"Suntem foarte aproape!" CFR Cluj mai dă o lovitură în Liga 1! Jucătorii trimişi Astrei pentru un transfer stelar. "Petrescu va avea probleme în a alege titularii"

17 iun 2017 21770 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Suntem foarte aproape!" CFR Cluj mai dă o lovitură în Liga 1! Jucătorii trimişi Astrei pentru un transfer stelar. "Petrescu va avea probleme în a alege titularii"

CFR Cluj nu se mai opreşte din transferat şi în acest weekend ar putea anunţa încă două mutări spectaculoase. Congolezul Jeremy Bokila a fost deturnat din drumul spre Dinamo, iar în aceste ore sunt puse la punct ultimele detalii ale tranzacţiei, iar oficialii din Gruia negociază o altă mutare spectaculoasă.

Portarul Silviu Lung Jr, de la Astra, este foarte aproape de a ajunge şi el sub comanda lui Dan Petrescu, anunţă Iuliu Mureşan. ProSport a scris în exclusivitate despre interesul CFR-ului pentru Silviu Lung, la începutul lunii iunie, însă mutarea s-a amânat după ce fotbaliştii propuşi de CFR pentru un schimb, francezul Bryan Nouvier (21 de ani) şi portughezul Filipe Nascimento (22 de ani), au refuzat să plece la Giurgiu.

Iuliu Mureşan spune însă acum că negocierile sunt aproape încheiate. Cei doi au fost trimişi la echipa a doua a CFR-ului şi, foarte probabil, între timp şi-au schimbat părerea în ceea ce priveşe un transfer la Astra.

"Balic, Vlad, Coman, Vera, Hoban sunt cei transferaţi până acum. Iar curând vor veni şi Vinicius şi Pelayo.

Suntem în discuţii cu doi atacanţi, sunt discuţii şi cu Astra pentru Silviu Lung. Sperăm că se vor finaliza, şi el îşi doreşte mult să vină la noi. Vrem să facem un schimb de jucători cu Astra şi suntem foarte aproape de a-l realiza. E vorba doar de schimb de jucători, nu şi de bani.

Cu unul dintre cei doi atacanţi am semnat deja. Celălalt e cam de acelaşi nivel. Dan Petrescu va avea probleme în a alege titularul
", a declarat Iuliu Mureşan la Dolce Sport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.