LIVE BLOG Liga I | Pandurii – CFR Cluj 0-0. Blitz în 20 de minute la Giurgiu: Astra – FC Brașov 5-0. Petrolul – FC Botoșani 4-1 în primul meci al zilei, după o „dublă” a lui Tamuz

LIVE BLOG Liga I | Pandurii - CFR Cluj 0-0. Blitz în 20 de minute la Giurgiu: Astra - FC Brașov 5-0. Petrolul - FC Botoșani 4-1 în primul meci al zilei, după o
  • Publicat:
  • Actualizat:

Etapa a doua a Ligii I a continuat duminică, cu trei partide, în care au jucat echipele care au reprezentat campionatul intern în Europa League. Cu gândul la retururile de joia viitoare, Petrolul, Astra și CFR au onorat competiția, evoluând în multe momente entuziasmant.

  • PETROLUL PLOIEȘTI – FC BOTOȘANI 4-1 (Mutu 2, Albin 12, Tamuz 15 și 61 / Batin 38)
  • ASTRA GIURGIU – FC BRAȘOV 5-0 (Seto 33, Găman 69 – pen. și 70, Enache ’85, Bukari ’91)
  • PANDURII TÂRGU JIU – CFR CLUJ 0-0

22:48 Final de meci la Târgu Jiu. Pandurii – CFR 0-0. După două partide cu scoruri fluviu, derby-ul etapei se termină cu o remiză albă.

22:45 După o a doua repriză ternă, finalul este incandescent. Florin Costea și Nistor au, la interval de un minut, golul în vârful bocancului, dar sunt blocați.


22:40 Ne îndreptăm spre prima remiză din ultimele 10 meciuri jucate de Pandurii și CFR, la Târgu Jiu. Ar fi totodată și primul rezultat de egalitate al unei runde in care s-au marcat rxtrem de multe goluri.


22:34 Miriuță sesizează excelent că Nicoară, trimis în teren de Grigoraș, are o viteză în plus față de jucătorii clujeni de pe banda dreaptă. Ca atare, tehnicianul din Gruia îl aruncă în luptă pe Tiago Lopez, un jucător extrem de agil.


22:30 O singură ocazie mare de gol în partea secundă. Stanca, erou pentru Pandurii.


22:10 În continuare egalitate la Târgu Jiu, în ciuda background-ului dintre cele două echipe. Până în prezent, de-a lungul istoriei întâlnirilor directe, s-au consemnat doar două remize între cele două combatante. Mai mult, în ultimele 10 partide disputate cu Pandurii drept gazdă, niciun meci nu s-a terminat la egalitate (5 victorii gorjenii, 5 clujenii).


22:00 Grigoraș mută primul, încă din startul primei reprize: iese Iorga, intră Buleică.


21:50 În pauză, vă prezentăm cea mai importantă fază a primei părți. Camora a fost eroul CFR-ului, într-o fază în care Nistor s-a grăbit să îi paseze lui Iorga. Jucătorii Pandurilor scăpaseră pe un contra-atac 2 contra 1 și doar graba fotbalistului împrumutat de la Evian a făcut ca tabela să rămână nemișcată.


21:45 Final de primă repriză. Pandurii – CFR 0-0


21:40 Iată și un print-screen de la faza la care Avram a dicat penalty. Deși comentatorul de la LookTV pare foarte sigur că arbitrul a procedat corect, avem unele rezerve: senzația e că Răduț a căzut foarte ușor.


21:37 Pandurii ratează un penalty, prin Iorga. Răduț căzuse ușor în careu, dar arbitrul a dictat fără să stea pe gânduri lovitură de la 11 metri. Mijlocașul gorjean a tras slab, pe centru, permițându-i lui Felgueiras să se evidențieze.


21:35 Echilibru evident la Târgu Jiu. Bet 365, una dintre cele mai cunoscute agenții de pariuri online, a sesizat excelent acest lucru. Cote foarte apropiate, după ce se consumaseră 30 de minute din meci.


21:30 Ocazie mare pentru gazde. Matulevicius se descurcă excelent în careul advers, dar șutul este unul slab.


21:26 CFR nu avea statistica de partea sa înainte de disputa de la Târgu Jiu. Fosta campioană a avut în sezonul trecut o linie de clasament foarte slabă în deplasare –  7 înfrângeri, doar 12 goluri înscrise -, însă acum pare a avea o altă față. Victoria din prima etapă, 4-0 cu Ceahlăul (care a dus la demiterea lui Marin Barbu), nu pare a fi o întâmplare.


21:20 Momcilovic este de câteva minute la pământ, acuzând o accidentare, prilej pentru a vă oferi o nouă imagine de la ocazia de mai devreme a lui Jakolis.


21:16 CFR dezmorțește meciul, dar din păcate pentru elevii lui Miriuță Jakolis nimerește bara. Stanca a fost lipsit de reacție la o fază care a făcut șah-mat defensiva gorjeană.


21:13 Partida este una de angajament, dar fără ocazii de poartă. Încrâncenare mare la Târgu Jiu


21:00 A început meciul de la Târgu Jiu, dintre Pandurii și CFR!



20:56 Echipele de start la Pandurii – CFR

Pandurii: Stanca – Pleașcă, Elton da Silva, Christou, Momcilovici – Breeveld, P. Anton, D. Nistor – L. Iorga, Matulevicius, Răduț


CFR: Felgueiras – Susici, I. Rada, Larie, Camora – Christian,  Monroy – Jazvici, Jakolis, Deac – Guima


20:54 FINAL! Astra învinge cu 5-0 și este noul lider al Ligii1. În cinci minute începe ultimul joc al zilei, Pandurii Târgu Jiu – CFR Cluj


20:52 GOOOOOOOOOOL ASTRA!!! (BUKARI 90+1). Bukari a fost servit perfect de Enache și a marcat din careul mic. Pariorii care și-au rupt biletele pe care aveau „over 4,5” regretă gestul nesăbuit. Astra a marcat de două ori în doar patru minute


20:50 CARTONAȘ ROȘU pentru Vagner! Fotbalistul lui FC Brașov a intrat cu talpa la nivelul tibiei și gestul inconștient a fost sancționat cu al doilea cartonaș galben. A fost eliminat cu doar un minut înainte de final


20:48 GOOOOOOOOOOOOL ASTRA!!! (ENACHE 85). Enache majorează scorul după ce rămâne nemarcat în careu. Trage în Iacob, dar mingea este respinsă în față și fotbalistul Astrei împinge mingea în poartă.



20:39 Fără să marcheze și în această seară, Kehinde Fatai e înlocuit de Isăilă în minutul 78 cu Marian Cristescu. Nigerianul Astrei rămâne cu 6 goluri în primele 5 meciuri din acest sezon.


20:32 GOOOOOOOOOOOOL ASTRA!!!! (GĂ‚MAN 70). Ce meci face fundașul central al Astrei! Un corner de pe partea dreaptă e reluat de Găman, după ce mingea a ajuns la jucătorul giurgiuvean în urma unei gafe a unui fundaș al Brașovului! 


20:30 GOOOOOOOOOOOOOL ASTRA!!! (GĂ‚MAN 69 – PEN.). Fundașul central al Astrei reușește să marcheze cu un șut pe centru, care nu a putut fi apărat de Iacob.


20:28 PENALTY PENTRU ASTRA! Iacob îl faultează în careu pe Fatai, iar arbitrul acordă, corect, lovitură de la 11 metri. A fost o imprudență incredibilă a lui Iacob, care a fost și avertizat cu cartonaș galben.


20:15 Șansă imensă pentru Oros! Fundașul Astrei ratează din 2 metri, trimițând peste poartă! Putea fi 2-0 fără probleme. Giurgiuvenii continuă să domine clar partida și să aibă șansele mai mari de a înscrie.


20:03 Finanțatorul Astrei, Ioan Niculae, se află în tribune și pare mulțumit de evoluția echipei sale. Începe repriza secundă!


19:53 Cătălin Rusu, jurnalist ProSport, a urmărit prima repriză a meciului dintre Astra și FC Brașov și explică ce s-a întâmplat în primele 45 de minute ale jocului. Astra a început în forță meciul cu FC Brașov, iar Laban a fost la un pas să repete execuția lui Budescu din meciul cu Chiajna. A șutat cu efect din corner, iar mingea a lovit bara. Giurguvenii au continuat să preseze, dar Seto a fost blocat în ultimul moment de fundașii Brașovului. Elevii lui Țâlnar au dat o replică ofensivei gazdelor prin Constantinescu care a produs panică în jumătatea adversă în două rânduri. Cu toate acestea, tot câștigătoarea Cupei României a deschis scorul. Budescu a tras excelent de la 25 metri, iar mingea a fost respinsă în față de portarul Iacob. Seto a urmărit și a împins mingea în plasă de la 8 metri. Fatai putea majora avantajul până în pauză, dar a tras în goalkeeperul advers din poziție ideală.


19:48 Pauză la Giurgiu! Astra conduce cu 1-0, după un meci pe care l-a controlat fără probleme în primele 45 de minute. Cel puțin la raportul șuturilor pe poartă, scorul e 5-0 în favoarea giurgiuvenilor.


19:40 Pe Twitter există și câțiva fani japonezi care urmăresc progresul făcut de Takayuki Seto la Astra. Unul dintre internauți chiar se bucură după golul reușit de mijlocașul japonez.


19:33 GOOOOOOOOOOOOOL ASTRA!!!! (SETO 33). Fază bine creată de giurgiuveni, care marchează prin Seto, după un șut al lui Budescu, respins de portarul Iacob.


19:17 O șansă bună și pentru FC Brașov! Marian Constantinescu trage din 7 metri, lateral stânga, Lung e bătut, dar mingea trece puțin pe lângă poartă. Meciul place, are ritm, nerv, iar golul plutește în aer.


19:05 Ocazie mare pentru Astra! La fel ca în partida din etapa 1, când Budescu a marcat din corner, giurgiuvenii puteau deschide scorul în același mod! De data aceasta Laban, a centrat înșelător, dar mingea a lovit bara!


19:02 Start în partida de la Giurgiu. Astra joacă în echipamente albe, în timp ce Brașovul evoluează în tradiționalul echipament galben-negru.


18:58 Părăsim Ploieștiul, unde Petrolul a câștigat cu 4-1 în fața lui Botoșani. Mutu și Mustivar au fost cei mai aplaudați jucători ai ploieștenilor.


18:55 ASTRA – FC BRAȘOV /  ECHIPELE DE START. Nu există modificări mari față de meciul cu Slovan Liberec în „11”-le de start al Astrei, Seto și Rus fiind modificările lui Isăilă pentru acest joc.

Astra: Lung – Rus, Găman, Oros, Junior Morais – Laban, Seto – Enache, Budescu, William de Amorim – Fatai
Rezerve: Coman – Ben Youssef, Cristescu, Plitasikas, Yahaya, Bukari, Ioniță.
Antrenor: Daniel Isăilă

FC Brașov: Iacob – Străuț, Machado, Leko, Serginho – Vagner, Diogo Santos, C. Munteanu, C. Cristea – Grigorie – M. Constantinescu
Rezerve:
Antrenor: Cornel Țălnar


18:50 Petrolul a câștigat fără probleme partida cu FC Botoșani, scor 4-1, ploieștenii profitând de fiecare eroare a echipei lui Leo Grozavu. Mutu, Albin și Tamuz (2) au marcat pentru ploieșteni, care au avut o eficiență remarcabilă, de 66%, reușind să marcheze de patru ori din doar șase șuturi pe poarta adversă. În schimb, Botoșaniul se anunță ca o certă candidată la retrogradare, după ce a pierdut cu 3-0 meciul din prima etapă cu Gaz Metan Mediaș și cu 4-1 partida din această după-amiază cu Petrolul.


18:40 Șansă mare pentru Petrolul, după ce Tiron a fost aproape să-și marcheze un autogol, în urma unei centrări a lui Mutu. Vașvari reușește însă, in extremis, să scoată de pe linia porții.


18:35 Satli intră în locul lui Geraldo Alves, semn că Răzvan Lucescu se gândește deja la meciul cu Plzen. Imediat după ce a ieșit de pe teren, fundașul portughez a scandat împotriva Stelei.


18:32 La Petrolul a intrat Astafei, care și-a asortat culoarea căștii cu culoarea tricoului. Este debutul jucătorului în Liga I pentru Petrolul, Astafei mai jucând 13 minute pentru ploieșteni în eșecul din Cupa Ligii cu „U” Cluj, scor 0-1.


18:27 După marcarea golului 4 de către Tamuz, Botoșaniul s-a resemnat cu acest eșec, iar moldovenii lui Grozavu așteaptă finalul partidei. În acest timp, Pecanha stă liniștit, la umbră, relaxându-se pentru meciul cu Plzen, de joi, returul partidei din turul III preliminar al Europa League. În tur, Petrolul și echipa cehă au remizat, scor 1-1.


18:22 Prima schimbare la Petrolul se produce în minutul 64: Nepomuceno intră în locul lui Tamuz, autorul unei „duble” în această după-amiază. A fost un joc excelent făcut de atacantul israelian, care a marcat după greșeala lui Lazar.


18:19 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PETROLUL!!!!! (TAMUZ 61). Israelianul reușește dubla, cu o reluare excelentă din 12-13 metri, după o pasă filtrantă, care a păcălit apărarea adversă.


18:09 Laurențiu Marinescu, fostul căpitan al Petrolului, a fost avertizat, după un fault dur la mijlocul terenului. E primul cartonaș galben al unei partide care nu a fost deloc dură în prima repriză.


18:03 Start în repriza secundă. Nu există nicio modificare în cele două echipe, singura fiind făcută în minutul 34 de FC Botoșani, când portarul moldovenilor, Lazar, a fost înlocuit cu Tiuț.


17:54 Golul lui Adrian Mutu, marcat în secunda 75 a partidei, a fost cel mai rapid al campionatului de până în acest moment. 


17:48 Pauză la Ploiești! Petrolul conduce cu 3-1, după un meci pe care l-a dominat clar, dar în care s-a relaxat prematur în ultimele 10 minute ale reprizei, golul lui Batin venind pe fondul acestei relaxări.


17:42 O relaxare prematură a petroliștilor le-a permis botoșănenilor să revină pe tabelă. Elevii lui Leo Grozavu au prins curaj și încep să atace, dar ocaziile nu vin. Petrolul conduce și la raportul șuturilor pe poartă, scor 4-1, ceea ce înseamnă că eficiența petroliștilor a fost excelentă, de 75%.


17:37 GOOOOOOOOOOOOOOOL FC BOTOȘANI!!!!! (BATIN 38). Moldovenii încep să revină pe tabelă. O fază excelentă din banda stângă se încheie cu reușita lui Paul Batin, fostul atacant al CFR-ului marcând cu o reluare cu capul din 5 metri.


17:34 Greșeala lui Lazar i-a fost fatală goalkeeperului lui FC Botoșani. Leo Grozavu l-a schimbat pe fostul portar al Pandurilor cu Tiuț, pedepsindu-l pentru eroarea din minutul 15, în urma căreia a marcat Tamuz.


17:27 Temperatura ridicată l-a obligat pe arbitrul Ovidiu Hațegan să dicteze întreruperea meciului pentru a le acorda jucătorilor o pauză de hidratare.


17:20 Moment amuzant pe „Ilie Oană”, după golul lui Tamuz. Suporterii petrolului au fost invitați de crainicul stadionului să strige scorul, iar ceea ce a ieșit a fost „Petrolul 3 – FC Botoșani nimic” 🙂


17:18 GOOOOOOOOOOOOL PETROLUL!!!! (TAMUZ 15). Gafă uriașă a lui Lazar, care nu reușește să degajeze balonul, după o preluare largă. Mingea șutată în Tamuz e controlată excelent de vârful israelian, care înscrie din doar 3 metri!


17:15 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PETROLUL!!! (ALBIN 12). E spectacol la Ploiești! Petrolul marchează pentru 2-0, după o acțiune a lui Mutu în banda stângă. Centrarea „decarului” Petrolului e reluată excelent de Albin, care dublează avantajul, cu un șut în cross de la 12 metri.


17:12 „Decarul” Petrolului joacă în primele minute în banda stângă, în locul în care evolua până acum Filipe Teixeira. Brazilianul evoluează acum în banda dreaptă a atacului gazdelor, în timp ce Juan Albin este jucătorul care a fost preferat de Lucescu pentru postul de „al doilea vârf”, în spatele lui Toto Tamuz. Lucescu pare mulțumit de evoluția lui Albin, pe care îl aplaudă.


17:06 Startul de sezon pare bun pentru Adi Mutu. După un penalty ratat cu FC Brașov, vârful Petrolului a marcat de două ori în ultimele două partide. A fost, mai întâi, reușita din meciul cu Viktoria Plzen (1-1), șut de la 20 de metri, în cross, iar apoi golul din startul partidei cu FC Botoșani. Practic, Mutu are două goluri în 340 de minute jucate, o medie de o reușită la 170 de minute.


17:02 GOOOOOOOOOOOOL PETROLUL!!!!!! (MUTU 2). Primul corner al partidei aduce și golul Petrolului. Mutu marchează pentru  „lupii galbeni”, după o reluare cu capul din centrul careului botoșănean.


17:00 După un moment de reculegere în memoria lui Ion Ștefănescu, fost atacant al Petrolului în anii ’80, a început meciul dintre Petrolul și FC Botoșani. Gazdele joacă în tricouri galben-albastre, echipamentul tradițional pentru propriul teren, în timp ce oaspeții au un echipament complet alb.


16:55 La indicațiile tehnicianului Petrolului, Răzvan Lucescu, aspersoarele au fost pornite pentru a uda gazonul cu câteva ore înainte de meci. Cele două echipe au intrat pe teren, în aplauzele suporterilor.


16:48 Peluza fanilor petroliști va fi închisă și la următorul meci de pe teren propriu, care va avea loc în etapa a patra, peste două săptămâni, meci în care Petrolul va juca împotriva Rapidului.


16:40 Au mai rămas doar douăzeci de minute înaintea startului partidei, iar suporterii gazdelor nu se prea îngrămădesc la meci. Cele două echipe au ieșit la încălzire.


16:35 Mutu e titular în această după-amiază, iar Răzvan Lucescu a trimis în teren cea mai bună echipă, care îi mai cuprinde și pe Albin, Teixeira sau Tamuz.

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves, Hoban, Fanchone – Marinescu, de Lucas – Teixeira, Mutu, Albin – Tamuz
Rezerve: Bolboașă – Mustivar, N’Koyi, Nepomuceno, Astafei, Beța, Satli
Antrenor: Răzvan Lucescu

FC Botoșani: Lazar – Patache, Tincu, Oltean, Acsinte – Ianc, Croitoru, Vașvari – Ivanovici, Batin, Quenten
Rezerve: Tiuț – Atudorei, Homei, Tiron, Hadnagy, Fulop, Danci
Antrenor: Leontin Grozavu


16:30 Ovidiu Dumitrescu, reporterul ProSport aflat la Ploiești, ne transmite că Petrolul este una dintre puținele echipe din Liga I care încă are un program de meci la partidele de pe teren propriu. „Leo, nu face pe Grozavu”, este titlul materialului dedicat lui FC Botoșani, care îl descrie pe tehnicianul echipei moldovene, Leo Grozavu.


16:22 În prima etapă, Petrolul a câștigat cu 1-0 în fața lui FC Brașov, în timp ce FC Botoșani a pierdut cu 3-0 în fața lui Gaz Metan Mediaș. Încă un motiv clar pentru care ploieștenii sunt favoriți, fiind cotați cu 1.44 la casele de pariuri pentru o victorie.


16:15 Peluza stadionului „Ilie Oană” va fi închisă azi, urmând ca suporterii ploieșteni să ia loc în celelalte tribune. Suspendarea vine ca urmare a acțiunilor fanilor petroliști de la meciul cu Steaua, din sezonul trecut.


16:10 Căldura insuportabilă din București se resimte și la Ploiești. Sunt circa 34 de grade în acest moment, iar căldura va pune probleme jucătorilor. Nici fanii nu se prea grăbesc la meci și au luat cu asalt „The Yell’Wolf Pub”, barul suporterilor.


16:00 Salut! Sunt Adrian Costeiu și vă voi ține companie în următoarele ore, în LIVE BLOG-ul care va acoperi cele trei meciuri ale zilei, din etapa a doua a Ligii I. Prima partidă a zilei este cea dintre Petrolul și FC Botoșani, care va începe la ora 17:00. Reporterul ProSport Ovidiu Dumitrescu a ajuns deja la stadionul „Ilie Oană” și va transmite cele mai noi informații de la jocul dintre echipa prahoveană și FC Botoșani.


Petrolul, Astra și CFR Cluj nu au strâns, împreună, decât o singură victorie în turul III preliminar al Europa League, Astra fiind și singura echipă care e aproape de calificare în play-off, după ce a trecut cu 3-0 de cehii de la Slovan Liberec. Astfel, tehnicianul Daniel Isăilă poate trata mai relaxat duelul cu FC Brașov, echipă la care a evoluat ca jucător timp de opt ani și la care a antrenat patru sezoane ca secund și două sezoane ca principal. Interesantă de urmărit va fi și evoluția lui Kehinde Fatai, cel mai în formă jucător din Liga 1 în acest start de sezon, cu 6 goluri în patru meciuri jucate.

Cel mai interesant meci al zilei va fi, însă, cel dintre Pandurii și CFR Cluj, mai ales după ce clujenii au început sezonul cu o victorie clară, 4-0, cu Ceahlăul. Succesul de pe teren propriu n-a fost, însă, replicat în meciul cu Dinamo Minsk de la mijlocul săptămânii, unde echipa lui Miriuță a fost dominată clar de echipa bielorusă, nereușind să tragă nici măcar un șut pe poartă în disputa de joi, pierdută cu 1-0. Astfel, nu ar fi de mirare ca clujenii să evolueze cu o echipă cu mai multe rezerve, Miriuță pregătind cu atenție returul de joia viitoare.
 

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup