Jucătorii lui Reghe au făcut spectacol în fața campioanei Elveției!** Steaua – Basel 4-2

Jucătorii lui Reghe au făcut spectacol în fața campioanei Elveției!** Steaua - Basel 4-2
  • Publicat:
  • Actualizat:

Steaua a reușit un meci încântător în fața celui mai tare adversar întâlnit până acum în pregătirea de vară, FC Basel, echipă care a ajuns în sezonul trecut până în optimile Champions League.

Fără cei șapte internaționali, cărora Reghe le-a făcut un program separat, steliștii au arătat că stau bine și pe banca de rezerve. Unul dintre remarcații partidei a fost Ionuț Năstăsie, o tânără extremă care a fost ales în „11”-le ideal la CE U19, ediția 2011.

Acesta a dat pasele la primele două goluri și a făcut o primă repriză excelentă, anunțându-se un concurent serios pentru Alex Chipciu. Scorul a fost deschis destul de repede de Steaua, în minutul 15, când Năstăsie i-a pasat lui Rusescu, care a tras fără preluare.

Trei minute mai târziu faza avea să se repete, însă la capătul pasei a fost de această dată Adi Rocha, care a a marcat primul său gol în tricoul Stelei. Elvețienii au redus din diferență în minutul 25, prin Ghali, care a stabilit astfel și scorul la pauză.

În partea a doua, Reghe a făcut mai multe schimbări, dar jucătorii lui Reghe au păstrat ritmul. Steaua a refăcut diferența de două goluri prin Florin Costea, iar în minutul 63, Nikolic a înscris pentru 4-1. Elvețienii au redus din diferență în minutul 82, după henț al lui Pârvulescu, iar Steaua reușește o victorie entuziasmantă în fața echipei care anul trecut au ajuns până în optimile Ligii Campionilor.


min 90+1 S-a terminat partida, Steaua reușește o victorie excelentă pentru moral, la capătul unui meci foarte bun făcut de jucătorii lui Reghe

min 87 Atac al elvețienilor, mingea este trimisă de pe dreapta la bara a doua, balonul este recentrat, dar Ciuculescu reușește să respingă. Evoluție sigură a tânărului portar

min. 82 GOL FC Basel! Elvețienii reduc din diferență în urma loviturii de la 11 metri

min 82 Pârvulescu face henț în careu, penalty pentru FC Basel

min 81 Ciuculescu are o nouă intervenție senzațională, la un șut la colțul scurt

min 76 Mihai Costea centrează scurt dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă, mingea este respinsă de elvețieni

min 74 Lovitură liberă pentru FC Basel, de la 20 de metri lateral dreapta. Ghali trimite spre vinclul de la colțul scurt, mingea trece puțin pe lângă poartă

min 71 Iese Filip, intră Pușkaș

min 69 Iese Florin Costea, intră Iulian Roșu

min 65 Ciuculescu scoate senzațional un șut de la marginea carelui mare. Corner pentru elvețieni

min 63 GOL STEAUA! Rusescu centrează de pe partea dreaptă, Kovac dă pe lângă minge, balonul ajunge la Nikolic, care înscrie cu un șut de la 7 metri

min 61 Reghe mai face o schimbare. Iese Stanca, intră Ciuculescu, un portar în vârstă de 18 ani

min 61 Steinhöfer intră în centru din partea stângă, trage de la marginea careului mare, însă mingea se duce peste transversală

min 58 Lovitură liberă pentru Steaua de la 22 de metri, lateral stânga, Rusescu trage peste zid, dar nu prinde cadrul porții. La această fază, Mihai Costea a insistat el să bată lovitura liberă, însă Rusescu a luat mingea și a bătut

min 56 David Degen primește în careu într-o poziție foarte periculoasă, Martinovic intră însă foarte bine prin alunecare și îndepărtează pericolul

min 53 Ocazie mare pentru FC Basel. Centrare în fața porții, Fabian Frei vine din spate nemarcat și pune latul, dar mingea trece peste poartă

min 51 Reghe a făcut mai multe schimbări la pauză. Steaua, în repriza a doua: Stanca – Pârvulescu, Dumitraș, Martinovic, Lupu – Bălan, Filip – Mihai Costea, Rusescu, Florin Costea – Nikolic

min 50 Lovitură liberă pentru FC Basel, de la 25 de metri, Frei trage direct pe poartă, mingea șterge bara transversală și iese în aut de poartă

min 49 GOL STEAUA! Florin Costea trage din unghi pe lângă portar, din partea stângă, și mărește avantajul

min 46 Prima ocazie a părții a doua aparține a Stelei. Nikolic, intrat la pauză, intră în careu, ajunge în unghi și scoate la șut, dar Rusescu ratează reluarea

min 46 A început partea a doua. La pauză au intrat Lupu, Nikolic și Mihai Costea, au ieșit Pintilii, Rocha și Năstăsie

min 45 Final de primă repriză. Un meci antrenant, cu foarte multe ocazii de fiecare parte.

min 45 Stanca iese foarte bine și respinge din fața lui Alexander Frei, la o fază în care apărarea Stelei a făcut greșit pasul la off-side.

min 43 Năstăsie este pe tot terenul. Mijlocașul trimite un șut bombă din banda stângă, scos în ultimul moment de portarul elvețienilor.

min 41 Ocazie rarisimă pentru pentru Florin Costea. După o fază în care Rocha s-a descurcat extrem de bine, fostul atacant al Craiovei rămâne singur cu portarul advers, dar preferă o nouă fentă unui șut.

min 39 Basel domină pe alocuri autoritar. Marco Streller profită de o nesincronizare între Dumitraș și Martinovic, recuperează o minge și trimite o scăriță care trece la o palmă de vinclul porții lui Stanca.

min 36 Pârvulescu se încurcă la o fază banală și doar atenția lui Stanca îi scapă pe steliști. Portarul acordă corner; lovitura este repede executată, unul dintre elvețieni încercând un șut surprinzător din marginea careului.

min 33 Yapi – Yapo are o bună oportunitate, însă Filip îl deposedează foarte bine.

min 30 Steaua pleacă extrem de bine pe contra-atac. Bălan este regizorul fazei și reușește un un-doi de efect cu Florin Costea. Atacantul roș-albaștrilor întârzie să tragă, și șutul este, în cele din urmă, blocat. Ocazie mare ratată de formația lui Reghe.

min 28 Elvețienii au echilibrat jocul. Streller obține o lovitură liberă extrem de periculoasă, după o intervenție imprudentă a lui Martinovic. Stanca salvează in-extremis un balon pe care scria ‘gol’.

min 25 Gol Basel. Dumitraș este ușor depășit în flancul drept de Yapi-Yapo. Jucătorul lui Basel pătrunde în careu și trage, dar Filip respinge. Balonul ajunge la egipteanul Ghali, care nu iartă.

min 24 Rusescu depășește în viteză doi adversari și pasează foarte bine către Florin Costea. Din păcate, ‘Cioară’ este prea lent și pierde balonul.

min 23 Elvețienii domină, însă Steaua se apără sus. Pintilii recuperează bine un balon și îl găsește foarte bine pe Adi Rocha. Unul dintre fundașii adverși îl faultează pe Rocha, la o fază care se anunța periculoasă.

min 20 Basel încearcă să dea replica, dar șutul vedetei Alexander Frei trece mult pe lângă poartă.

min 18 GOOL Steaua! Copie la indigo a fazei din urmă cu trei minute. Năstăsie ia o acțiune pe cont propriu și îi pasează perfect lui Adi Rocha, care, de la marginea careului mic, înscrie.

min 15 GOOL Steaua! Năstăsie primește o pasă în banda dreaptă și îi așază perfect mingea lui Rusescu. Golgheterul roș-albaștrilor din sezonul trecut trage fără preluare, la colțul scurt, fără speranțe pentru portarul elvețienilor.

min 14 Pintilii îl angajează în adâncime pe Rocha, care este deposedat în ultimul moment

min 12 Steaua are o posesie mai bună, însă nicio fază periculoasă până în acum.

min 3 O Primă fază importantă pentru Steaua, Rusescu încearcă poarta de la aproximativ 30 de metri.

min1 Start în partida amicală dintre Steaua și Basel.


Reghecampf va începe partida cu Basel cu următorul prim `11`

Stanca – Dumitraș, Martinovic, Filip, Pârvulescu – Năstăsie, Pintilii, Bălan – Fl. Costea, Rusescu, Rocha


Steaua va avea, astăzi, primul amical dificil din această vară. Începând cu ora 15:00 (în direct pe voyo.ro) roș-albaștrii vor da piept cu FC Basel, campioana Elveției în sezonul trecut.

Pentru această partidă, Reghecampf îi va avea la dispoziție și pe jucătorii veniți de la lotul național, dar este puțin probabil ca aceștia să fie folosiți. Steaua a disputat până acum un singur amical, contra celor de la Kutaisi (1-1), urmând ca în doilea cantonament să mai joace alte patru meciuri de pregătire.

Steaua în primul amical:

Steaua – Torpedo Kutaisi 1-1 (1-0)
A marcat: Rusescu (min. 30)/ Gotsiridze (min. 58)

Steaua – prima repriză: Stanca- Dumitraș, Martinovic, Filip, Lupu – Năstăsie, Bălan, Pintilii, Pârvulescu – Rusescu, Rocha
Steaua – repriza a doua: Cojocaru – Roșu, Dumitraș, Filip, Lupu – Năstăsie, Bălan, Puskas, Mihai Costea – Florin Costea, Nikolic

Probleme musculare

Pregătirea fizică intensă din Austria a început să-și facă simțite efectele negative. Surse din cadrul Stelei au dezvăluit că, deși aceștia termină cu bine antrenamentele fizice ale lui Thomas Neubert, spre seară , în camerele de hotel, apar marile probleme.

Băieții sunt convinși că doar dacă se pregătesc foarte bine fizic vor putea reuși să se impună în noul sezon. Însă, problema e că mulți dintre ei se luptă seara cu febra musculară„, au povestit apropiați ai jucătorilor.

Matei s-a operat

Fundașul dreapta al roș-albaștrilor, Gabi Matei, a fost operat ieri la genunchiul piciorului drept. Intervenția chirurgicală, care a avut loc la Spitalul Militar, a durat circa o oră, iar aceasta a fost un succes total, susțin cadrele medicale.

Surse din anturajul roș-albaștrilor au dezvăluit că fostul internațional UNDER 21 va avea nevoie de aproximativ o lună pentru recuperare după ruptura de menisc suferită. În total, Matei a fost nevoit să stea pe bară nouă luni din cauza problemelor mai vechi de la genunchi.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
NOILE REGULI la care sunt obligaţi românii în Schengen. Se aplică din 31 martie
NOILE REGULI la care sunt obligaţi românii în Schengen. Se aplică din 31 martie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup