aducă o bucurie mai multor copii defavorizaţi din România, pe care i-a vizitat în aceste zile. Horia s-a alăturat programului "Servicii Comunitare", lansat de UNICEF, iar prima acţiune a campionului de la Wimbledon s-a derulat în judeţul Bacău.

Tecău s-a întâlnit cu copii din comuna Motoşeni, judeţul Bacău, pe care i-a invitat la o partidă de tenis pe un teren improvizat. Horia le-a împărţit micuţior autografe şi a rămas impresionat de poveştile lor: "O zi care  îmi va rămâne în suflet. Am venit în judeţul Bacău fără să ştiu cum va fi şi mă întorc acasă cu bucuria de a fi întâlnit copii frumoşi, cu potenţial, care au şansa unei vieţi mai bune atâta timp cât noi, cei din oraşe mari sau mici, adesea cu vieţi agitate, ne facem puţin timp să îi ascultăm. În acelaşi timp, mă întorc acasă şi cu un regret: că nu am ştiut până acum cât de mulţi copii din România trăiesc în sărăcie. Gata, pornesc spre casă, o seară liniştită!", a spus vicecampionul olimpic pe Facebook.

Horia i-a învăţat pe copii mai multe lovituri, pe un teren ciudat, al căruit farmec a fost dat de peisajul rustic. Apoi, sportivul constănţean a mers în vizită la mai multe familii, ascultându-le problemele oamenilor din localitate.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.