LIVE BLOG | Danemarca – România 1-1. Deac anulează reușita lui Eriksen și îi păstrează palmaresul fără pată lui Contra! „Tricolorii”, cu un om mai puțin timp de 30 de minute

Redactor:
Andrei Pal
LIVE BLOG | Danemarca - România 1-1. Deac anulează reușita lui Eriksen și îi păstrează palmaresul fără pată lui Contra!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Danemarca – România 1-1 (Eriksen 59 / Deac 88)

Echipele de start:

  • Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer   , Christensen, Durmisi – Kvist, Delaney – Eriksen – Poulsen (Schone 83), Bendtner (Dolberg 70), Sisto
  • Rezerve: Lossl, Ronnow – Jense, Vestergaard, Fischer, Bjelland, Jorgensen, Dolberg, Ankersen, Lerager, Schone, Cornelius
  • România: Tătărușanu    – Bălașa, Chiricheș, Grigore, Ganea    – Hoban, Stanciu – Deac, Budescu (Bancu 66)   , Băluță (Țucudean 83)    – Andone (Keșeru 70)
  • Rezerve: Pantilimon, Niță – Moți, Anton, Keșeru, Bancu, Marin, Țucudean, Hanca, Ioniță

20:51 Final de meci pe Parken!


20:48 Ocazie mare, imensă, pentru Danemarca!!! Eriksen preia bine o minge și scapă spre poartă, îl întoarce pe Chiricheș, însă este ajuns din urmă de Hoban! Apărarea noastă reușește să scoate mingea din careu, prin Chiricheș, care a trimis în corner!


20:44 GOOOOOOOL ROMÂNIA! Centrarea lui Bancu îl găsește bine pe Țucudean, în careu, care preia, trage, însă mingea este deviată de apărarea danezilor și ajunge la Deac, care împinge mingea în plasă!


20:39 Contra îl debutează pe Țucudean la echipa națională! Atacantul Viitorului i-a luat locul lui Băluță, în minutul 83.


20:36 Danezii au preluat inițiativa jocului, după eliminarea lui Ganea, și fac posesie, fără ocazii importante. O lovitură liberă scoasă de Keșeru și bătută rău de Stanciu a fost singura emoție pe care i-au mai dat-o tricolorii lui Schmeichel! Elevii lui Contra preferă stea la cutie de minute bune, fără să pună probleme.


20:19 Ganea este eliminat!!! După ce a văzut primul „galben” la faza penalty-ului, fundașul Viitorului l-a oprit neregulamentar pe Poulsen, scăpat spre poartă, și arbiturl german Aytekin a oprit jocul pentru a-l trimite mai devreme la cabine. Bancu se pregătește să-i ia locul în linia de fund.


20:15 GOOOOOOOL Danemarca! Ganea l-a ținut ușor pe Bendtner în careu, iar centralul Aytekin nu a ezitat să indice punctul cu var! Fundașul stânga a văzut și cartonașul galben. Eriksen a transformat, cu emoții, după ce Tătărușanu a atins mingea, dar nu a putut-o opri!

20:08 Încă o ocazie importantă pentru Danemarca. Același Bendtner. Dalsgaard i-a pus mingea pe cap fostului atacant de la Juventus sau Arsenal, însă reluarea acestuia a trecut pe lângă poarta lui Tătăurușanu, după o deviere ușoară a lui Bălașa!


20:01 A început repriza secundă!


19:47 Pauză pe Parken! O repriză în care România a arătat bine, cu multă determinare și agresivitate pozitivă. N-au lipsit nici ocaziile, însă Budescu, de două ori, și Stanciu au ratat șanse importante. Danezii au avut un gol anulat și ocazie mare, ratată de Sisto, care a tras mult pe lângă poarta lui Tătărușanu.


19:38 Gol anulat pentru Danemarca! Eriksen își demonstează clasa și îl găsește perfect pe Bendtner, cu o pasă peste apărarea lui Contra, acesta îl driblează pe Tătărușanu și înscrie, însă asistentul ridică fanionul de la margine pentru ofsaid. Semnalizarea este una corectă, arată reluările.


19:32 Cea mai mare ocazie de gol le aparține danezilor!!! Bendtner scapă singur cu Tătărușanu, după o fază la limită, suspectă de ofsaid, avansează spre poartă, pasa fiindu-i furnizată de Eriksen, însă când se hotărăște să tragă este blocat de Hoban, care l-a prins din urmă.


19:28 Prima ocazie notabilă a danezilor. Cristi Ganea îl scapă în banda stângă pe Poulsen, care reușește să centreze, mingea ajunge la Sisto, dar fotbalistul Celtei trage, din careu, mult pe lângă buturile porții lui Tătărușanu.


19:27 Andone se resimte după un duel în careul de 16 metri. Eriksen centrează bine din corner, Poulsen se înalță să lovească, dar Andone o face și el, iar danezul îl lovește cu capul pe atacantul lui Deportivo La Coruna. Atacantul nostru are nevoie de îngrijiri, însă nu uită să-i transmită arbitrului că Poulsen l-a lovit. Cu cotul, nu cu capul, așa cum s-a întâmplat de fapt, iar Deniz Aytekin l-a corectat.

19:23 Dublă ocazie pentru România. În urma unei faze bine închegate de atac, cu pase la firul ierbii, mingea ajunge la Deac, în dreapta, care centrează pe bara a doua, de unde Budescu vine să tragă la poartă, dar dă pe lângă minge. Balonul ajunge la Stanciu, care luftează și el, iar mingea se scurge în aut de poartă.

19:14 Constantin Budescu reușește să recupereze un balon în jumătatea adversă de teren, avansează și dă mingea pe lângă un oponent, în încercarea de a scăpa spre poartă, însă danezii reușesc să recupereze din cauza lipsei de viteză a fotbalistului de la FCSB. Danemarca este periculoasă doar la fazele fixe, deși are nevoie de victorie pentru a-și asigura locul la baraj.


19:06 Prima fază de atac notabilă a „tricolorilor”. Deac a scăpat în banda dreaptă, a ajuns pe tușă, de unde a centrat înalt pentru Florin Andone, însă mingea nu a mai ajuns la atacantul român, fiind prinsă în brațe de portarul Kasper Schmeichel.


19:00 A început meciul de pe Parken. Am ascultat cele două imnuri, iar fanii danezi au pregătit și o coregrafie specială pentru meciul cu România. Partida este condusă de o brigadă din Germania, la centru fiind Deniz Aytekin.


18:20 Elevii lui Contra, alături de selecționer, au ieșit la inspecția gazonului înaintea meciului de la ora 19:00.


17:45 Avem echipa de start! Contra a fost nevoit să improvizeze, după ce a pierdut aportul a patru jucători importanți. Cum Chipciu, Benzar, Pintilii și Grozav lipsesc, Bălașa va juca în banda dreaptă, Stanciu la mijloc, Budescu în partea stângă, iar Băluță în spatele vârfului Florin Andone.


17:30 Vestiarul de pe Parken este pregătit să-i primească pe „tricolori”. Echipamentele așteaptă să fie îmbrăcate, iar banderola așteaptă să se muleze pe brațul lui Chiricheș.


16:30 Au fost alese echipamentele de joc pentru partida din această seară! Ambele naționale vor purta tricourile tradiționale. România va evolua în galben, iar gazdele în roșu. Brigada de arbitri care va oficia la Copenhaga este formată din Deniz Aytekin (central), Guido Kleve și Markus Haeckler (asistenți) și Marco Fritz (rezervă), toți din Germania.


Sursă foto FRF.ro


Naționala României joacă în această seară ultima partidă din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Din păcate, meciul este doar unul de palmares, după ce „tricolorii” au pierdut orice șansă de calificare încă din runda a șaptea a campaniei.

Dacă pentru noi confruntarea de la Copenhaga nu are mize foarte mari, pentru danezi meciul este extrem de important. În acest moment, Danemarca se află pe locul secund al grupei, cu 19 puncte. Lider este Polonia, cu 22 de puncte, iar pe locul trei este Muntenegru, cu 16 puncte. Polonia și Muntenegru se întâlnesc în meci direct tot în această seară, astfel că danezii își joacă prezența la Mondial în meciul cu elevii lui Contra.

Noul selecționer al României a debutat cu o victorie, 3-1 cu Kazahstan, în runda precedentă și are o revanșă istorică de luat. Cea mai grea înfrângere a României într-un meci cu Danemarca s-a consumat în 2003, meci pe care nordicii l-au câștigat cu 5-2 la București, iar Contra a marcat un autogol.

Cosmin Contra are patru indisponibili pentru partida cu danezii. Pintilii și Grozav s-au accidentat, iar Benzar și Chipciu sunt suspendați. Vlad Chiricheș a resimțit din nou probleme la umăr, însă căpitanul naționalei a dat asigurări că nu este nimic foarte grav și ar putea juca. La fel ca pe vremea când o antrena pe Dinamo, Contra se confruntă cu problema numărul 10: nimeni nu dorește să preia acest tricou la națională. La Dinamo, tricoul cu numărul 10 a rămas ‘liber’ după plecarea lui Albin.

Echipa probabilă: Tătărușanu – Hanca, Chiricheș/Moți, Grigore, Ganea – Hoban, Marin – Ioniță, Budescu, Stanciu – Florin Andone

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup