Raus! Comisia Tehnică a FRF i-a cerut lui Burleanu ca Daum să fie dat afară

11 sep 2017 8969 afişări Comentează şi tu Nationala
Raus! Comisia Tehnică a FRF i-a cerut lui Burleanu ca Daum să fie dat afară

Reprezentanţii Comisiei Tehnice a FRF au propus rezilierea contractului lui Christoph Daum înainte de ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial.

Preşedintele comisiei, Mihai Stoichiţă, a fost cel care a condus şedinţa şi a confirmat că în cadrul adunării a fost propusă rezilierea contractului selecţionerului: "Comisia tehnică a propus întreruperea raportului de muncă între FRF şi Christoph Daum şi s-au făcut recomandări pentru numele viitorului selecţioner. Nu vă pot spune numele. I-am rugat pe membri să facă recomandări în plic, să le semneze. Între 3 şi 5 nume. Vor fi contabilizate şi, în funcţie de ce va decide conducerea, se va decide începerea negocierilor. Sunt nume pe care le cunoaşteţi din presă. Până la următoarele meciuri, sperăm să rezolvăm problema selecţionerului. Recomandarea Comisiei nu este o hotărâre", a declarat preşedintele comisiei, Mihai Stoichiţă, pentru DigiSport. 

Deşi Stoichiţă nu a dezvăluit numele propuse în cadrul comisiei, FRF va alege dintre Dan Petrescu, Cosmin Contra, Walter Zenga, Cosmin Olăroiu şi Ladislau Boloni.

Şeful FRF, Răzvan Burleanu, a confirmat votul din cadrul Comisiei Tehnice: "În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice", a declarat Răzvan Burleanu.

Preşedintele FRF va aduce la cunoştinţă Comitetului Executiv propunerea Comisiei Tehnice. Până la desemnarea noului selecţioner, Mihai Stoichiţă va fi interimar pe banca naţionalei pentru meciurile cu Kazahstan (5 octombrie) şi Danemarca (8 octombrie). 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.