OFICIAL | Gabi Tamaş a semnat cu Steaua pe două sezoane şi jumătate! Prima reacţie a fundaşului

3 feb 2016 10466 afişări Comentează şi tu Liga 1
OFICIAL | Gabi Tamaş a semnat cu Steaua pe două sezoane şi jumătate! Prima reacţie a fundaşului

Gabriel Tamaş (32 de ani) a semnat, miercuri, 3 februarie, un contract valabil pe două sezoane şi jumătate cu Steaua, mutare confirmată prin intermediul contului oficial de Facebook al Stelei.

Fundaşul provenit de la Cardiff City a mai jucat la campioana României în perioada ianurie - iunie 2015. Tamaş a strâns 15 partide oficiale (10 de Liga I, 2 de Cupa României şi câte una în Cupa Ligii, Supercupa României şi preliminariile Ligii Campionilor). Acesta va purta tricoul cu numărul 30.

"Sunt bucuros să mă întorc într-un colectiv alături de care am cunoscut mari succese în sezonul trecut. Practic, mă simt ca şi cum nu aş fi plecat de la Steaua în vară şi sper din tot sufletul să avem parte de aceleaşi rezultate extraordinare ca şi în sezonul trecut", a declarat Gabriel Tamaş, după semnarea contractului.

În tricoul Stelei, Tamaş a cucerit toate cele trei trofee puse în joc sezonul trecut: titlul, Cupa României şi Cupa Ligii.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/oficial-gabi-tamas-a-semnat-cu-steaua-pe-doua-sezoane-si-jumatate-prima-reactie-a-fundasului-15030957
15030957
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”