Nici la Steaua nu a văzut aşa ceva! Mihai Răduţ a rămas uluit de forţa noii sale echipe: "Nu am mai bătut niciodată cu 6-2"

20 iul 2012 3700 afişări Comentează şi tu Liga 1
Nici la Steaua nu a văzut aşa ceva! Mihai Răduţ a rămas uluit de forţa noii sale echipe: "Nu am mai bătut niciodată cu 6-2" Nici la Steaua nu a văzut aşa ceva! Răduţ a rămas uluit de forţa noii sale echipe: "Nu am mai bătut niciodată cu 6-2"

Mihai Răduţ a intrat într-o nouă etapă a carierei sale după împrumutul de la Steaua la Pandurii şi mărturiseşte că se simte excelent sub comanda lui Petre Grigoraş. Mijlocaşul a marcat chiar la debutul pentru gorjeni, din penalty, şi a oferit o pasă decisivă.

"A fost o victorie clară, pentru care ne-am pregătit foarte bine. Nu ne-am gândit să facem scor, ci doar să debutăm cu dreptul. Nu cred că am speriat pe nimeni, dar ne dorim să terminăm cât mai sus. Sunt bucuros că am ajuns aici şi sper să îmi ajut echipa. Noi vom încerca să obţinem un loc 6-7. În Liga I nu am mai bătut niciodată cu 6-2, acesta este primul rezultat de acest fel", a spus Răduţ la DigiSport.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/nici-la-steaua-nu-a-vazut-asa-ceva-mihai-radut-a-ramas-uluit-de-forta-noii-sale-echipe-nu-am-mai-batut-niciodata-cu-6-2-9894561
9894561
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor