Prima apariţie publică a patronului lui Juventus Bucureşti. Răspunsul incredibil pe care l-a dat când a fost întrebat dacă l-a ameninţat cu bătaia pe Daniel Opriţa

25 aug 2017 25732 afişări Comentează şi tu Liga 1
Prima apariţie publică a patronului lui Juventus Bucureşti. Răspunsul incredibil pe care l-a dat când a fost întrebat dacă l-a ameninţat cu bătaia pe Daniel Opriţa

Ilie Ciuclea, patronul lui Juventus Bucureşti, spune că Liga 1 este o pălărie prea mare pentru echipa sa. Omul de afaceri a avut o atitudinea incredibilă în momentul în care a fost întrebat despre Daniel Opriţa.

Ilie Ciuclea se înscrie în linia patronilor discreţi din Liga 1. La prima sa apariţie publică, a lăsat însă o impresie dezastruoasă. Întrebat despre situaţia lui Daniel Opriţa, Ciuclea susţine că nu mai este antrenorul lui Juventus şi că regretă că nu l-a bătut: ”Nu mă interesează ce face Daniel Opriţa. Să fie sănătos. O fi antrenor, dar nu antrenorul nostru! Avem o mapă întreagă cu demisiile depuse de Daniel Opriţa în ultimele cinci etape”.

Reporter: Este adevărat că l-aţi ameninţat cu bătaia pe Opriţa?
Ilie Ciuclea: Îmi pare rău că n-am făcut-o.

Omu de afaceri a explicat şi parcursul foarte slab al echipei sale: ”Vom juca în continuare cu tineri. Este simplu. Evident ne aşteptam la mai mult, dar nu poţi să promovezi de la gradul de sergent direct la cel de general. Eu cred că s-au creeat prea multe ambiţii. Eu n-am nimic de reproşat conducerii tehnice. Eu le-am zis mereu să muncească serios. Se pare că n-au ţinut cont de asta”, a declarat Ilie Ciuclea.

Juventus Bucureşti a pierdut şi în această etapă, 0-2 cu Astra.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.