Sânmărtean, out de la Gloria! Mureşan: "Nu am discutat cu el"

2 dec 2009 92 afişări Comentează şi tu Liga 1
Sânmărtean, out de la Gloria! Mureşan: "Nu am discutat cu el" no title

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a fost pus pe lista de transferuri de către şefii Bistriţei.

"Am fost sunat de Florin Halagian, care mi-a spus că nu mai are nevoie de Lucian Sânmărtean. Motivaţia a fost că Lucian a comis mai multe acte de indisciplină, iar eu am fost de acord să îl punem pe lista de transferuri. Aşteptăm oferte pentru el. Lucian Sânmărtean nu va mai fi sigur la Gloria în retur", a spus Jean Pădureanu.

"Motivele pentru care a fost dat afară au fost întemeiate. Nu voi mai conta pe el de acum înainte", a spus şi Florin Halagian.

Lucian Sânmărtean a intrat în colimatorul "Armeanului" luni seara, după ce a primit "roşu" la meciul de la Urziceni, în minutul 47. Se pare că după meci cei doi au avut un schimb dur de replici. Mijlocaşul mai are şase luni de contract cu Bistriţa, dar are în contract o clauză potrivit căreia poate pleca în schimbul sumei de 50.000 de euro.

Şi fundaşul Alin Rus a fost dat afară de la Bistriţa acum câteva săptămâni în urma unui conflict cu Halagian.

Imediat după ce a fost pus pe lista de transferuri, Lucian Sânmărtean a fost contactat de alte echipe.

"Am discutat cu Sânmărtean, dar are pretenţii prea mari, nu este de nasul Mediaşului. Aş vrea un jucător ca el, îl cunosc foarte bine de când eram la Bistriţa, dar nu sunt şanse să vină la Mediaş", a declarat Ioan Horoba, director general Gaz Metan Mediaş.

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a infirmat că ar fi negociat deja cu mijlocaşul Gloriei.

"Nu ştiam că Lucian Sânmărtean a fost dat afară de la Bistriţa, nu am vorbit de niciun transfer cu acest jucător sau cu Gloria. Nu am analizat încă dacă Sânmărtean ar fi de folos Clujului", a spus Iuliu Mureşan.

articol scris de Alin CORDOŞ, Andra LUPOU şi Dragoş POPESCU

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/sanmartean-out-de-la-gloria-muresan-nu-am-discutat-cu-el-5148169
5148169
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ