Schimbări masive la Botoşani! Ce jucători pleacă: "Vom stabili împreună cu Costel!"

6 iun 2017 2632 afişări Comentează şi tu Liga 1
Schimbări masive la Botoşani! Ce jucători pleacă: "Vom stabili împreună cu Costel!"
  • Schimbări masive de lot, în această vară la FC Botoşani. În afara jucătorilor care au evoluat foarte puţin şi care nu au demonstrat aproape nimic, FC Botoşani se va despărţi şi de o serie de jucători de bază, jucători care sunt la echipă de foarte mulţi ani.

Politica FC Botoşani este de a menţine doar jucătorii cu contracte mici. Din acest motiv, Gabriel Vaşvari, Mihai Roman sau Răzvan Tincu ar putea pleca în această vară. Oficialii grupării botoşănene spun că vor mai avea o discuţie cu jucătorii de bază pentru a vedea dacă vor continua colaborarea.

“E o perioadă foarte delicată. Costel e la muncă de astăzi, vacanţa este scurtă, stagiul de pregătire va fi scurt. Trebuie să găsim soluţii de a completa lotul şi de a aborda foarte bine noul campionat. Avem un buget în care trebuie să ne încadrăm, cu un plafon salarial”, a spus Cornel Şfaiţer, adăugând: “La momentul acesta, Albuţ, Popovici, Patache şi-au terminat contractele. Pe Alin Cârstocea l-am anunţat acum jumătate de oră. Mai sunt jucători cu care o să discut astăzi. Noi dorim mai mult sau sunt jucători care nu s-au acomodat. Gabi Vaşvari este un subiect foarte delicat. E posibil să părăsească FC Botoşani. Îşi doreşte un transfer în străinătate. E posibil să ne despărţim de comun acord. Am avut o discuţie de principiu. Mai sunt jucători cu care trebuie să purtăm discuţii. Răzvan Tincu, Mihai Roman… Am discutat cu ei înaintea jocului cu Pandurii. Vom vedea ce vor găsi. Dacă nu, prima opţiune este Botoşani. vom stabili împreună cu Costel”.

Reunirea lotului va avea loc pe 20 iunie iar în perioada 25 iunie – 6 iulie este programat un cantonament în Austria.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.