Încă un proces. Noul lichidator judiciar al FC Rapid a dat în judecată Clubul Sportiv Rapid. "Au venit spunând că au marfă de 30.000 de lei în fanshop. Am zis să facem proces verbal. Au plecat şi acum aflăm că ne-au dat în judecată!"

21 apr 2017 4769 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Încă un proces. Noul lichidator judiciar al FC Rapid a dat în judecată Clubul Sportiv Rapid. "Au venit spunând că au marfă de 30.000 de lei în fanshop. Am zis să facem proces verbal. Au plecat şi acum aflăm că ne-au dat în judecată!"

Clubul Sportiv Rapid a fost dat în judecată de Sierra Quadrant, noul lichidator judiciar al FC Rapid numit la propunerea patronilor Valerii şi Violeta Moraru. Miza o constituie mai multe obiecte care, consideră patronii, ar aparţine echipei de fotbal aflate în faliment. Primul termen al procesului, care se va judeca la Tribunalul Bucureşti, va avea loc pe 5 mai.

Modul în care au decurs însă evenimentele în acest caz ridică unele semne de întrebare. Vali Ionescu Caciureac, preşedinta Clubului Sportiv Rapid, era nedumerită când a stat de vorbă cu reporterul ProSport. „Au venit acum vreo lună reprezentanţii noului lichidator. Vorbeau despre diverse materiale şi echipamente aduse de FC Rapid ca îmbunătăţiri la stadion. Dar, conform protocolului, îmbunătăţirile aduse de FC Rapid rămân în patrimoniul Clubului Sportiv. Sunt ale statului. Le-am spus că nu le pot da şi că, dacă le vor, trebuie să ne dea în judecată“, a explicat Caciureac.

Aceasta a povestit şi un alt episod: „Au venit şi ne-au spus să le dăm materialele din magazinul fanshop, că au acolo marfă de vreo 30.000 de lei. Le-am spus că, în primul rând, este exclus să fie marfă de 30.000, pentru că se poate vedea şi pe geam cam ce mai e pe-acolo. Şi, în al doilea rând, trebuie să facem o comisie, cu reprezentanţi de la noi şi de la ei, care să facă un inventar şi un proces-verbal al materialelor care mai sunt în magazin. Sediul a fost sigilat acum un an, când s-a terminat totul, şi de atunci n-a mai intrat nimeni acolo. Nu pot să le dau eu, aşa, cu de la mine putere, fără niciun act, acces în fanshop. Mi-au spus că vor reveni, dar n-au mai dat niciun semn. Iar azi aflu că suntem daţi în judecată“.

Preşedinta CS Rapid spune că nu a primit încă nicio citaţie oficială de la tribunal şi că, dacă acest lucru nu se va întâmpla, reprezentanţii clubului nu se vor prezenta la proces.

Potrivit informaţiilor ProSport, FC Rapid SA reclamă tot felul de obiecte şi accesorii cum ar fi plasele porţilor, tabela de marcaj, panourile de publicitate, fotolii etc.

FC Rapid a dat faliment anul trecut, pe 14 iunie, informaţia fiind prezentată în exclusivitate de ProSport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.