Peluza Nord îşi reconsideră poziţia faţă de FCSB. Liderii galeriei se întâlnesc în această seară: "Vom decide ce avem de făcut"

12 feb 2016 18122 afişări Comentează şi tu Liga 1
Peluza Nord îşi reconsideră poziţia faţă de FCSB. Liderii galeriei se întâlnesc în această seară: "Vom decide ce avem de făcut"
  • Liderii Peluzei Nord vor decide în această seară dacă vor reveni la meciurile echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf

Revenirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca campioanei din ultimele trei sezoane s-a produs, la nivel declarativ, cu două obiective importante. Antrenorul şi-a propus să obţină reaprinderea discuţiilor pentru revenirea echipei în Complexul Sportiv Steaua şi să medieze relaţia cu suporterii, astfel încât galeriile să se întoarcă în peluză. Dacă revenirea în Ghencea este imposibilă pe termen scurt din pricina paşilor legali ce trebuie urmaţi, dar şi pentru că stadionul va intra într-un proces de modernizare pentru Euro 2020, discuţiile cu suporterii există, iar aceştia sunt aproape de a lua o decizie.

Dorin Taban, unul dintre liderii Peluzei Nord a confirmat pentru ProSport faptul că în următoarele ore urmează să fie luată o decizie finală cu privire la solicitarea lui Laurenţiu Reghecampf. ”Diseară o să ne adunăm toţi şi vom decide ce avem de făcut. Vom fi 4-5 persoane, câţiva capi de galerie, fără cineva din club”, a spus Taban. Acesta nu a vrut să dezvăluie dacă vede oportună sau nu revenirea alături de echipă şi spune că este posibil ca antrenorul campioanei să fi discutat cu alţi membri ai galeriei: ”Eu nu am vorbit cu Laurenţiu Reghecampf. Nu pot să spun dacă s-a întâlnit sau dacă a vorbit cu altcineva, nu ştiu, dar nu e exclus”. 

Peluza Nord în urmă cu un an: ”Nu ne prezentăm la meciurile nou numitei FCSB”

Decizia de a discuta despre o posibilă revenire este într-un contrast puternic cu poziţia exprimată de galerie în urmă cu exact un an. În februarie 2015, suporterii spuneau printr-un comunicat de presă: ”Pentru prima oară în 20 de ani, Peluza Nord Steaua nu va fi prezentă la meciurile nou numitei FCSB până când situaţia nu se va clarifica oficial, până când suporterii nu vor fi chemaţi să li se explice situaţia, până când nu vom şti la cine este palmaresul, până când nu ni se va explica strategia viitoare a echipei de fotbal, până când pe gazon nu va juca Steaua Bucureşti, echipa pentru culorile şi tradiţia căreia am făcut cele mai mari sacrificii”.

 

 
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.