Şumudică nu a putut face recurs şi ratează primul meci din play-off! "Am intrat în sală cu avocatul şi erau doar doi din completul de judecată"

4 mar 2016 3036 afişări Comentează şi tu Liga 1
Şumudică nu a putut face recurs şi ratează primul meci din play-off! "Am intrat în sală cu avocatul şi erau doar doi din completul de judecată"

Antrenorul Marius Şumudică nu a putut face apel la decizia Comisiei de Disciplină a FRF, deoarece Comisia de Recurs nu a putut întruni completul de judecată, pentru o şedinţă extraordinară.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, care astăzi a împlinit 45 de ani, a încercat să facă recurs la decizia de luni a Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, care l-a suspendat 6 luni pentru încălcarea regulei ce le interzice oamenilor din fotbal să joace la pariuri.

"Trebuia să fie o şedinţă extraordinară, dar nu s-au prezentat decât doi membri din Comisie. Am intrat în sală cu avocatul şi erau doar doi din completul de judecată. Mi s-a transmis că trebuie cel puţin 3 din cei 5 şi că, atunci, rămâne o amânare pentru marţi. Două persoane au plecat aseară în străinătate şi la a treia nu am înţeles despre ce era vorba. E de înţeles, într-un final, fiindcă noi am depus apelul seara, târziu. Avocatul a lucrat la el până la 17:00 - 18:00, după ce am primit motivarea la 11:00 - 12:00", a declarat Marius Şumudică, la DigiSport.

Judecarea cazului lui Marius Şumudică a fost amânată pentru marţi, 8 martie, de la ora 9:30. Dacă i-ar fi fost acceptată cererea de recurs, Marius Şumudică ar fi putut sta pe banca echipei sale la meciul de sâmbătă 5 martie împotriva echipei Viitorul Constanţa.

Pe lângă suspendarea de 6 luni din activitatea competiţională, Şumudică a primit şi o amendă în valoare de 100.000 de lei.

MEDIAFAX

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.