Daum s-a lămurit cu sistemul la naţională. "Sunt de acord că trebuie să renunţăm la sistemul cu 3 fundaşi. Vom juca de acum cu 4 apărători!"

14 iun 2017 4273 afişări Comentează şi tu Nationala
Daum s-a lămurit cu sistemul la naţională. "Sunt de acord că trebuie să renunţăm la sistemul cu 3 fundaşi. Vom juca de acum cu 4 apărători!"

Tehnicianul spune că nu va mai juca cu 3 fundaşi centrali la echipa naţională, cum s-a întâmplat la meciul din Polonia.

Cristoph Daum a avut două tentative de a folosi un sistem cu 3 fundaşi centrali, cu Danemarca şi Polonia, dar a obţinut un singur punct din aceste jocuri. După 3-2 cu Chile spune că de acum încolo va juca doar cu 4 fundaşi.

“Sunt de acord că trebuie să renunţăm la sistemul cu 3 fundaşi. Vom juca de acum cu 4 fundaşi. Dacă este să discutăm strict de meciul cu Polonia, am analizat foarte bine meciul, am discutat cu jucătorii şi de comun acord am stabilit să jucăm cu 3 fundaşi. A venit acel penalty şi acel corner, pe care îl consider un cadou. Chiar dacă nu-mi place sistemul cu 3 fundaşi, poate fi unul de succes. Sunt situaţii în care se impune. Astăzi am început cu un sistem 4-1-4-1 şi nu a mers, Marin şi Stanciu jucau foarte sus şi se creau multe linii la mijloc, apoi Marin a coborât şi am jucat un 4-2-3-1”, a spus Daum, care spune că a simţit pentru prima dată că are o echipă.

“Am simţit pentru prima oară că am în spate o echipă în adevăratul sens, au fost uniţi şi s-au bucurat ca nişte copii. Sunt fericit pentru că la conferinţă mi-aţi spus că 12.000 de români vor scanda împotriva noastră şi nu a fost aşa. Oameni simt că vrem să facem ceva mai bun şi nu mai nou”, a încheiat Daum.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/daum-s-a-lamurit-cu-sistemul-la-nationala-sunt-de-acord-ca-trebuie-sa-renuntam-la-sistemul-cu-3-fundasi-vom-juca-de-acum-cu-4-aparatori-16455172
16455172
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
LOVITURĂ DE PROPORŢII. Toţi românii care au CARD sau CONT la aceste bănci sunt vizaţi. Anunţul FĂRĂ PRECEDENT al Guvernului. „Au crezut că suntem fraieri!”