LIVE BLOG | Voluntari – Steaua 3-1. Kone, omul meciului: două goluri și un assist

LIVE BLOG | Voluntari - Steaua 3-1. Kone, omul meciului: două goluri și un assist
  • Publicat:
  • Actualizat:

FC Voluntari – Steaua 3-1

Marcatori: Achim 38, Kone 89, 92 / A. Popa 49

Echipe de start:

  • FC Voluntari: Bornescu – Filipov (Călințaru 59), Spahija, Țâru, Barna – Moke, Achim – Rus, Kone, Iorga (Mitache 77) – A. Bălan (Voduț 46)
  • Steaua: Niță – Enache, Tamaș, Toșca – Momcilovic (Kharja 76) – Pintilii, Bourceanu (A. Popa 46) – Chipciu, Stanciu, Hamroun (Gebhart 65) – Marica

22:25 GOOOOOL VOLUNTARI! Kone face dubla și e omul meciului. Steaua e la pământ, Reghecampf privește pierdut cum jucătorul ilfovenilor face ravafii în apărarea din fața lui Niță.


22:20 GOOOOOL VOLUNTARI! Kone face un meci perfect. După ce dă pasa de gol la reușita lui Achim acum face o cursă splendidă și îl execută pe Niță.


22:14 Laurențiu Reghecampf este complet nemulțumit de felul în care arată jocul campioanei, cel puțin asta înțelegem din felul în care se manifestă. Jocul Stelei este tot mai puțin limpede, intrările lui Gebhart și Kharja nu au adus nimic nou deocamdată.


22:05 Marica iese la rampă printr-un procedeu spectaculos, o „foarfecă” pe care o trimite cam la 2-2,5 metri pe lângă poarta lui Bornescu.


21:55 Reghecampf îl trimite la dușuri și pe Hamroun, fotbalist cu o evoluție slabă în această seară. În locul lui intră Timo Gebhart.


21:48 Meci foarte bun făcut până acum de Gabi Enache, la debutul său pentru Steaua. Fundașul dreapta a fost o prezență constantă în faza ofensivă, însă a jucat fără greșeală și în apărare.


21:40 GOOOOL Steaua! Adi Popa interceptează o preluare greșită a lui Barna, intră cu mingea la picior în careu, face un dribling și îl execută pe Bornescu.


21:36 Începe repriza a doua. Bălan e înlocuit cu Voduț, iar Bourceanu rămâne la dușuri și îi lasă loc lui Adi Popa.


21:20 Final de primă repriză. După o serie lungă de ratări uriașe pentru campioană, cu Marica și Hamroun în prim-plan, Voluntariul dă lovitura prin Vlad Achim. Cel mai bun mijlocaș pe care l-a avut Viitorul în acest sezon, vândut inexplicabil la Voluntari în iarnă, pune capul și deschide scorul în urma unui corner executat perfect. 

Steaua a existat ofensiv doar pe banda dreaptă, acolo unde au mers bine Enache și Chipciu. Pe stânga, Momcilovic e departe de forma care l-a făcut pe Becali să dea bani Pandurilor pentru transferul său.


21:11 GOOOOOOOOL VOLUNTARI! Achim, unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din Liga 1, înscrie cu capul în urma unui corner perfect executat de Kone. Achim scapă de marcajul lui Hamroun și plasează bine o lovitură de cap.


21:08 O nouă ocazie mare pentru Steaua. Chipciu centrează foarte bine de pe dreapta, mingea ajunge la Marica însă atacantul trage mult, mult peste poarta lui Bornescu.


20:59 Hamroun a reușit să trimită mult peste poartă o minge centrată perfect de Enache de pe dreapta. Algerianul a lovit prost balonul, cu tibia, și cu toate că era în șase metri nu a pus poarta în pericol.


20:56 Momcilovic probabil că e pe alt fus orar și are impresia că a jucat contra lui CSU Craiova în seara asta. Fundașul stânga adus de la Pandurii nu există, nu contează ofensiv, iar într-un astfel de meci acolo își dă măsura valorii.


20:45 Steaua primește lovitură liberă indirectă din careul ilfovenilor la un joc periculos al lui Achim la Hamroun. Stanciu execută, iar Rus iese din zid și aproape că boxează mingea fără ca arbitrul să vadă. Steaua cere penalty, dar e refuzată.


20:41 Steaua controlează partida, însă fără să îi dea emoții prea mari lui Bornescu. Enache și Momcilovic sunt debutanți, iar asta se vede până acum în ceea ce privește aportul ofensiv. Cea mai mare ocazie a meciuui vine în minutul 11, când Rus șutează pe colțul scurt și e aproape să îl surprindă pe Niță.


20:33 A început meciul! Prima ocazie vine în minutul 2, la o acțiune a lui Hamroun. Algerianul îi pasează lu Chipciu, șeptarul centrează de pe dreapta însă mingea este respinsă din fața lui Marica, aflat la finalizare. Imediat, Tamaș trimite puțin peste o minge centrată de Stanciu.


20:29 Am revenit cu o informație de ultimă oră, cu permisiunea colegilor de la Gazeta Sporturilor. O informație tare, tare de tot. Sunteți gata? Ei bine, steliștii se încălzesc! Exclusiv, nu oricum.


20:05 El este Gabriel Enache, fotbalist care a făcut tot ce a putut pentru a-și vedea împlinit visul: un contract cu Steaua. E foarte fericit și va fi titular în această seară. No pressure, kid! Gigi Becali nu obișnuiește să critice jucătorii la TV.


19:55 Dacă nu știți încă întrebările care vor fi puse de reporteri la finalul meciului, indiferent de scor, citiți materialul de mai jos:


17:00 Bună seara! Sunt Cristian Scutariu și vom comenta împreună jocul din această seară, o partidă pe care Dumitru Dragomir o vede câștigată fără emoții de Steaua. Până la meci vă las în compania imaginilor filmate de ProSport la meciul tur, atunci când acoperișul Național Arena a cedat după o ploaie torențială.


În ciuda aparentei lipse de miză pentru jocul care se va disputa în această seară pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, FC Voluntari – Steaua a ținut primele pagini în ultimele zile din pricina conflictului pe axa Ganea – Dragomir – Becali. Ilfovenii au în lot șase jucători de la Steaua (Alcenat, Enceanu, Vâlceanu, Tudorie, Chitoșcă și Ștefănescu) care nu pot evolua contra campioanei conform înțelgerii între președintele lui FC Voluntari și finanțatorul Stelei. Doar că antrenorul Ionel Ganea nu a fost de acord cu acest lucru, în special datorită faptului că Tudorie a fost om decisiv pentru echipa sa în victoria de etapa trecută, 2-1 cu ACS Poli Timișoara. Până la urmă, elanul antrenorului a părut să fie domolit de Dragomir, astfel că ilfovenii se vor prezenta în fața campioanei cu o formulă de echipă netestată.

De partea cealaltă situația este la fel de încâlcită. Steaua vine după o perioadă în care a dus lupte de culisă pentru aducerea lui Gabriel Enache, fotbalist care a făcut tot ce a putut pentru a scăpa de liderul Astra Giurgiu. Chiar și după ce contractele au fost semnate, Enache a avut emoții în ceea ce privește trecerea sub comanda lui Laurențiu Reghecampf din cauza problemelor giurgiuvenilor cu fiscul. Situația a fost rezolvată pe parcursul zilei de azi, așa cum au mărturisit persoane foarte aproapiate de Reghecampf unei părți a presei, astfel că Enache are chiar șansa să debuteze în această seară, profitând de absența din lot a lui Paul Papp, fotbalist suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, publicațiile de casă ale campioanei notează și revenirea în prima echipă a lui Alexandru Bourceanu, jucător apropiat familiei Reghecampf, dar care a venit la Steaua fără prea mari șanse să joace. Potrivit mărturisirilor recente făcute de finanțatorul Becali, Bourceanu a fost adus ca o favoare către antrenor, însă planurile acestuia din urmă s-au schimbat în ceea ce-l privește pe jucătorul impresariat de soția sa.

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii?  VIDEO
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii? VIDEO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…