Alex Maxim a purtat într-un meci banderola de căpitan la Stuttgart şi i-a plăcut: "Voi lupta să rămân 'decarul' României şi pentru a purta şi în viitor banderola la echipa de club"

15 ian 2016 1853 afişări Comentează şi tu Nationala
Alex Maxim a purtat într-un meci banderola de căpitan la Stuttgart şi i-a plăcut: "Voi lupta să rămân 'decarul' României şi pentru a purta şi în viitor banderola la echipa de club"

Mijlocaşul echipei VfB Stuttgart, Alexandru Maxim, a declarat pentru frf.ro că se regăseşte "într-un rol privilegiat" ca purtător al tricoului cu numărul 10 la prima reprezentativă şi, mai nou, căpitan al formaţiei germane.

Alexandru Maxim a jucat miercuri o repriză în ultimul amical al VfB Stuttgart din cantonamentul desfăşurat în Turcia, scor 2-0 cu Hannover. Titular, mijlocaşul român a purtat în premieră banderola de căpitan.

"M-a surprins, nu mă aşteptam, dar pentru mine reprezintă o mare bucurie faptul că am purtat banderola de căpitan. Coechipierii chiar glumeau cu mine şi mă strigau căpitane după meci. Gestul pe care l-a făcut conducerea tehnică mă ajută pentru că astfel mi-au arătat în cel mai frumos mod încrederea pe care o au în mine. Mă face să mă simt bine şi să înţeleg că rolul meu la echipă este important.

Uitându-mă în jur îmi dau seama că sunt unul dintre cei mai vechi jucători din club. Atât ca purtător al tricoului cu numărul 10 la naţională, cât şi în calitate de căpitan la Stuttgart mă regăsesc într-un rol privilegiat. Acest lucru mă motivează. Îmi dau seama că aşteptările celor din jur sunt mari, iar eu trebuie să mă ridic tot timpul la un anumit nivel. Voi lupta pentru a rămâne decarul României, dar şi pentru a purta şi în viitor banderola la club", a spus Maxim.

Sursa: MEDIAFAX

 

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/alex-maxim-a-purtat-intr-un-meci-banderola-de-capitan-la-stuttgart-si-i-a-placut-voi-lupta-sa-raman-decarul-romaniei-si-pentru-a-purta-si-in-viitor-banderola-la-echipa-de-club-14966900
14966900
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX