Primul meci oficial al lui Marica în tricoul Stelei: "Clar că mi-aş fi dorit să înscriu, dar e important că am câştigat. Poate marchez în meciurile următoare"

15 feb 2016 3595 afişări Comentează şi tu Liga 1
Primul meci oficial al lui Marica în tricoul Stelei: "Clar că mi-aş fi dorit să înscriu, dar e important că am câştigat. Poate marchez în meciurile următoare"

Ciprian Marica a fost titular cu Chiajna, însă nu a reuşit să înscrie. Atacantul de 30 de ani spune că şi-ar fi dorit să marcheze, dar nu îşi face griji. Steaua s-a impus la Chiajna cu 2-0.

Meciul Stelei de la Chiajna a însemnat şi revenirea oficială a lui Ciprian Marica în Liga 1. Internaţionalul român a fost folosit încă din primul minut şi a ratat trei ocazii importante de gol. Marica spune că şi-ar fi dorit să înscrie, dar cel mai important este că echipa a câştigat:

”Sunt bucuros că am debutat, că sunt sănătos, că am câştigat cele trei puncte. Puteam să ne facem meciul mai uşor, dar totuşi am marcat în debutul partidei, pe un teren pe care nu suntem acomodaţi. Mă bucur în primul rând pentru victoria echipei, clar că mi-aş fi dorit să marchez la debut. Dar poate marchez în meciurile următoare, nu-mi fac probleme. Noi ne dorim foarte mult ca suporterii Stelei să vină alături de noi, să ne susţină”, a declarat Ciprian Marica la DigiSport.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/primul-meci-oficial-al-lui-marica-in-tricoul-stelei-clar-ca-mi-as-fi-dorit-sa-inscriu-dar-e-important-ca-am-castigat-poate-marchez-in-meciurile-urmatoare-15076349
15076349
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”