Vicecampionii au smuls remiza pe final. FCSB – FC Voluntari 2-2. Gnohere marchează pentru prima oară și își salvează echipa

Redactor:
Dan Mirea
Vicecampionii au smuls remiza pe final. FCSB - FC Voluntari 2-2. Gnohere marchează pentru prima oară și își salvează echipa
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB – FC Voluntari 2-2 (Boldrin 31, Gnohere 87 / Ivanovici 4, Cernat 81)

  • FCSB:  Fl. Niță – Ov. Popescu, Tamaș, Moke, Momcilovic – Pintilii, Muniru – Jakolis, Boldrin, De Amorim – Gnohere
  • Rezerve: Stăncioiu, L. Filip, F. Tănase, Bălașa, Mihalcea, Achim, Enache 
  • FC Voluntari: Balauru – Al. Coman, Maftei, Balaur, Cazan – Novac, Lazăr – Popadiuc, Cernat, Ivanovici – Curelea
  • Rezerve: Petrariu, Achim, Acsinte, Isipr, Marinescu, Deac, Voduț

22:22 FINAL! FCSB – Voluntari 2-2.


22:15 GOOL FCSB! Maftei comite henț, în concepția „centralului”, dintr-un șut al lui Florin Tănase, iar Gnohere își asumă responsabilitatea execuției. „Bizonul” îl trimite pe Balauru în partea opusă și bifează primul gol la vicecampiona României. 


22:09 GOOL FC Voluntari! Fază care-i irită la culme pe vicecampioni: Momcilovic protejează mingea pentru Niță, iar nimic nu anunța ce urma să se întâmple. Novac a fost cel care a insistat pentru balon, iar Niță îi aplică un pumn în piept adversarului. „Centralul” nu stă pe gânduri și arată lovitură de pedeapsă pentru ilfoveni. Cernat, cel mai bun fotbalist de pe teren, în această seară, bate în dreapta lui Niță și își aduce echipa în avantaj.


22:04 Moment important pentru Florin Tănase, care revine în teren după 4 luni și o săptămână. Muniru este cel care i-a lăsat locul pe teren fotbalistului venit de la Viitorul. În continuare, FCSB nu reușește să se desprindă pe tabelă, în condițiile în care ilfovenii se apară excelent pe zonă centrală.


21:55 Singurele speranțe ale oaspeților vin din piciorul lui Cernat, care continuă să facă un meci foarte bun pe Arena Națională. Fotbalistul Voluntariului a fost aproape să-și aducă echipa în avantaj, dar șutul acestuia, de la 30 de metri, a fost reținut de Niță. 


21:45 Mutările lui Reghecampf, de după pauză, nu au niciun efect până în acest moment, deși vicecampionii forțează în atac. Singurele evenimente de după pauză au fost clinciul în care a fost implicat Muniru și un fotbalist al oaspeților și un șut foarte slab al lui Gnohere, din afara careului, reținut fără probleme de Balauru. 


21:35 Ies Pintilii și De Amorim, intră Bălașa și Achim. Ceea ce înseamnă că linia de fund va fi formată din Bălașa, Moke, Tamaș și Momcilovic, Ovidiu Popescu va juca la mijlocul terenului, așa cum dorește Gigi Becali, iar Achim va evolua în spatele vârfului, Boldrin urmând să joace în stânga.


21:18 Pauză pe Arena Națională! Voluntari a deschis scorul prin Ivanovici, care a profitat de neatenția lui Tamaș, în timp ce pentru FCSB a egalat Boldrin, care a fructificat o centrare perfectă a lui Jakolis. 


21:15 Golul lui Boldrin i-a trezit pe suporterii FCSB, dar în continuare fanii Voluntariului domină fondul sonor. 1-1. #fcsfcv pic.twitter.com/Gr8jq9in6s


21:11 Bilanț negativ pentru De Amorim în decurs de numai câteva minute. Brazilianul „a reușit” să irosească faze succesive de atac ale FCSB-ului, după ce colegii săi au purtat mingea până în terenul advers. Mai mult, găsit excelent de Jakolis în careu, mingea reluată cu capul de „aripa” vicecampioanei nu a ajuns nici măcar la poarta lui Balauru. 


21:03 GOOL FCSB! Vicecampionii poartă un atac pe partea dreaptă, Jakolis e găsit perfect, în marginea careului, iar înlocuitorul lui Adi Popa centrează perfect pentru Boldrin, care reia din prima la colțul lung. 


20:59 Până în acest moment, Gnohere și Cernat sunt cei mai activi fotbaliști de pe teren. Fotbalistul oaspeților „dirijează” fiecare fază de atac a formației sale, în timp ce „Bizonu” este singurul care pare să pună probleme adversarilor. 


20:51 Prima ocazie a FCSB-ului vine abia în minutul 19. „Renegatul” Boldrin execută o lovitură liberă, dar Moke reia mult peste poartă. Pare că ilfovenii au venit cu tema învățată de acasă, cea a contraatacului și o apărare aglomerată pe centru. 


20:45 Golul marcat de Voluntari pare că i-a afectat pe fotbaliștii lui Reghecampf, care încă nu reușesc să lege mai mult de câteva pase în drumul spre poartă. Gnohere a avut șansa de a pune în pericol poarta lui Balauru, dar fostul dinamovist a ratat de puțin centrarea venită din piciorul lui Ovidiu Popescu. 


20:36 GOOL Voluntari! Ilfovenii produc surpriza încă din primele minute ale meciului. Balaur degajează balonul, Tamaș nu se informează că are om lângă el, iar Ivanovici țâșnește spre poarta lui Niță și îl învinge pe portar cu un șut la colțul lung. 


20:32 A început partida dintre FCSB și FC Voluntari, meci la care asistă Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță, dar și Christoph Daum. Selecționerul pregătește selecția pentru următorul meci al naționalei, de pe 26 martie, împotriva Danemarcei. 


20:20 Nici în această seară nu ne vom putea baza pe un spectacol al galeriilor. Aproximativ 150 de persoane se află în cele două peluze ale Arenei Naționale: 30 de ilfoveni, restul din partea gazdelor. 


20:00 FCSB și Voluntari au ieșit la încălzire.


19:30 Ne vom putea bucura de un gazon impecabil, în această seară, pe Arena Națională. Din păcate, în această perioadă, doar câteva terenuri de joc se prezintă în condiții optime. 


19:00 Continuă seria stadioanelor aproape goale din Liga 1. După ce la ASA Târgu Mureș – ACS Poli Timișoara a fost stabilit un record negativ cu doar câteva zeci de bilete vândute, nici FCSB nu va avea o asistență prea numeroasă în această seară.


18:57 Echipa de start a vicecampioanei. Reghecampf a renunțat la Bălașa și mizează pe Ovidiu Popescu în partea dreaptă a apărării, tocmai în ideea în care va avea nevoie de un apărător cât mai ofensiv pentru a pune presiune pe o apărare destul de fragilă. Gnohere e titular în atac, așa cum era de așteptat, iar locul lui Achim a fost luat de Boldrin.


Cursa de urmărire a liderului începe pentru FCSB în această seară, cu prilejul meciului de pe Național Arena cu FC Voluntari. Laurențiu Reghecampf are șansa să se apropie la un singur punct de echipa lui Gică Hagi, cea care va juca luni seară, dacă va lua toate cele trei puncte contra unui adversar mai slab cotat. Totuși, vicecampioana României se confruntă cu cel puțin o problemă serioasă de lot înaintea jocului.

Eliminarea lui Denis Alibec din partida cu CFR Cluj, de etapa trecută, îl poate forța pe Laurențiu Reghecampf să apeleze la celălalt atacant transferat în această iarnă. Harlem Gnohere, jucător venit de la Dinamo, nu a demonstrat până acum că poate fi o soluție la fel de bună ca Alibec și pare să fie încă departe de o formă fizică bună, în special din cauza unei accidentări suferite pe finalul cantonamentului de iarnă din Antalya. În plus, Reghecampf are de negociat în alcătuirea primului „11″ și dorințele patronului său, cel care a decretat că fundașul dreapta Mihai Bălașa nu mai trebuie să joace… fundaș dreapta. Astfel, dacă Reghecampf va vrea să îi facă pe plac, Bălașa ar putea trece în centrul defensivei alături de Gabi Tamaș, postul din bandă urmând să fie ocupat de Ovidiu Popescu.

În ciuda faptului că echipa sa vine după o înfrângere dură în prima etapă din 2017, 5-0 în fața celor de la CSU Craiova, Florin Marin atacă optimist jocul cu FCSB. „Absența lui Alibec poate să devină un avantaj pentru noi. E un jucător de calitate, unul care poate să facă diferența. Dar o să joace Gnohere, cel care a fost foarte periculos și la Dinamo, atunci când a fost folosit„, a spus antrenorul ilfovenilor la conferința de presă. Dincolo, Laurențiu Reghecampf a adoptat discursul clasic: „Avem nevoie de o victorie, avem nevoie să marcăm goluri să putem câtiga campionatul. Din păcate nu îl avem pe Alibec, dar mai avem atacanți buni„.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele