Viitorul vrea să încurce granzii şi ţinteşte titlul! Pacanha: "Nu va fi uşor să câştigăm campionatul, dar ne putem lupta!"

13 ian 2016 1115 afişări Comentează şi tu Liga 1
Viitorul vrea să încurce granzii şi ţinteşte titlul! Pacanha: "Nu va fi uşor să câştigăm campionatul, dar ne putem lupta!"

Portarul brazilian Peterson Pecanha a declarat, vineri, la plecarea spre Croaţia, că noii sale echipe, FC Viitorul, nu îi va fi uşor să câştige titlul de campioană în acest sezon al Ligii I, chiar dacă a demonstrat că are jucători valoroşi.

"Am ales Viitorul pentru că după părerea mea are o bună organizare în conducere. Pentru mine este o onoare să lucrez cu domnul Hagi. A fost cel mai important fotbalist aici,în România. Am fost fericit doi ani şi jumătate la Petrolul, respect foarte mult oraşul. Pentru mine a fost foarte greu să plec de la Petrolul. Acum sunt la Viitorul, dar nu cred că va fi uşor să câştigăm campionatul. Viitorul a făcut un campionat foarte bun până acum, am venit să ajut cu tot ce pot eu. Sunt speranţe noi. Cred că Viitorul are o echipă foarte bună, a demonstrat-o, joacă un fotbal foarte frumos. Avem speranţa că ne putem lupta pentru titlu", a declarat Pecanha, transferat în această iarnă de la Petrolul Ploieşti.

Lotul echipei FC Viitorul a plecat, miercuri dimineaţă, în Croaţia, unde va participa, până în 25 ianuarie, la turneul internaţional "Arena Cup 2016", alături de alte şapte echipe. Constănţenii sunt în grupă cu Slaven Belupo (Croaţia), Vasas Budapesta (Ungaria) şi NK Koper (Slovenia).

La 25 ianuarie, FC Viitorul va reveni în ţară, doar pentru două zile, pentru că în perioada 27 ianuarie - 5 februarie are programat un stagiu de pregătire în Antalya. În Turcia, echipa lui Hagi va susţine patru meciuri de verificare.

Mediafax

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/viitorul-vrea-sa-incurce-granzii-si-tinteste-titlul-pacanha-nu-va-fi-usor-sa-castigam-campionatul-dar-ne-putem-lupta-14964066
14964066
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”