LIVE BLOG | Pandurii – Astra 1-1. Boldrin egalează cu o torpilă de la 25 de metri. Geraldo are o intrare violentă la Nicoară și e eliminat

LIVE BLOG | Pandurii - Astra 1-1. Boldrin egalează cu o torpilă de la 25 de metri. Geraldo are o intrare violentă la Nicoară și e eliminat
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pandurii – Astra 1-1

Marcator: Săpunaru ’17 / Boldrin 83

  • Pandurii: Mingote – Ungurușan, Filipetto, Erico, Momcilovic – Săpunaru, Pițian – Ciucur (V. Munteanu 58), Nistor, Răduț (Nicoară 77) – Hora (Vasilijevic 80)
  • Astra: Lung jr – Queiros (Boldrin 46), Geraldo, Oros, J. Morais – Lovin (D. Niculae 46), Dandea – Enache (A. Stan 75), Budescu, Teixeira – Alibec

22:20 Geraldo este eliminat după o intrare criminală la Nicoară! Fundașul are o alunecare violentă pe genunchiul fotbalistului Pandurilor, iar Kovacs scoate direct cartonașul roșu


22:13 GOOOOL ASTRA! Boldrin înscrie un super gol în minutul 83. Mijlocașul prinde o bombă de la 25 de metri, direct în vinclul porții lui Mingote.


22:10 Astra Giurgiu nu are claritate în ofensivă, iar contrele gorjenilor sunt periculoase. Valentin Munteanu și Ioan Hora au rata două șanse mari de desprindere pentru gazde.


22:00 Astra presează de minute bune, presiunea e mare pe careul lui Mingote, însă Alibec și Niculae par să se încurce mai mult decât colaborează.


21:39 Ocazie monumentală pentru Alibec! Atacantul Astrei profită de o bâlbă a lui Filipetto, scapă singur cu Mingote însă trimite mult, mult pe lângă poartă încercând să găsească colțul lung.


21:35 Începe a doua repriză! Edi Iordănescu nu a făcut nicio schimbare, însă Șumudică a fost ocupat. Prin telefon probabil, antrenorul Astrei a comandat ieșirile lui Queiros și a lui Lovin, în locul acestora fiind introduși Boldrin și Daniel Niculae.


21:15 Pițian oferă o mostră de prostie, pentru că altfel nu poate fi descrisă acțiunea sa. Mai întâi primește un cartonaș galben pentru un fault, apoi refuză să plece de lângă locul executării și îl încasează pe al doilea. Totul în nici 15 minute. Pandurii joacă în inferioritate din minutul 42.


21:13 Pandurii pare să fi renunțat la luptă de circa 5 minute, iar Astra prinde tot mai mult curaj. Elevii lui Iordănescu încearcă să fragmenteze jocul, însă Alibec, Enache, Teixeira și Budescu joacă mult dintr-o atingere și dezechilibrează defensiva.


21:07 Astra Giurgiu cere un penalty la o fază la care Ungurușan pare că duce mâna în spate și îl lovește în figură pe Teixeira. Kovacs, destul de bine plasat, alege să lase jocul să continue.


20:58 Astra e aproape KO în aceste minute și Pandurii trece pe lângă desprindere. Nistor bate bine o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea depășește apărarea giurgiuvenilor și ajunge la Pițian, însă mijlocașul Pandurilor nu poate plasa mingea și trimite cu capul fix în Silviu Lung.


20:51 GOOOOL PANDURII! Cristian Săpunaru reușește un super-gol în minutul 17. Mihai Răduț execută excelent o lovitură liberă de la 30 de metri, mingea este respinsă de fundașii Astrei până în centrul careului de unde Săpunaru șutează în forță, sub bară!


20:49 Între timp, la microfonul DigiSport, comentatorul Ionuț Angheluță se simte impulsionat de meciul pe care îl are în Liga 1 (acum 12 ani) și dă sfaturi arbitrilor. Se face că avem fluierași care nu se pricep, lucru cu care suntem de acord. Nu suntem de acord cu faptul că Angheluță crede că Lovin nu a faultat mai devreme. A făcut-o și a făcut-o dur!


20:41 Pandurii pare să fie echipa cu inițiativa, elevii lui Iordănescu au mingea mai mult, însă Astra rămâne periculoase prin accelerările lui Enache și prin pasele pe care Budescu le trimite către Alibec. După o ratare uriașă a lui Nistor, Astra replică prin pasa lui Budescu către Alibec, minge respinsă în ultimul moment de Erico.


20:32 A început meciul! Pandurii își asigură prezența în play-off dacă va câștiga meciul sau dacă va face un egal, în timp ce Astra ar intra mai liniștită în vacanță cu o victorie.


20:28 Pandurii trăiește intens perioada bună pe care o are, perioadă concretizată cu o foarte probabilă calificare în play-off.


20:25 Un scurt remember din turul campionatului. La Giurgiu a câștigat Pandurii Tg. Jiu cu 2-1. Hora deschidea scorul după o pasă a lui Momcilovic în minutul 26, însă Alibec egala în minutul 47. Scorul final a fost stabilit de același Hora în minutul 61 dintr-un penalty obținut de Mihai Răduț, totul după ce Boldrin irosea o lovitură de pedeapsă la un fault al lui Vasco.


20:20 Situație inedită în cele două tabere. Edward Iordănescu este suspendat după ce a fost trimits în tribune la meciul cu Dinamo, în timp ce Marius Șumudică lipsește de pe bancă din motive de sănătate.


20:15 Bună seara! Sunt Cristian Scutariu și vom comenta împreună unul dintre meciurile importante din ultima etapă a sezonului de toamnă-iarnă. Pandurii Tg. Jiu întâlnește pe teren propriu, la Severin, liderul campionatului. Dacă echipa lui Edward Iordănescu are probleme de lot și este nevoită să se prezinte cu un cuplu de închizători format din Săpunaru și Pițian, Astra Giurgiu are probleme pe toate planurile. Neplătiți, elevii lui Șumudică au avut contre puternice cu cei din conducere, iar antrenorul a amenințat că nu se va prezenta la meci. 


Etapa cu numărul 23 din Liga 1 își continuă seria de meciuri interensante și ne oferă, sâmbătă, 19 decembrie, două meciuri de foc pentru locurile de play-off. De la 20:30, stadionul din Turnu Severin va fi gazda confruntării dintre Pandurii Tg. Jiu și liderul ierarhiei Ligii 1, Astra Giurgiu.

Trupa antrenată de Edward Iordănescu se întoarce pe teren propriu după înfrângerea din Ștefan cel Mare, 1-2 cu Dinamo, gol marcat de Puljic în prelungirile întâlnirii. Per total, gorjenii au avut un sezon peste așteptări, dar acum vrea să continue forma bună etalată în jocurile anterioare și să prindă un loc de play-off. În acest moment, Pandurii ocupă locul 4 al clasamentului, la un punct în spatele primei poziții de pe podium, ocupate acum de Dinamo. Elevii lui Iordănescu au două înfrângeri consecutive și vor să stopeze această serie negativă chiar din această seară.

De partea cealaltă, Astra Giurigiu continuă să fie lider în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul. Problemele parcă se țin lanț de echipa lui Șumudică, cel care nu mai putut asista la meciul din Cupa României, contra celor de la Dinamo, din cauza unor probleme la inimă. Tehnicianul de 44 de ani s-a dus la vestiare în minutul 70 al meciului. Din acest motiv, Șumudică este posibil să nu fie pe bancă nici la meciul de la Severin. Giurgiuvenii au și câteva absențe majore în echipă înaintea acestui meci. William De Amorim, Mansaly Boubacar și Valerică Găman nu vor putea evolua pentru Astra, din pricina unor accidentări.

În ultimele zece confruntări, Astra are avantaj clar. 6 victorii ale Astrei, 2 egaluri, în timp ce Pandurii lui Edi Iordănescu au doar 2 victorii. În tur, gorjenii s-au impus, scor 2-1, chiar pe stadionul Marin Anastasovici.

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că…
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Decizia aşteptată de toată România. Se va întâmpla în 2024. Ciolacu: Vă asigur
Decizia aşteptată de toată România. Se va întâmpla în 2024. Ciolacu: Vă asigur
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate:
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv, de o gelozie ieșită din…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup