OFICIAL | Transfer important făcut de Viitorul. Hagi l-a luat pe Pecanha: "Se pliază bine pe stilul nostru"

8 ian 2016 2559 afişări Comentează şi tu Liga 1
OFICIAL | Transfer important făcut de Viitorul. Hagi l-a luat pe Pecanha: "Se pliază bine pe stilul nostru"

Fostul portar al echipei Petrolul Ploieşti, Peterson Pecanha, a fost achiziţionat de FC Viitorul, a anunţat tehnicianul Gheorghe Hagi, conform digisport.ro.

"Era un jucător de care avem nevoie. Se pliază bine pe stilul nostru. Un portar cu mare experienţă. Sperăm să ne ajute să fim acolo sus", a spus Hagi.

Tehnicianul a precizat că FC Viitorul a obţinut şi serviciile atacantului Vlad Rusu: "L-am mai luat pe Vlad Rusu, care a fost la noi şi care la fel cred că e un vârf cu calităţi foarte bune. Se pliază bine pe jocul nostru. A fost la noi în casă, ştie casa şi s-a maturizat. Sper să dea randament".

Potrivit academiahagi.tv, jucătorii formaţiei FC Viitorul s-au reunit joi seară, întâlnirea având loc la hotelul Iaki în prezenţa stafului administrativ şi tehnic. Echipa are programat primul antrenament vineri după-amiază.

Sursa: MEDIAFAX

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/oficial-transfer-important-facut-de-viitorul-hagi-l-a-luat-pe-pecanha-se-pliaza-bine-pe-stilul-nostru-14958755
14958755
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor