Se întoarce în România: fost jucător al Craiovei, împrumutat de francezi în liga a doua

1 feb 2016 10265 afişări Comentează şi tu Liga 2
Se întoarce în România: fost jucător al Craiovei, împrumutat de francezi în liga a doua

Costinel Gugu a fost împrumutat de Le Havre la CS Mioveni. Fundaşul român în vârstă de 23 de ani va evolua la formaţia din liga a doua din România până la finalul sezonului, sub formă de împrumut.

Gugu a fost achiziţionat în 2015 de Le Havre, poziţia a patra în liga a doua franceză, dar a jucat doar trei partide pentru formaţia din Hexagon. Contractul lui Gugu cu Le Havre expiră pe 30 iulie 2016, echipa franceză având opţiunea de a-i prelungi înţelegerea pentru încă un sezon.

CS Mioveni se află pe locul 6 în seria a doua din Liga a doua, cu 31 de puncte, la patru puncte de liderul FCM Baia Mare.

Gugu şi-a început cariera la Universitatea Craiova, a trecut apoi pe la ASA Târgu-Mureş şi Turnu Severin înainte de a fi achiziţionat de Le Havre. Pentru naţionala de tineret a României a jucat patru partide.

100.000 de euro este cota de piaţă a lui Gugu, conform transfermarkt.de

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/se-intoarce-in-romania-fost-jucator-al-craiovei-imprumutat-de-francezi-in-liga-a-doua-15018236
15018236
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor