Transferul lui Bicfalvi face victime! Mircea Rednic a renunţat la unul dintre cei mai promiţători tineri. Unde va juca

17 feb 2016 16042 afişări Comentează şi tu Liga 1
Transferul lui Bicfalvi face victime! Mircea Rednic a renunţat la unul dintre cei mai promiţători tineri. Unde va juca

Venirea lui Eric Bicfalvi provoacă prima plecare din Ştefan cel Mare. Andrei Târcoveanu (18 ani) va fi împrumutat în Liga 2, la Gaz Metan Mediaş.

Campania impresionantă de transferuri din iarnă, care a culminat cu aducerea lui Eric Bicfalvi, aşteptat ca o vedetă în Ştefan cel Mare, face ca unii dintre tinerii lui Dinamo să nu aibă prea multe şanse la un loc în lotul pentru partea a doua a campionatului. Mircea Rednic a declarat că este mulţumit de modul în care se pregătesc fotbaliştii tineri aflaţi sub comanda sa, dar a dezvăluit că face eforturi pentru ca aceştia să fie împrumutaţi la alte echipe, unde să poată aduna meciuri în picioare.

Iar primul care va pleca din Ştefan cel Mare va fi AndreiTârcoveanu, mijlocaşul central de 20 de ani care a prins doar patru meciuri în sezonul de toamnă-iarnă. Cotat la 100.000 de euro de site-ul transfermarkt.de, Târcoveanu va merge în Liga 2, la Gaz Metan Mediaş, sub comanda lui Leo Grozavu, pentru că şefii lui Dinamo consideră că acolo ar putea acumula o experienţă utilă care să-l ajute pe viitor.

Din spusele lui Rednic, sunt şanse ca Târcoveanu să nu fie singurul tânăr împrumutat în această iarnă, Patrick Petre, care tocmai a semnat un nou contract cu Dinamo, fiind şi el pe lista jucătorilor care ar putea fi trimişi la alte echipe.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/transferul-lui-bicfalvi-face-victime-mircea-rednic-a-renuntat-la-unul-dintre-cei-mai-promitatori-tineri-unde-va-juca-15078649
15078649
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX