Reacţia lui Christoph Daum după decizia de ieri: "Comisia Tehnică nu are nicio putere, doar preşedintele FRF!" Când se va întâlni cu Burleanu

12 sep 2017 3031 afişări Comentează şi tu Nationala
Reacţia lui Christoph Daum după decizia de ieri: "Comisia Tehnică nu are nicio putere, doar preşedintele FRF!" Când se va întâlni cu Burleanu

Reprezentanţii Comisiei Tehnice a FRF au propus rezilierea contractului lui Christoph Daum înainte de ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial.

Preşedintele comisiei, Mihai Stoichiţă, a fost cel care a condus şedinţa şi a confirmat că în cadrul adunării a fost propusă rezilierea contractului selecţionerului.

Christoph Daum a vorbit în presa germană despre acest subiect şi a declarat că va avea o întrevedere cu Răzvan Burleanu miercuri sau joi pentru a decide ce paşi trebuie urmaţi. Daum le-a spus jurnaliştilor de la Bild că oamenii din Comisia Tehnică nu au putere de decizie, astfel că viitorul său va fi decis de preşedintele FRF.

"Comisia Tehnică nu are nicio putere pentru a lua o decizie, ci numai preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, dupa ce se consultă cu mine şi cu Comitetul Executiv. Ar trebui să avem o soluţie amiabilă miercuri sau joi. I-am oferit această opţiune preşedintelui. Preşedintele sau Federaţia trebuie să găsească o soluţie adecvată pentru toate părţile. Acest lucru va avea loc în câteva zile, de comun acord", a declarat Daum pentru Bild.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.