LIVE TEXT | CS U Craiova – ACS Poli Timișoara 1-1. Seara golurilor frumoase pe „Oblemenco”! Oltenii au ratat șansa de a depăși FCSB

Redactor:
Anda Deliu
Redactor:
Cosmin Staicu
LIVE TEXT | CS U Craiova - ACS Poli Timișoara 1-1. Seara golurilor frumoase pe
  • Publicat:
  • Actualizat:

CS U Craiova – ACS Poli 1-1 (Dimitrov 57 / Enescu 50)

Echipele de start:

  • CS U Craiova: Mitrovic – R. Popa, Kelic, Briceag – Dimitrov, Bic, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluță, Mitriță
  • Rezerve: Calancea, Ferreira, Burlacu, Screciu, Martic, Glavina, Bărbuț
  • ACS Poli: Straton – Străuț, Melinte, Artean, M. Oliva – Ciucur, Vașvari, Enescu, Velcota – Drăghici, Popovici
  • Rezerve: Curileac, Șeroni, Haruț, Croitoru, Bîrnoi, Carabela, Ciaccheri

Min. 90+4 FINAL! CS U Craiova – ACS Poli 1-1.


Min. 78 Mitriță trimite în stâlpul drept al porții lui Straton direct din lovitură liberă. 


Min. 75 Mingea trimisă de Băluță a trecut agonizant pe lângă poarta lui Straton, iar Craiova a ratat o șansă mare de a trece în avantaj. 


Min. 57 GOOOOOOL CS U CRAIOVA! E seara golurilor frumoase în Oltenia! Dimitrov a înscris superb și el din afara careului, mingea căzând sub transversală.


Min. 50 GOOOOOOL ACS Poli! Enescu a fost lăsat nemarcat la 25 de metri de poarta lui Mitrovic, iar mijlocașul a înscris superb printr-un șut la colțul lung, fază la care portarul oltenilor nu a putut interveni.


Min. 46 A început repriza secundă. 


Min. 45+3 PAUZĂ‚! CS U Craiova – ACS Poli 0-0


Min. 43 Bancu ar fi trebuit eliminat după ce l-a atacat cu talpa pe un adversar. Totuși, acesta a primit doar cartonașul galben. 


Min. 39 Briceag a pătruns până în marginea careului, a tras puternic, iar mingea a fost scoasă în corner de Straton, dar centralul a acordat aut de poartă. 


Min. 30 Dimitrov a urcat din nou în atac, a centrat la bara a doua, unde a apărut Bancu cu un șut care s-ar fi dus sub transversală, dar Straton a avut intervenția meciului până acum. 


Min. 29 O nouă ocazie pentru Craiova! Dimitrov a fost lăsat singur în careu, dar a tras pe direcția lui Straton, care a respins în corner. 


Min. 25 Băluță l-a lansat printr-o pasă frumoasă pe Mitriță, care a avansat și a tras cu piciorul stâng la poartă, dar Straton a respins în lateral și a îndepărtat pericolul. 


Min. 16 Vașvari a tras foarte moale dintr-o lovitură liberă executată de la 30 de metri. 


Min. 11 Craiova a tras pentru prima dată pe poartă, dar slab. Gustavo l-a încercat de la 25 de metri pe Straton, dar acesta din urmă nu a avut probleme în a reține. 


Min. 1 A început partida care a strâns aproximativ 10.000 de olteni în tribunele noului „Oblemenco”. CS U Craiova poate depăși FCSB în clasament, în cazul unei victorii


În deschiderea ultimei etape a sezonului regulat, CS U Craiova primește vizita Timișoarei, astăzi seară, de la ora 20:45, pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au o nouă ocazie să se apropie de primele două clasate înainte ca punctele să se înjumătățească și să se intre în play-off. De partea cealaltă, ACS Poli are nevoie disperată de puncte, deoarece va juca în play-out și diferența față de echipele care retrogradează se va micșora simțitor.

„E un meci foarte important pentru noi, vom încerca să-l câștigăm, pentru a termina cu un număr cât mai mare de puncte sezonul regulat. Dacă vom acumula 53 de puncte și vom începe play-off-ul cu 27 de puncte putem să spunem că am obținut un rezultat bun. Eu nu mă gândesc să menajez pe cineva din cauză că este la limită cu cartonașele, vreau să trimit pe teren cea mai bună echipă, fiindcă punctele sunt la fel de importante ca în celelalte partide. Singura problemă este cu Mateiu, care s-a accidentat la meciul cu Voluntari. Eu mă gândesc doar la acest meci, iar apoi vom avea timp să punem la punct și partidele din play-off, care vor fi foarte grele, cu siguranță”, a spus antrenorul Craiovei, Devis Mangia.

Atacantul Mihai Roman, împrumutat de Craiova la Timișoara până la finalul campionatului, nu va evolua, deoarece există un „gentlemen”s agreement” în acest sens. „Noi l-am trimis pe Mihai la Timișoara, deoarece își dorea să joace mai mult, așa cum orice jucător vrea. Sper că va face o treabă foarte bună acolo și va veni mai puternic la noi, pentru a ne ajuta în sezonul viitor”, a spus Mangia despre vârful de 25 de ani.

Grozavu: „E ca orice partidă de campionat. Să arătăm că avem orgoliu”

La ACS Poli, Mihai Roman nu va fi singura absență pentru jocul de la Craiova. Gabriel Cînu încă nu și-a revenit, iar Haruț nu a făcut niciun antrenament, deoarece a dat BAC-ul. De asemenea, Grozavu nu e sigur că va miza pe Munteanu, încă în refacere. Șeroni a fost reprimit la antrenamente, după ce antrenorul nu mai dorea să mizeze pe el după meciul cu CSM Poli Iași, dar rămâne de văzut dacă va prinde lotul.

În situația dată, antrenorul mizează pe orgoliul echipei contra CS U. „Meciul cu Craiova e ca orice partidă de campionat. E ultima etapă și ne dorim să lăsăm o impresie pozitivă. Nu trecem prin cea mai fastă perioadă. Trebuie să acceptăm realitatea. Să arătăm că avem orgoliu. Degeaba vorbim dacă nu arătăm pe teren. Au fost multe greșeli la ultimul joc. Noi am incercat să dublăm anumite posturi. Mai ales partea stângă, Carabela e și U21, Ciaccheri, ținând cont că avem probleme în atac. Sper să se integreze. Cu Șeroni am avut o discuție, e nevoie de toți jucătorii. Vom juca pe un stadion frumos, cu o atmosferă extraordinară. Mai mult ca sigur vor fi 18-19 mii de oameni. Dar și noi trebuie să fim pregătiți, ca oponenți ai Craiovei, trebuie să avem orgoliu. Din păcate, toată lumea ne cântă prohodul”, a precizat Leo Grozavu.

Bancu: „Toți vor încerca să dea totul pe Ion Oblemenco”

Nicușor Bancu este sigur de victorie în meciul cu bănățenii: „Chiar dacă Timișoara nu a câștigat ultimele meciuri, ne așteaptă o partidă foarte grea, fiindcă toți vor încerca să dea totul pe Ion Oblemenco. Noi suntem însă pregătiți și dacă să câștigăm meciul de mâine seară. Cel mai important este să luăm punctele cu Timișoara, nu ne facem alte calcule pentru play-off”.

Bancu se simte foarte bine în sistemul 3-4-3, folosit de Mangia, și spune că poziția care i-a fost desemnată îl ajută să devină un jucător mai bun. „Pe mine m-a ajutat mult acest sistem de joc, Mister m-a ajutat să-mi îmbunătățesc și jocul pe faza de apărare. Dacă voi fi convocat la națională, pot juca și fundaș stânga, așa cum am făcut-o în Danemarca, dar și mijlocaș sau ce post va considera selecționerul”, a spus mijlocașul oltenilor.

Straton: „Nu mergem acolo să ne predăm

Pentru portarul Cătălin Straton, jocul cu CS U este un meci cu fosta sa echipă. Acesta are încredere în redresarea corabiei alb-violete. „Este un meci cu o echipă bună. Când ne vom pune e picioare, sigur vor veni victoriile. Suntem un grup unit, mai ales acum că a venit Mister, suntem echipa care a revenit de la -14. Este un meci cu fosta mea echipă, ne dorim să câștigăm și să începem partea a doua încrezători. Craiova este o echipă bună, care se bate la campionat, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergem acolo să ne predăm, trebuie să demonstrăm că suntem jucători profesioniști”, a precizat Straton.

ACS Poli e pe locul 10, cu 26 de puncte. Craiova e pe locul 3, cu 50 de puncte, dublu față de la Timișoara.

Anda Deliu / Redactor
Jurnalistă din septembrie 2010 și corespondent ProSport în Timiș din octombrie 2017. A terminat Jurnalismul la Universitatea de Vest din Timișoara și a urmat un masterat în Jurnalism sportiv la aceeași instituție de învățământ superior. A rămas singura ziaristă sportivă din Timișoara. citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…