Real Madrid vrea să vină la Bucureşti pentru un meci! FOTO EXCLUSIV: Faxul pe care l-au trimis spaniolii

16 mar 2013 42434 afişări Comentează şi tu Liga 1
Real Madrid vrea să vină la Bucureşti pentru un meci! FOTO EXCLUSIV: Faxul pe care l-au trimis spaniolii Real Madrid vrea să vină la Bucureşti pentru un meci! FOTO EXCLUSIV: Faxul pe care l-au trimis spaniolii

O firmă din Germania vrea să organizeze un nou amical de lux în România, după Dinamo - FC Barcelona. De această dată este vorba despre Real Madrid. Negocierile au fost demarate deja, iar madrilenii s-au arătat deschişi la discuţii.

Negocierile sunt în stare preliminară, dar cei de la Real Madrid au trimis un răspuns prin fax prin care îşi anunţă disponibilitatea pentru un asemenea meci amical. Deocamdată, nu s-a stabilit locaţia, însă partida s-ar putea disputa pe National Arena sau în Germania, în funcţie de negocieri şi reţeta financiară. Fereastra pe care "galacticii" o au în calendar este iulie - 25 iulie 2013.

N-a fost stabilit adversarul pe care ar urma să-l întâlnească Real Madrid la Bucureşti, însă favorite sunt Steaua şi Dinamo.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/real-madrid-vrea-sa-vina-la-bucuresti-pentru-un-meci-foto-exclusiv-faxul-pe-care-l-au-trimis-spaniolii-10671733
10671733
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
„Suntem în stare de RĂZBOI”. Provocare fără precedent la graniţele României