Jucătorii Stelei riscă să fie suspendaţi: ce sancţiune pot primi cei şase fotbalişti

25 ian 2016 5486 afişări Comentează şi tu Nationala
Jucătorii Stelei riscă să fie suspendaţi: ce sancţiune pot primi cei şase fotbalişti

Jucătorii Stelei riscă sancţiuni interne chiar dacă clubul nu poate fi sancţionat pentru că le-a interzis să meargă în cantonamentul naţionalei.

Cătălin Ciubotă, fostul avocat al LPF, a explicat că cei şase jucători pot fi sancţionaţi conform Regulamentului Disciplinar.

"Neprezentarea la acţiunile echipei naţionale poate atrage măsuri disciplinare împotriva jucătorilor. Acum este o problemă cu calendarul pentru că regulamentul disciplinar nu face distincţie între o acţiune oficială sau un cantonament de acest gen. În măsura în care sunt întrunite condiţiile necesare sancţiunii, se poate ajunge aici, iar Comisia de Disciplină se poate autosesiza. Conform articolului 69 din Regulamentul Disciplinar, suspendarea poate fi de la 4 la 8 etape", a declarat Ciubotă pentru ziare.com.

Niţă, Papp, Chipciu, Adi Popa, Pintilii şi Toşca sunt cei şase stelşiti convocaţi iniţial de Iordănescu, dar pe care clubul lui Gigi Becali nu îi lasă să plece în cantonament cu tricolorii

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/jucatorii-stelei-risca-sa-fie-suspendati-ce-sanctiune-pot-primi-cei-sase-fotbalisti-14989575
14989575
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”