LIVE BLOG. Fotbal în a doua zi de Crăciun: City câștigă cu Liverpool și urcă pe 2! Chiricheș, joc catastrofal cu WBA! Vezi clasamentul după Boxing Day

LIVE BLOG. Fotbal în a doua zi de Crăciun: City câștigă cu Liverpool și urcă pe 2! Chiricheș, joc catastrofal cu WBA! Vezi clasamentul după Boxing Day
  • Publicat:
  • Actualizat:

 

 

PE SCURT


Boxing Day în Premier League

FINAL / Manchester City – Liverpool 2-1 (Kompany 31, Negredo 45+1 / Coutinho 25)
FINAL / Hull – Manchester United 2-3 (Chester 5, Meyler 12 / Smalling 19, Rooney 26, Chester 66 – aut.)
FINAL / Tottenham – West Brom 1-1 (Eriksen 36 / Olsson 38)
FINAL / Cardiff – Southampton 0-3 (Rodriguez 14 și 20, Lambert 28)
FINAL / Chelsea – Swansea 1-0 (Hazard 28)
FINAL / Everton – Sunderland  0-1 (Ki Sung Yong 24 – pen.)
FINAL / Aston Villa – Crystal Palace  0-1 (Gayle 90+2)
FINAL / Newcastle – Stoke  5-1 (Remy 44 și 56, Gouffran 48, Cabaye 66, P. Cisse 80 – pen. / Assaidi 29) 
FINAL / Norwich – Fulham   1-2 (Hooper 13 / Kasami 33, Parker 87) 
FINAL / West Ham – Arsenal 1-3 (Carlton Cole 46 / Walcott 68 și 70, Podolski 80)
 


21:20  MANCHESTER CITY – LIVERPOOLCity a rezistat excelent, iar „cetățenii” au câștigat cu 2-1! Liverpool cade pe 4 în clasament, în timp ce gazdele urcă pe locul doi, la un punct în spatele lui Arsenal!


20:51  MANCHESTER CITY – LIVERPOOLGary Neville, antrenor secund la naționala Angliei, i-a criticat pe portarii din zilele de azi, care sunt „antrenați să boxeze mingea”. „Doar prindeți balonul, nu vă complicați”, a scris Neville pe Twitter.


20:46  MANCHESTER CITY – LIVERPOOLRitmul a mai scăzut în partea secundă. City a dominat în primele 10 minute, dar Liverpool începe să pună presiune la buturile adverse.


20:31  MANCHESTER CITY – LIVERPOOLA început repriza secundă!


20:24  MANCHESTER CITY – LIVERPOOLCity a avut posesia în prima repriză, 56%-44%, în timp ce la șanse create „cetățenii” conduc cu 7-3!


20:24  MANCHESTER CITY – LIVERPOOLÎn prima repriză, Lucas Leiva a reușit 31 de pase din 31 încercate, singurul jucător cu procentaj 100% de pe teren în acest moment.


20:15  MANCHESTER CITY – LIVERPOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL CITY!!! Negredo scapă singur cu Mignolet după o pasă a lui Silva și înscrie cu mare noroc, după o greșeală a portarului belgian! „Cetățenii” intră la cabine cu un avantaj de un gol.

VEZI GOLUL LUI CITY AICI


20:13  MANCHESTER CITY – LIVERPOOL Fază superbă a lui Liverpool, care ajunge din 6 pase la poarta adversă, dar ratează prin Coutinho, care trimite în Hart din câțiva metri!


20:11  MANCHESTER CITY – LIVERPOOL City a marcat pentru al 59-lea meci consecutiv pe teren propriu, cea mai lungă serie din istoria clubului și a șasea cea mai lungă din istoria fotbalului


20:00  MANCHESTER CITY – LIVERPOOL GOOOOOOOOOL CITY!! Kompany reia excelent cu capul din careu chiar de lângă Skrtel! E 1-1, iar City e din nou în meci!


19:58  MANCHESTER CITY – LIVERPOOL Când Liverpool a preluat conducerea în acest sezon, nu a pierdut niciodată în 12 partide! Va reuși și în această seară să plece cu trei puncte de pe Etihad?

 


19:56  MANCHESTER CITY – LIVERPOOL GOOOOOOOOOOOOOOOL LIVERPOOL!! Suarez deschide pentru Sterling, care îl driblează pe Hart și îi lasă lui Coutinho, care înscrie cu poarta goală!


19:49  MANCHESTER CITY – LIVERPOOL Greșeală uriașă a arbitrului de tușă la un atac al lui Liverpool! Sterling fusese lansat spre poartă de Suarez, rămăsese singur cu goalkeeperul lui City, doar că tușierul ridică fanionul pentru ofsaid! Eroare mare, pentru că Sterling era doi metri în joc.


19:46  MANCHESTER CITY – LIVERPOOL Cormoranii încep să echilibreze jocul, iar Suarez e din nou fac-totum pe teren! Dă pase excelente, șutează pe poartă, însă scorul rămâne 0-0!


19:36  MANCHESTER CITY – LIVERPOOL Bară pentru City!! Centrare din banda stângă, Negredo e depășit, dar mingea ajunge la Navas, care trimite în bară cu capul de la 10 metri! Ce ocazie mare!


19:30  MANCHESTER CITY – LIVERPOOL Start în derby-ul de Boxing Day!


19:25 MANCHESTER CITY – LIVERPOOL Arena „Etihad” e plină ochi înaintea debutului meciului dintre City și Liverpool. 


19:21 În primele nouă meciuri ale etapei de Boxing Day s-au înscris 25 de goluri, o medie de aproape 3 goluri pe meci. Va reuși derby-ul City – Liverpool să depășească această medie?


18:21 TOTTENHAM – WBA Comentatorul partidei de pe Sky Sports l-a criticat și el pe românul lui Tottenham, despre care a spus că nu știe să atace mingea, nu are joc de cap și nici viteză!

 


17:38 TOTTENHAM – WBA Chiricheș e considerat parțial vinovat la golul lui WBA, după ce nu s-a plasat bine, iar Adebayor a luftat chiar în fața lui, lăsându-l pe suedez singur cu Lloris. Fanii lui Tottenham au explodat pe Twitter. „Cineva trebuie să îl învețe să se apere”, au scris aceștia

 

 


17:38 TOTTENHAM – WBA Încă un rezultat foarte slab pentru Tottenham! Doar 1-1 pe teren propriu cu WBA, după un meci în care Chiricheș a comis destule erori și a fost criticat atât de fani, cât și de comentatorii partidei. 


18:54 Atât Arsenal, cât și Chelsea au reușit să câștige azi, după meciuri grele cu West Ham, respectiv Swansea. Arsenal (39) e în fruntea Premier League, urmată de Chelsea (37). Liverpool (36) și Man. City (35) sunt pe 3, respectiv 4.


18:35 MANCHESTER CITY – LIVERPOOL ECHIPELE DE START / Costel Pantilimon e din nou rezervă la City, Hart fiind preferat în locul său în poartă.

Man. City: Hart – Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov – Fernandinho, Yaya Toure – Navas, Silva, Nasri – Negredo.

Liverpool:  Mignolet, Glen Johnson, Skrtel, Sakho, Cissokho – Lucas, Allen, Henderson – Sterling, Coutinho, Suarez


18:38: WEST HAM – ARSENAL GOOOOOOL ARSENAL! La revenirea în tricoul lui Arsenal, Podolski marchează cu un șut superb din 16 metri


18:25  WEST HAM – ARSENAL GOOOOOOL ARSENAL! Walcott marchează cu capul de lângă Raț, după o centrare ușor deviată din banda dreaptă!  Fundașul român a fost stană de piatră în momentul în care mijlocașul lui Arsenal s-a înălțat din careul mic.


18:25  WEST HAM – ARSENAL GOOOOOOL ARSENAL! Walcott înscrie printre picioarele a doi adversari, păcălindu-l pe Adrian. E al patrulea meci consecutiv în care Walcott marchează contra lui West Ham


18:12 WEST HAM – ARSENAL „Tunarii” domină autoritar și ratează ocazie după ocazie, Ozil și Giroud fiind aproape să egaleze!


18:18 TOTTENHAM – WBA Chiricheș a fost încă o dată depășit foarte ușor, pierzând un duel cu Vydra, dar Dawson a rezolvat faza.


18:12 TOTTENHAM – WBA Chiricheș îl faultează pe Vydra la 25 de metri de poarta lui Tottenham și lasă o lovitură liberă foarte periculoasă pentru WBA! Reid bate excelent, dar Lloris scoate de la colțul scurt. „Merită să fie vândut, nu poate juca nici la o echipă din liga secundă”, comentează fanii lui Spurs


17:45  WEST HAM – ARSENAL  Szczesny respinge în față un șut al lui Nolan, iar Cole înscrie din careul mic! Arsenal, început dezastruos de repriză! Este al treilea gol în acest sezon pentru atacantul „ciocănarilor”, care a fost titular de doar două ori până acum.


18:03 S-au reluat meciurile care au loc la această oră. Cele mai surprinzătoare rezultate sunt cele dintre Tottenham și WBA, scor 1-1, și Everton – Sunderland 0-1.


17:45  TOTTENHAM – WBA Încă o mare eroare a lui Chiricheș! Însă Vydra trage mult pe lângă din careul mic al londonezilor! A fost o repriză de uitat pentru jucătorul român!


17:43 NEWCASTLE – STOKEStoke are doi jucători eliminați în mai puțin de trei minute. Whelan și Wilson primesc roșii, iar Newcastle ratează un penalty prin Remy, care revine și înscrie!!


17:38 TOTTENHAM – WBA Două minute a condus Tottenham! La o lovitură liberă de la 25 de metri, Adebayor îi ia mingea din față lui Chiricheș, iar balonul e împins în poartă de Olsson!


17:37 CHELSEA – SWANSEA Răzvan Raț intră în locul lui Collins, accidentat! Românul va prinde o oră în meciul cu Arsenal, unde îl va avea adversar direct pe Theo Walcott!


17:36 TOTTENHAM – WBA CE GOL ÎNSCRIE ERIKSEN! Lovitură liberă de la 30 de metri, iar danezul o transformă cu un șut puternic, care a lovit transversala și a intrat în plasă


17:30 CHELSEA – SWANSEA  Londonezii deschid scorul prin Eden Hazard, după o pătrundere prin care a scos din joc trei adversari. E al 100-lea gol marcat de „albaștri” în istorie în Premier League de Boxing Day.


 

17:18 TOTTENHAM – WBAEROARE URIAȘĂ‚ A LUI CHIRICHEȘ! Românul îi pasează lui Vydra în apropierea propriului careu, dar revine și reușește să îl blocheze. WBA putea să înscrie.


17.16   CHELSEA – SWANSEA Cinci jucători spanioli are în „11”-le de start Swansea pentru meciul de azi cu Chelsea. Scorul e 0-0, în minutul 15, după ce galezii au dominat startul partidei.


17:14 TOTTENHAM – WBA  O combinație rapidă între Vydra și Gera i-a făcut șah mat pe Dawson și Chiricheș, însă Lloris a intervenit excelent la șutul cehului! Emoții mari pentru Tottenham


17:12 TOTTENHAM – WBA  În mandatul lui Villas Boas, Chiricheș nu urca niciodată în careu la loviturile de colț ale lui Tottenham. Odată cu sosirea lui Sherwood pe banca tehnică a lui Spurs, fundașul român a început să urce, iar la primele două lovituri de colț fundașul român a făcut parte din schema londonezilor.


17:11 Suntem departe de recordul de 66 de goluri marcate în 1963 de Boxing Day. Niciun gol nu a fost marcat în primele 10 minute ale celor opt partide care au loc acum în Premier League.


17.05 TOTTENHAM – WBA  Început bun pentru Tottenham, care evoluează mult mai ofensiv în era Sherwood decât în cea a lui Villas Boas. Chiricheș a fost ușor depășit la o fază a oaspeților, însă colegii săi din defensivă au rezolvat faza.


17.00 Start în cele opt meciuri de Boxing Day programate la ora 17:00.


16:31 HULL CITY – MANCHESTER UNITED Uriașă ocazie pentru Hull! Chester rămâne singur cu De Gea, însă trage în portarul spaniol. A fost ultima ocazie pentru Hull, care pierde cu 3-2 după ce a condus cu 2-0!


16:22 Pasatorul de la primul gol al lui Hull, Alex Bruce, fiul managerului Steve Bruce, și-a spart nasul după ce s-a lovit de bară. Tipic apărătorilor englezi, Bruce, cu sângele șiroind în zona nasului, zâmbește și așteaptă intervenția medicului.

Tatăl său și actualul lui manager, Steve Bruce, și-a spart nasul la primul lui meci pentru Manchester United în 1987. „Am pierdut numărul meciurilor în care mi-am spart nasul”, a povestit Bruce senior acum câțiva ani.


16:19 TOTTENHAM – WBA ECHIPELE DE START

Tottenham: Lloris – Walker, Chiriches, Dawson, Rose – Chadli, Eriksen, Holtby, Sigurdsson – Adebayor, Soldado.

WBA: Foster – Lugano, Olsson, Dawson – Reid, Amalfitano, Yacob, Morrison, Ridgewell – Gera – Vydra.


16:19 NORWICH – FULHAM ECHIPELE DE START

Norwich: Ruddy – Whittaker, Turner, Bassong, Olsson – Snodgrass, Fer, Johnson, Redmond – Hooper, Elmander

Fulham: Stockdale – Riether, Hughes, Amorebieta, Richardson – Sidwell, Parker, Kasami – Duff, Taarabt, Kacaniklic


16:17 NEWCASTLE – STOKE ECHIPELE DE START

Newcastle: Krul – Debuchy, Coloccini, Williamson, Santon – Sissoko, Cabaye, Anita – Ben Arfa, Remy, Gouffran

Stoke: Sorensen – Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters – Walters, Nzonzi, Whelan, Adam – Assaidi, Crouch.


16:16 EVERTON – SUNDERLAND ECHIPELE DE START

Everton: Howard – Jagielka, Distin, Oviedo, Coleman – Mirallas, McCarthy, Barry, Osman, Pienaar – Lukaku

Sunderland: Mannone – Celustka, Bardsley, Diakite, Roberge – Cattermole, Ki, Colback, Larsson – Borini, Fletcher.


16:13 WEST HAM – ARSENAL ECHIPELE DE START

West Ham: Adrian – O’Brien, Collins, Tomkins, McCartney – Noble, Nolan, Diame – Jarvis, Joe Cole – Carlton Cole

Arsenal: Szczesny – Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs – Arteta, Ramsey – Walcott, Ozil, Cazorla – Giroud


16:11 CHELSEA – SWANSEA ECHIPELE DE START

Chelsea: Cech – Ivanovic, David Luiz, Terry, Cole – Ramires, Obi Mikel – Mata, Oscar, Hazard – Eto”o

Swansea: Tremmel – Rangel, Amat, Williams, Davies – Britton, Canas, Shelvey – Pozuelo, Routledge, Vazquez.


16:10 HULL CITY – MANCHESTER UNITED GOOOOOOL MANCHESTER! Young centrează din banda dreaptă, iar Chester reia în proprie poartă de lângă Rooney!


 

16:05 ASTON VILLA – CRYSTAL PALACE ECHIPELE DE START

Aston Villa: Guzan – Lowton, Clark, Baker, Luna – Albrighton, El Ahmadi, Weimann, Delph – Agbonlahor, Kozak.

Crystal Palace: Speroni – Mariappa, Delaney, Gabbidon, Parr – Ward, Jedinak, Bolasie, Puncheon – Bannan, Jerome.


16:05 CARDIFF – SOUTHAMPTON ECHIPELE DE START

Cardiff: Marshall – Taylor, Caulker, Turner, Theophile-Catherine – Whittingham, Gunnarsson, Mutch, Noone – Odemwingie, Campbell.

Southampton: Gazzaniga – Chambers, Lovren, Fonte, Shaw – Cork, Schneiderlin, Yoshida – Lallana, Lambert, Rodriguez


15:49 HULL CITY – MANCHESTER UNITED S-a reluat partida. Harper, goalkeeperul de rezervă, intră în locul lui McGregor, accidentat, în timp ce Koren îl înlocuiește pe Meyler.


15:33 HULL CITY – MANCHESTER UNITED E pauză pe „KC Stadium”! După 26 de minute nebune, meciul s-a calmat, iar scorul e 2-2!


15:28 HULL CITY – MANCHESTER UNITED United a cerut penalty după ce Livermore a intervenit cu mâna în careu, dar arbitrul nu a văzut infracțiunea. Hull a scăpat ca prin urechile acului la această fază!


15:25 Premieră de Boxing Day! Hull – Manchester United este primul meci din istoria campionatului englez cu patru goluri marcate în primele 30 de minute!


15:21 A fost al 150-lea gol în Premier League marcat de Rooney pentru United și al 165-lea al atacantului pentru „diavoli”.

 


15:15 Joey Barton continuă să comenteze în stilu-i caracteristic meciul pe Twitter. „O grămadă de bilete de pariuri s-au întors din morți după golul lui Rooney, oamenii sunt în coșurile de gunoi peste tot în țară”.


15:10 HULL CITY – MANCHESTER UNITED GOOOOOOL MANCHESTER! Gol superb marcat de Rooney, cu un șut fără preluare de la 20 de metri!

VEZI GOLUL LUI UNITED AICI


15:06 HULL CITY – MANCHESTER UNITED GOOOOOOL MANCHESTER! Smalling înscrie cu o reluare cu capul în urma unei faze fixe. În ritmul ăsta, sunt șanse bune ca recordul din 1963, cu 66 de goluri în 10 meciuri, să fie doborât!


15:05 Joey Barton îl ironizează pe Twitter pe Tom Huddlestone, mijlocașul lui Hull, care a declarat că nu se va mai tunde până când nu va mai înscrie un gol. Într-un alt post pe Twitter, Barton a recunoscut că pariază: „La 2-0, Hull – Manchester e un meci care distruge biletele pariorilor. Nu și pentru mine, am fost suficient de deștept să evit jocul”. Între timp, s-a făcut 2-2!


15:03 Fost fundaș la Manchester United, Steve Bruce făcea pereche în centrul apărării cu Gary Pallister (foto jos). Fostul manager al lui United, Alex Ferguson, povestea acum câțiva ani: „îi poreclisem Daisy și Pansy (n.red. – margareta și panseluța), dar nu știam care e Daisy și care Pansy”. Evident, porecla venise de la delicatețea cu care Bruce și Pallister trosneau tibiile atacanților adverși.

 

14:59 HULL CITY – MANCHESTER UNITED GOOOOOOL HULL! Mare greșeală în defensiva lui United, Evans îi pasează în careu lui Meyler, al cărui șut slab e deviat tot de Evans în poartă!


14:52 HULL CITY – MANCHESTER UNITED Atât Chester, cât și Alex Bruce, fiul managerul lui Hull, Steve Bruce, cel care a pasat la gol, au fost juniori la Manchester United.


14:50 HULL CITY – MANCHESTER UNITED GOOOOOOL HULL! Debut excelent de meci pentru „tigri”, care marchează prin Chester, cu o reluare din 5 metri.


14:45 HULL CITY – MANCHESTER UNITED Debut de Boxing Day! A început meciul de pe „KC Stadium”. Hull joacă în portocaliu-negru, în timp ce United e în echipament complet alb.


14:17 HULL CITY – MANCHESTER UNITEDManchester United are nouă victorii consecutive de Boxing Day! Dacă va câștiga azi cu Hull, echipa lui Moyes va egala performanța lui Aston Villa dintre 1889 și 1904


13:59 HULL CITY – MANCHESTER UNITED Darren Fletcher a avut mari probleme medicale. Scoțianul a suferit de colită ulcerativă, o boală inflamatorie a intestinului, care are simptome asemănătoare cu toxinfecția alimentară. Este primul meci ca titular pentru Fletcher la United după mai bine de un an!


13:57 Robbie Fowler e jucătorul cu cele mai multe reușite de Boxing Day. Fostul atacant al lui Liverpool a marcat de 9 ori pe 26 decembrie, fiind urmat în acest top de Robbie Keane și Alan Shearer, fiecare cu câte 8 reușite.


13:53 HULL CITY – MANCHESTER UNITED Destule surprize în „11”-le de start al lui Manchester United! Smalling și Evans fac cuplu în centrul defensivei, în timp ce scoțianul Darren Fletcher e titularizat în linia mediană. Young i-a fost preferat tânărului Januzaj în banda stângă.

Hull: McGregor – Bruce, Chester, Davies – Elmohamady, Meyler, Huddlestone, Livermore, Figueroa – Graham, Sagbo

Manchester United: De Gea – Rafael, Smalling, Evans, Evra – Valencia, Cleverley, Fletcher, Young – Rooney, Welbeck.


13:50 Eurosport va transmite azi trei meciuri din Premier League: Hull – Manchester United (ora 14:45), West Ham – Arsenal (ora 17:00) și Manchester City – Liverpool (ora 19:30).


13:44 HULL CITY – MANCHESTER UNITED Cu trei goluri primite pe teren propriu în acest sezon, Hull are cea mai bună defensivă din Premier League la acest capitol și a treia din toată Europa, după AS Roma (2) și la egalitate cu Lille (3).


13:37 HULL CITY – MANCHESTER UNITED Statistică interesantă oferită de cei de la Opta! Hull (1) și Manchester United (3) sunt responsabile pentru 4 din cele 9 cartonașe galbene arătate pentru simulare în acest sezon de Premier League.


13:29 De ce se joacă însă fotbal în Insulă în a doua zi de Crăciun? În Anglia, ziua de 26 decembrie este sărbătoare națională, cunoscută și sub numele de Boxing Day. Originea numelui nu este însă una bine definită. Unii spun că numele de „Boxing Day” vine de la ziua liberă dată de stăpâni servitorilor, zi în care aceștia primeau cadou o cutie de Crăciun, pe care o duceau familiilor. Altă legendă spune că denumirea vine de la o cutie plină cu bani pe care o aveau la bord vasele britanice. Dacă expediția era una finalizată cu succes, bani erau donați Bisericii.

Primul meci din istorie jucat pe 26 decembrie a fost cel dintre Hallam și Sheffield, duel care a opus cea mai veche echipă și a doua cea mai veche echipă din istorie. Jocul s-a disputat pe 26 decembrie 1860, iar regulile le permiteau încă jucătorilor să atingă mingea cu mâna. De atunci însă, regulile s-au schimbat, însă tradiția a rămas aceeași, iar în Anglia există în fiecare an meciuri de Boxing Day în primele cinci divizii.


13:15 TOTTENHAM – WEST BROMWICH Statistica ține cu Tottenham în meciul de azi. Londonezii nu au mai pierdut de șapte meciuri în fața echipei din Midlands, ultima victorie a lui WBA venind în 2008, un 2-0, chiar pe 28 decembrie!


11:24 Acum fix 50 de ani, pe 26 decembrie 1963, se înscriau 66 de goluri în 10 meciuri din prima ligă engleză! Un comentator radio exclama: „Unde sunt fundașii? Dar, sincer, cui îi pasă?”.

Blackpool – Chelsea 1-5
Burnley – Manchester United 6-1
Fulham – Ipswich 10-1
Leicester – Everton 2-0
Liverpool – Stoke 6-1
Nottingham – Sheffield United 3-3
Sheffield Wednesday – Bolton 3-0
West Bromwich – Tottenham 4-4
West Ham – Blackburn 2-8
Wolverhampton – Aston Villa 3-3


Salut, Sărbători fericite în continuare, suntem în a doua zi de Crăciun și, conform tradiției, în Premier League este etapă completă. Boxing Day Football se poate vedea pe Eurosport, însă doar în rețelele UPC și Romtelecom. Programul zilei:

14:45 Hull City – Manchester United (Eurosport)
17:00 Aston Villa – Crystal Palace
17:00 Cardiff – Southampton
17:00 Chelsea – Swansea
17:00 Everton – Sunderland
17:00 Newcastle – Stoke City
17:00 Norwich – Fulham
17:00 Tottenham – West Bromwich
17:00 West Ham – Arsenal (Eurosport)
19:30 Manchester City – Liverpool (Eurosport)

 

Adrian Costeiu / Redactor
Costin Ștucan / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen