Reacţia lui Bărboianu după ce a câştigat procesul cu Negoiţă. Fundaşul a povestit cum a fost afectat profesional de acuze: "A fost foarte grav! Mi s-a spus..."

23 dec 2016 10548 afişări Comentează şi tu Liga 1
Reacţia lui Bărboianu după ce a câştigat procesul cu Negoiţă. Fundaşul a povestit cum a fost afectat profesional de acuze: "A fost foarte grav! Mi s-a spus..."

Pe 5 mai 2015, după un 3-1 pentru Steaua într-un derby cu Dinamo, Ionuţ Negoiţă îl acuza pe Ştefan Bărboianu că a „trântit” meciul cu eternii rivali, iar la un an jumătate distanţă, fostul fotbalist dinamovist şi-a găsit dreptatea în instanţă, după ce l-a dat în judecată pe finanţatorul „câinilor”.

Ionuţ Negoiţă are de scos din buzunar suma de 100.000 de euro pentru “Ştiu cine, ştiu locul, ştiu şi despre cât e vorba”, iar reacţia lui Bărboianu a venit imediat, după ce a avut câştig de cauză.

“Cum să fie, e frumos, pentru că un an jumate de aşteptare a contat foarte mult. Mă bucur, pentru că scopul meu a fost ca toată ţară să vadă că merg până la final cu acest proces. Cum am spus şi atunci, spun şi acum, nimic nu m-a făcut să renunţ. Este fix problema dânsului dacă va ataca decizia. Din ce am vorbit cu avocatul, şi noi vrem să depunem recurs. Nu am avut niciun fel de emoţie, pentru că ştiam că voi câştiga”, a declarat Bărboianu la ProSport LIVE.

“În perioada aceasta nu mi s-a propus absolut nimic. Nu a încercat, pentru că ştia că nu-l voi ierta şi se va lovi de un zid. Ştiţi cum e, fiecare jucător îşi doreşte să facă pasul afară. Mi s-a spus că e greu să fie luat un jucător care e acuzat de lucruri murdare. A fost foarte grav. Cariera şi familia mea au fost în pericol foarte mare, nu pot uita în niciun moment clipele de nelinişte. Uneori se duceau părinţii la muncă şi erau întrebaţi despre mine...Am spus-o, nu te poţi juca cu vieţile oamenilor. Promit că mă voi duce până în pânzele albe! Vreau să fie luat ca un exemplu şi noi, fotbaliştii, să fim respectaţi”, a adăugat Bărboianu la ProSport LIVE.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.