LIVE BLOG | Greșelile Mediașului, bucuria lui Dănciulescu. Fostul golgheter al câinilor a debutat cu victorie în postura de antrenor al lui Dinamo: Gaz Metan – Dinamo 1-2

LIVE BLOG | Greșelile Mediașului, bucuria lui Dănciulescu. Fostul golgheter al câinilor a debutat cu victorie în postura de antrenor al lui Dinamo: Gaz Metan - Dinamo 1-2
  • Publicat:
  • Actualizat:

După trei eșecuri în ultimele patru meciuri, Dinamo a câștigat vineri seară, 2-1, la Mediaș, la debutul lui Ionel Dănciulescu pe banca tehnică a câinilor

  • Gaz Metan Mediaș – Dinamo 1-2 (Tahar 4 / Boubacar 21, Bilinski 54)

22:32 Încheiem aici acest LIVE BLOG, dar vă invit să rămâneți pe ProSport pentru primele reacții de la acest meci. Vă mulțumesc pentru atenție. Seară bună!


22:27 Comparând statistica de la finalul meciului cu cea de la sfârșitul primei reprize, se observă că Mediașul nu a devenit mult mai periculoasă nici în partea secundă, în timp ce cuvântul de ordine la Dinamo a fost eficiență. Victorie de moral pentru câini, care, probabil, vor dedica victoria noului antrenor.


22:23 FINAL DE MECI! Dănciulescu debutează cu o victorie importantă pe banca lui Dinamo, cele trei puncte menținând-o pe Dinamo pe poziția a șasea, la egalitate cu Astra Giurgiu. Mediașul rămâne pe 12, dar are mari probleme, nemaicâștigând din septembrie…


22:11 Chiar și în „zece”, Dinamo continuă să atace, iar Alexe ratează o șansă uriașă, reluând în bară din postură de singur cu Pleșca, după o pasă superbă, cu călcâiul, a lui Rotariu. Dănciulescu știe că ocaziile se pot răzbuna…


22:02 ROȘU PENTRU GRECU! Intrare periculoasă, cu ambele picioare în față, a fundașului stânga dinamovist, iar Alexandru Tudor, intransigent, așa cum îl știm, nu îl iartă și îl trimite în tribune pe jucătorul care a fost convocat și la națională.


21:56 Alex Buziuc, atacantul lui Mediaș, intră în locul lui Târnovan în minutul 66. Cu doar două luni în urmă, vârful de 20 de ani era victimă într-un accident de circulație care era aproape să-i curme viața.


21:48 Doar că dinamoviștii nu sunt deloc calmi! O incursiune superbă a lui Ciprian Petre în banda dreaptă, acolo unde e deranj mare în defensiva dinamovistă, se finalizează cu o reluare incredibil de slabă a lui Florin Dan, experimentatul mijlocaș al gazdelor luându-l la țintă pe Marc din doar 4 metri!


21:47 …. iar noul antrenor al lui Dinamo îndeamnă la cât mai mult calm.


21:44 GOOOOOOOOOOOL DINAMO!!!! (BILINSKI 54). O centrare la colțul scurt din banda dreaptă ajunge în zona lui Boubacar, care trage după el doi fundași adverși. Balonul continuă să se scurgă spre Bilinski, iar polonezul, oportunist ca întotdeauna reia în poarta goală, din doar cinci metri! 2-1 și Dănciulescu e în grafic…


21:38 Ocazie mare, mare de tot pentru medieșeni! Nedelcearu se bâlbâie în fața propriei porți, mingea ajunge la Târnovan, care șutează paralel cu poarta din doar 6 metri! Putea fi 2-1 pentru Gaz Metan, însă vârful împrumutat de la Steaua nu a marcat!


21:34 S-a reluat meciul! Fără nicio schimbare, rămâne doar intrarea lui Llulaku din minutul 45, în locul lui Curtean, accidentat.


21:23 Un șut pe poartă, un gol. Eficiență maximă pentru medieșeni, care au mai avut, însă, un penalty neacordat la un henț al lui Nedelcearu. În schimb, Dinamo a avut cinci cornere și trei șuturi la poartă, toate pe poartă, fiind echipa mai ofensivă, dar nu a concretizat decât la reușita norocoasă a lui Boubacar.


21:18 E pauză la Mediaș. Două goluri, un penalty neacordat pentru Mediaș și o accidentare serioasă a lui Curtean sunt evenimentele acestor prime 45 de minute, în care Dănciulescu nu a schimbat aproape nimic în jocul lui Dinamo.


21:15 Duel între Fai și Curtean, care se sfârșește cu o accidentare care pare serioasă pentru fostul dinamovist. Scos în afara terenului, Curtean face semn că nu mai poate continua, iar el va fi înlocuit de Dulca cu Llulaku.


21:12 Centrarea lui Tahar lovește mâna lui Nedelcearu, însă arbitrul Alexandru Tudor nu acordă penalty. Sunt sigur circumstanțe pentru această decizie, stop-cadrul de mai jos demonstrând clar infracțiunea.


21:05 Iar acum meciul a scăzut din nou în intensitate. Șansele lipsesc cu desăvârșire, jocul transformându-se într-o luptă surdă la mijlocul terenului, în care ambele formații greșesc destul de mult. 


20:53 CE OCAZIE DINAMOOOO!!! Incredibil! Matei îi pasează excelent lui Elton, dar brazilianul ratează incredibil, singur cu Pleșca, luându-l la țintă pe goalkeeperul medieșean.


20:51 GOOOOOOOOOOOOOOL DINAMO!!!! (BOUBACAR 21). Ce ieșire neinspirată la ofsaid a defensivei medieșene! O centrare din banda dreaptă îl găsește singur pe Matei în careu, iar jucătorul dinamovist îi pasează excelentu lui Boubacar, senegalezul reușind să înscrie cu o execuție ciudată, împiedicată, dar care și-a îndeplinit scopul!!


20:45 Nu, nu vă plictisiți încă! Cele două echipe parcă au paralizat după golul marcat de Tahar, iar Dinamo suferă teribil. Dănciulescu parcă nu reușește să insufle ceva nou elevilor săi. Dar să avem puțină răbdare, poate se schimbă ceva!


20:36 GOOOOOOOOOOOOOOOL MEDIAȘ!!!! (TAHAR 4). Start negru pentru Danciu-gol! Cordoș greșește o minge în careul propriu, balonul ajunge la Tahar, iar iordanianul marchează cu un cap de lângă Nedelcearu!


20:33 Prima imagine cu Dănciulescu pe banca tehnică a lui Dinamo. Vă reamintesc, fosta glorie dinamovistă a preluat banca tehnică de la Flavius Stoican, care a renunțat la mijlocul săptămânii trecute.


20:30 Alexandru Tudor a fluierat startul partidei!


20:26 Departe de modernul unui vestiar din țările civilizate, dinamoviștii s-au instalat confortabil la Mediaș, unde meciul e pe punctul să înceapă! Să vedem ce va face Dănciulescu la debut.


20:13 Acum trei ani, Dinamo câștiga cu 5-0 în fața lui Gaz Metan Mediaș pe terenul medieșenilor. De atunci, Mediașul a mai câștigat un meci, scor 2-1, dar Dinamo are 5 victorii în ultimele opt partide dintre cele două echipe. Câinii nu s-au mai impus la Mediaș din 2012!


20:03 Așa cum vedem mai jos, Dănciulescu începe cu un modul  4-3-3, folosit de Stoican și în debutul sezonului. Bilinski, secondat de Matei și Alexe sunt în avanposturi, în absența lui Lazăr, suspendat. Rotariu și Patrick Petre sunt rezerve,

Dinamo: Marc – Fai, Nedelcearu, Cordoș, Grecu – Bărboianu, Elton, Boubacar – Matei, Bilinski, Alexe


19:58 Echipele de start:


19:52 Mediașul nu a mai câștigat de șase etape, timp în care a obținut doar patru puncte. Ultima victorie a medieșenilor a venit acum două luni, un 3-1 cu Viitorul Voluntari. Nici Dinamo nu stă mai bine, cu trei eșecuri în ultimele patru etape, plus o eliminare rușinoasă în Cupă, 0-1 cu CS Mioveni.


19:45 Salut! Au mai rămas doar 45 de minute până la meciul Gaz Metan Mediaș – Dinamo. Sunt Adrian Costeiu și vă voi oferi cele mai proaspete informații de la Mediaș, acolo unde Ionel Dănciulescu, fosta legendă a dinamoviștilor, va debuta din postura de antrenor în Liga 1. Ce credeți că va face Danciu-gol ca antrenor? Vă invt să-mi răspundeți în zona de comentarii!


Mulți fani așteaptă o echipă a lui Dinamo foarte ofensivă. Nu neapărat datorită istoriei,  ci pentru că pe banca tehnică stau în prezent doi dintre cei mai buni marcatori din istoria clubului. Antrenorului secund, Dorin Mateuț, rămas chiar și după ce Stoican și-a dat demisia, i s-a alăturat Ionel Dănciulescu, al doilea cel mai bun marcator din istoria campionatului intern, după Dudu Georgescu. Fostul atacant al lui Dinamo are 214 goluri înscrise în Liga I și este peste Rodion Cămătaru (198) și Florea Dumitrache (170).

Dorin Mateuț este un alt fost atacant care s-a făcut remarcat prin reușitele sale, deși postul său nu era cel de vârf de atac. „Matteo” a înscris de 134 de ori în prima ligă a fotbalului românesc. În toată cariera lor, cei doi au înscris 472 de goluri. 

Rămân și din iarnă?

Misiunea șefilor lui Dinamo de a găsi un nou antrenor nu este atât de ușoară. În primul rând, puțini doresc să continue un proiect cu bani puțini, în care nu se alocă sume mari pentru transferuri. Un al doilea motiv pentru care antrenorii evită să meargă la Dinamo este salariul. Conform unor surse din cadrul clubului, Dinamo vrea să găsească un antrenor care să se încadreze într-un plafon salarial de până la 6.000 de euro pe lună. În acest context, Miriuță pare hotărât să accepte o ofertă din Ungaria, Rednic este considerat un antrenor scump, în timp ce Claudiu Niculescu pare mai tentat de o ofertă de la Petrolul.
 
În același timp, Dănciulescu este încântat de faptul că a lăsat costumul pentru hainele de antrenor, iar șefii clubului sunt hotărâți să nu mai caute niciun antrenor în ultimele trei meciuri ale turului. În cazul în care jocul echipei va fi satisfăcător, lui „Danciu-gol” i se va da mână liberă și în 2015.
Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz!…
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen