Transfer Deadline Day pentru Liga I. Finalul „telenovelei” Lemnaru. După doar câteva minute în tricoul Stelei, atacantul a revenit la U Cluj. Ferebory Dore la CFR Cluj. Mutările realizate în ultima zi de transferări din România

Transfer Deadline Day pentru Liga I. Finalul
  • Publicat:
  • Actualizat:

Gata, s-a încheiat și perioada de transferări din Liga I! De marți și până la următoarea perioadă de mercato, programată în iarnă, în intervalul 25 ianuarie – 22 februarie 2015, singurii fotbaliști care mai pot fi legitimați sunt cei declarați liberi de contract în timpul perioadei de transferuri sau cei care și-au depus cererile pentru a deveni liberi în același interval. Am fost Antonio Robitu și Cristian Voinea și vă mulțumim că ați stat alături de noi în Transfer Deadline Day din Liga I. Să sperăm că vom avea și un campionat mult mai spectaculos după aceste transferuri. Noapte bună!


00:00 Le mulțumim cititorilor care ne-au semnalat un transfer care era să ne scape (Belus: „Bomba serii e Dore la CFR, transfer oficializat in ultimele 45 de minute”). Clujenii au ajuns la un acord cu Botev Plovdiv pentru atacantul congolez de 24 de ani care a mai jucat în România la Petrolul. 3 goluri în tot atâtea partide a reușit africanul pentru bulgari în returul sezonului trecut.


23:16 CSU Craiova a mai reușit, ceva mai devreme, un nou transfer în această vară. Ionuț Târnăcop (27 de ani), ultima oară la Universitatea Cluj, a semnat cu oltenii. Transferul a fost făcut public pe site-ul oficial al craiovenilor.


 21:45 Au început meciurile programate azi în preliminariile Euro 2016. Ca să nu fiți nevoiți să ne părăsiți, rămâneți conectați la evenimente aici.


21:30 S-a încheiat „minitelenovela” Lemnaru. După doar câteva minute jucate în tricoul Stelei, în meciul de la Aktobe, din preliminariile Ligii Campionilor, atacantul revine la U Cluj. Gigi Becali nu a mai plătit banii în schimbul transferului jucătorului și acesta și-a exprimat dorința de a reveni pe Cluj Arena. Lemnaru a bătut azi palma cu „șepcile roșii”.


21:21 În pofida faptului că s-a vorbit despre o posibilă trecere a lui Denis Alibec de la Astra la CSU Craiova în chiar ultimele ore deschise ale ferestrei de transferări, se pare că mutarea nu va mai avea loc. În proporție destul de mare nu se mai poate întâmpla nimic în acest sens până la miezul nopții, astfel că atacantul va rămâne la Giurgiu măcar până în iarnă.


19:54 La Cluj Napoca se lucrează intens în ceea ce privește repatrierea lui Valentin Lemnaru. „Încă nu e perfectat transferul, dar suntem pe ultima sută de metri. Șansele au crescut și mai mult ca sigur îl vom lua definitiv pe Lemnaru, dacă nu apare ceva neprevăzut în următoarele ore”, a spus Eugen Pârvulescu pentru ProSport


19:14 O altă echipă care a terminat perioada de transferuri înainte să o înceapă este Dinamo. Președintele clubului, Constantin Anghelache: „Nu vom mai transfera niciun jucător!”. În această vară, Dinamo a adus doar fotbaliști liberi de contract, printre care Marc, Wanderson sau Cordoș


18:45 Da, avem un câștigător! Marius Danea ne-a trimis o captură cu noul fotbalist al lui FC Botoșani, Tom Mond. 


18:12 Userul leah ne ceartă că suntem ignoranți pentru că nu cunoaștem anumiți fotbaliști care s-au transferat azi în Liga I. Vă adresăm următoarea întrebare. Cum vreți să tratăm transferurile de astăzi, ultima zi în care se pot înregistra jucători?

polls

18:00 Avem noutăți în cazul transferului făcut de FC Botoșani. Cititorul ProSport, Belus, ne spune că numele fotbalistului este Tom Mond, nu Tom Mund, așa cum am scris până acum. Dar nici așa nu reușim să găsim poze cu el. Ne cerem scuze pentru eroare. 


17:55 Până să oficializeze transferul lui Lemnaru, U Cluj a înregistrat astăzi doi fotbaliști. Primul este olandezul Danzell Gravenerch, venit de la Ajax Amsterdam. În sezonul trecut a jucat pentru NEC Nijmegen și a fost selecționat la naționalele de „tineret” ale Olandei. Potrivit site-ului oficial, postul său în teren nu e chiar cunoscut: „Este un jucător polivalent și, de-a lungul carierei a evoluat atât fundaș central, cât și mijlocaș la acoperire sau atacant”.

Al doilea este uruguayanul Pablo Ceppelini, venit de la Cagliari. Un mijlocaș ofensiv, format de Penarol Montevideo, care în urmă cu trei ani a jucat pentru naționala țării sale la Campionatul Mondial U20. 


17:38 Revenim cu rugămintea să ne trimiteți orice poză ([email protected]) în care apare noul fotbalist al lui FC Botoșani, Tom Mund. Noi asta găsim când căutam pe google numele fotbalistului. Printre Tom Cruise și Talking Tom, apar trei imagini mici cu un meci de fotbal. Avem motive să credem că e vorba de jucătorul lui Grozavu. 


17:15 Îl mai țineți minte pe „speranța” Stelei, atacantul pe care l-a promovat Marius Lăcătuș, Vlad Rusu!? Ei bine, după ce anul trecut a jucat pentru Clinceni, împrumut de la Viitorul Constanța, fotbalistul nu a reușit să rămână nici în acest sezon în lotul Viitorului. S-a întors la aceeași echipă, care acum poartă altă denumire, ACS FC Academica Argeș Pitești. În acest sezon a strâns patru meciuri.


16:45 În sfârșit, ceva serios! Valentin Lemnaru e foarte aproape de o revenire la Universitatea Cluj după numai 20 de minute jucate la Steaua. Zvonurile din cluj-Napoca spun că atacantul va semna în următoarele ore cu fosta sa echipă. Și șefii au contractul pregătit. „Încă nu e nimic rezolvat, dar până la miezul nopții orice e posibil. Vom discuta în continuare cu cei de la Steaua. Analizăm care e varianta mai bună pentru un transfer, împrumut sau definitiv„, a spus directorul sportiv al Universității, Eugen Pârvulescu, pentru www.prosport.ro.

 

Lemnaru a marcat sezonul trecut 13 goluri în 28 de meciuri pentru Universitatea.


16:21 Scrie Ștucan: Printre atâtea lovituri date de generoșii finanțatori care împrumută cluburile din Liga 1, s-ar putea ca plecarea lui Pițurcă de la naționala României la clubul arab Al Ittihad să fie de fapt cel mai important transfer al verii. Impactul imediat al acestei mutări nu poate fi cuantificat, iar noi va trebui să așteptăm până la iarnă pentru a vedea dacă Pițurcă se întoarce să ia vreun jucător din Liga 1.Cunosc însă câțiva suporteri ai naționalei care au o propunere: Pițurcă, ia-l și pe Găman! Dă o lovitură în fotbalul din Arabia Saudită! Dacă nu-l va lua, vom începe să avem mari semne de întrebare în privința motivelor pentru care Găman nu rata niciun meci al naționalei.


16:10 Dacă la Mediaș ne-am liniștit, recapitulăm transferurile Stelei din această vară. De menționat, Steaua este echipa care a investit cel mai mult și care a încasat cel mai mult în această perioadă de transferuri. 

Veniri: Bourceanu (împrumut, Tranbzonspor), Rusescu (împrumut, Sevilla), Luchin (200.000 euro, Botev Plovdiv), Papp (împrumut, Chievo), Arlauskis (gratis, Rubin), Lemnaru (400.000 euro, U Cluj), Breeveld (500.000 euro, Pandurii), Toșca (400.000 euro, Viitorul), Pham (5.000 euro, Juventus București)

Plecări: Gardoș (6.800.000 euro, Southampton), Tătărușanu (gratis, Fiorentina), Pintilii (2.400.000 euro, Al Hilal), Kapetanos (gratis, Skoda), Georgievski (liber de contract), Răduț (gratis, Pandurii), Bogatinov (gratis, Ermis Aradippou), Onicaș (gratis, Olimpia Satu Mare), I. Roșu (gratis, Rapid)

Da, știm, de pe lista venirilor lipsește Bokila!


15:45 Dezamăgire la Mediaș! Președintele clubului Gaz Metan, Ioan Horoba, a dezvăluit care sunt planurile pentru ultima zi de transferuri: „Nu mai cumpărăm pe nimeni. Să vedem zilele viitoare. Jucători liberi de contract se mai pot achiziționa și e posibil orice dacă apare o variantă bună„. 

Gaz a adus 8 jucători în această vară: Simone Giacomini, Iulian Cristea, Ahmed Mujdragic, Cosimo Figliomeni, Alexandru Târnovan, Alex Buziuc, Andrei Enescu și Valentin Crețu.


15:16 Steaua tot nu l-a cumpărat pe Bokila, dar nu ne pierdem speranța! Chiar și el parcă ne face semn să așteptăm. 


15:09 Am promis și ne ținem de cuvânt. În această vară, la Craiova au venit următorii, în afară de Gângioveanu, Izvoranu și Târnăcop: Bălgrădean (gratis, Dinamo), Madson (gratis, Vaslui), Mateiu (500.000 euro, Brașov), Brandan (gratis, Beitar Ierusalim), Băluță (200.000 euro, Viitorul), Frăsinescu (gratis, Gaz Metan), Neacșa (gratis, Corona), Achim (gratis, Petrolul), Dănănae (gratis, Apollon), Nuno Rocha (gratis, Maritimo B), Herghelegiu (gratis, CSMS Iași), Straton (gratis, Vaslui), N. Bancu (80.000 euro, Slatina), Avrămia (gratis, CSMS Iași)


14:56 Silviu Izvoranu a semnat un contract până la finalul sezonului cu CSU Craiova. Știre vine de pe site-ul LPF și sună în felul următor: 

„Silviu Izvoranu (foto stanga) a semnat un contract cu CS U Craiova pana la finalul actualului sezon.

Fundasul central este unul dintre pionii principali ai promovarii in prima liga.

Sub conducerea lui Sorin Cartu si Emil Sandoi, CS U Craiova a invins cu 2-1 intr-un meci amical disputat sambata, pe stadionul Ion Oblemenco, echipa sarba OFK Belgrad”

În câteva momente vom recapitula transferurile lui CSU Craiova din această vară, una dintre echipele care au fost foarte active pe piața transferurilor.


14:31 Oțelul se mișcă bine în această perioadă de transferuri. Nu, nu s-au găsit banii din Liga Campionilor. Este vorba de fotbaliști veniți gratis sau împrumutați, adică tot gratis. Noua conducere, formată din Ovidiu Burcă și Cristi Munteanu, a realizat în ultima săptămână trei transferuri. Este vorba de atacantul Emil Jula și de mijlocașii Iulian Popa și Răzvan Grădinaru (împrumut). 

În cursul zilei de astăzi, gălățenii așteaptă și răspunsul lui Florin Cernat, ultima dată la Rizespor. 


14:21 Motiv de bucurie pentru colegul Adrian Costeiu, originar din Râmnicu Vâlcea. Mijlocașul de 20 de ani, Andreas Calcan, a semnat cu CSM, din localitate, el venind de la U Cluj. De menționat că jucătorul este produs de clubul Ardealul, acolo unde și-au început carierele, Răduț, Chiricheș și Maxim.


14:13 Încă un fotbalist cunoscut doar la el în oraș a venit în Liga I. Este vorba de Cătălin Carp (foto), a jucat ultima dată la echipa secundă a lui Dinamo Kiev și va juca pentru CFR Cluj. Pe tricou va avea numărul 93. Suma de transfer este necunoscută, dar ne permitem să facem o presupunere: gratis. 

Se pare că fosta campioană a României este pusă pe fapte mari, asta după ce l-a adus pe Davide Petrucci, de la Manchester United. Da, nici de Petrucci nu s-a auzit mare lucru!


14:08 Suntem foarte entuziasmați pentru că în Liga I chiar au loc transferuri! Așadar, CSU Craiova i-a legitimat pe Gângioveanu și Târnăcop, fotbaliști cunoscuți în comparație cu Tom Mund (ne pare rău, Tom, dar habar nu avem cine ești). În acest moment, în redacție este o dezbatere pe tema „retragerii” lui Gângioveanu. Adică, nu avem o informație precisă cu ultimul meci al lui Cosmin în Liga I. O să apelăm la statistician. Pentru cei care ați uitat, așa arată Gângioveanu. (foto jos)


14:00 Angajații LPF încearcă să țină pasul cu noi și au dat drumul unui LIVE BLOG pentru această ultimă zi de transferuri. Probabil sunt ocupați cu înregistrarea documentelor…


13:55 Rapid a oficializat împrumutul lui Kikas, sau așa cum nu îi spune nimeni niciodată, Luis Filipe Gomes Almeida. Jucătorul de 23 de ani a venit de la Sporting și a jucat pentru selecționatele de juniori Under 17, 18 și 19 ale Portugaliei. La seniori însă, Kikas nu a debutat în prima divizie portugheză, el evoluând doar în liga a III-a, la Real SC de Queluz, și ultima oară la Sporting Lisabona B, în eșalonul secund.

Rămâneți pe LIVE BLOG, nu de alta dar Ganea mai are doi fotbaliști în probe: Saife Alami (cetățean spaniol de origine marocană) – mijlocaș ofensiv, ultima oară la formația portugheză Lleida și David Azin (dublă cetățenie germano-armeană) – mijlocaș defensiv, ultima oară la formația Madeira


13:50 Steaua tot nu l-a luat pe Bokila, dar este singura noastră speranță că astăzi se face un transfer pe bani


13:45 CSMS Iași este foarte activă în această zi. Pe lângă lotul echipei, la antrenamentul de astăzi s-au prezentat astăzi următorii: Coșereanu, Dima, dar și Cristian Melinte. Primii doi au mai fost, al treilea e noutatea. „Melinte a lucrat în trecut cu antrenorul Ionuț Chirilă la Chiajna. Sunt șanse mari ca toți trei să semneze cu noi„, a spus Florin Prunea. Fiind vorba tot de jucător în probe, e clar că vorbim de încă un jucător liber de contract.

Cristian Melinte are 26 de ani, evoluează pe postul de fundaș și a jucat de-a lungul cariere la UTA, Dinamo București, Palermo, Piacenza, Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu și Concordia Chiajna. Impresionant! Dacă nu a confirmat la Palermo și Piacenza, mi-e greu să cred că va reuși la Iași.


13:23 Începem cu dreptul! FC Botoșani are în probe un jucător israelian. Nu, nu este vorba de Yossi Benayoun, ci de Tom Mund, care are bunici români. Are 23 de ani, a jucat la unul dintre cluburile care poartă numele de Maccabi, și anume Herzlya, în liga a doua din Israel. „Este un fotbalist de perspectivă, tânăr și dacă antrenorul Leo Grozavu are nevoie de el, îl vom legitima”, spune Anton Heleșteanu, directorul sportiv al echipei botoșănene. Pe lângă calitățile de mai sus, Heleșteanu a uitat ce era mai important. Jucătorul e gratis! Vă invit să îmi trimiteți poză cu potențialul jucător al lui FC Botoșani. Nu de alta, dar noi nu am găsit. 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup