LIVE BLOG | FCSB – Viitorul 2-0. Man și Momcilovic au marcat, Gnohere a fost eliminat. Vicecampioana termină anul la două puncte de CFR

LIVE BLOG | FCSB - Viitorul 2-0. Man și Momcilovic au marcat, Gnohere a fost eliminat. Vicecampioana termină anul la două puncte de CFR
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB – Viitorul 2-0 (D. Man 20, Momcilovic 65)

FCSB: Niță – Enache, Larie, Nedelcu, Momcilovic – Pintilii [O. Popescu 30 (   J. Morais 49)],   L. Filip – Man, Fl. Tănase,    Fl. Coman (Golofca 75) –   Gnohéré
Rezerve: A. Vlad, De Amorim, Achim, D. Benzar

Viitorul: Tordai – D. Lopez (   Cr. Băluț 57), Țîru, Hodorogea, De Nooijer (Vînă 55) –   Cicâldău Mladen, Cr. Ganea – Eric (Drăguș 63) – Chițu,    Țucudean
Rezerve: Buzbuchi, Ghiță, Horj, Ciobanu, Drăguș

Min. 90+4 Sebastian Colțescu fluieră pentru ultima dată și pune capăt meciului decis de golul lui Man și de gafa portarului Turdai. FCSB bate Viitorul, 2-0, și ajunge la două puncte de CFR, 47 față de 49. Campioana rămâne cu 34 de puncte și, dacă Dinamo bate la Timișoara, iese de pe locurile de play-off!

Cronica meciului:


Min. 90 Man are nevoie de îngrijiri medicale, Hodorogea irosește o șansă decentă, iar vicecampionii mai au de rezistat patru minute, atâtea câte s-au arătat de la margine. 3,350 de fani sunt anunțați de la stația de amplificare, dar e clar că e o exagerare a crainicului.


Min 89 Lucian Filip încasează un cartonaș galben, dar scopul echipei lui Dică e atins. Mingea stă departe de poarta lui Niță, iar ocaziile nu vin.


Min. 83 Imediat după golul de 2-0, vicecampioana a făcut pasul în spate, iar un lucru e clar: Viitorul nu mai are nici măcar forța ofensivă arătată la 1-0. Hagi l-a scos pe Eric, imaginația a dispărut din joc, iar Țucudean a rămas izolat între Momcilovic și Larie.


Min. 67 Niță, din nou salvator. Țucudean s-a înălțat peste apărarea gazdelor, a trimis violent sub bara transversală, dar Niță a respins din plonjon.


Min. 65 GOOOL FCSB! Momcilovic înscrie după o gafă a lui Tordai. Man a centrat de la colț, Tordai a scăpat balonul în careul mic, iar fundașul gazdelor a îndeplinit o simplă formalitate. A fost prima ocazie importantă a gazdelor în repriza a doua.


Foto Mediafax


Min. 61 O nouă șansă importantă pentru oaspeți. Ganea a fost lansat ideal în careul FCSB-ului, dar mingea i-a venit pe piciorul drept și a pierdut secunde importante până și-a așezat balonul pe piciorul de bază. În cele din urmă Ganea a șutat, dar Momcilovic a amortizat execuția și Niță a cules balonul.


Min. 60 Hagi i-a aruncat în luptă pe Cristian Băluță și Ionuț Vînă. Pe bancă au mai rămas Ghiță, Horj, Ciobanu și Drăguș. Pe cine ar trebui să mizeze antrenorul campioanei în finalul jocului?


Foto Mediafax


Min. 54 Bară Viitorul! Chițu a trimis puternic în fața porții, Niță a respins în lateral, iar Enache n-a putut controla balonul care a ajuns la Ganea. Fundașul a mai făcut doi pași spre linia de fund, după care a șutat în forță pe centrul porții. Mingea a șters bara transversală și a părăsit careul vicecampioanei. Crește presiunea oaspeților.


Min. 51 Eric a șutat din prima de la 16 metri la vinclul porții adverse, însă Niță a plonjat și a reușit să respingă în afara terenului. Lovitură de colț pentru Viitorul.


Min. 49 Intrat în locul lui Pintilii, Ovidiu Popescu părăsește terenul, de asemenea accidentat. Junior Morais intră în locul mijlocașului.


Min. 46 Mladen a șutat puternic din afara careului, dar Niță a reținut fără probleme.


Min. 46 S-a reluat partida din Capitală. Nu s-a efectuat nicio modificare la pauză.


Min. 45 Pauză pe Arena Națională! Vicecampioana va evolua o repriză în inferioritate numerică, dar poate sta la adăpostul scorului.


Min. 43 Eliminare! Gnohere vede cartonașul roșu după un conflict cu Țucudean. Totul a pornit de la un duel pentru minge, între Cristi Ganea și Ovidiu Popescu. Mijlocașul gazdelor a rămas întins pe gazon, iar în zona respectivă s-a creat un carambol. Gnohere și Țucudean și-au adresat injurii unul celuilalt, iar francezul l-a pălmuit pe atacantul campioanei. Țucudean a rămas întins pe gazon, astfel că Sebastian Colțescu i-a acordat cartonașul roșu lui Gnohere, după ce s-a consultat cu asistentul de pe partea Tribunei a II-a.


Foto Mediafax


Min. 34 Staff-ul medical i-a aplicat lui Pintilii o compresă cu gheață la gamba piciorului drept. În urmă cu puțin timp, ProSport scria despre problemele din lotul vicecampioanei. „Combinația dintre ideile lui Dică și practicile lui Lupu (n.r. Marian Lupu, preparator fizic) este devastatoare. Faptul că se lucrează mult fără minge, fizic, i-a pus la pământ pe cei care abia au venit la echipă sau pe cei cu sensibilități. Jucătorii își dau seama de asta și au început să strâmbe din nas la planul de antrenament”, au declarat pentru ProSport, surse din staff-ul FCSB-ului.


Captură Digi Sport


Min. 29 Pintilii a părăsit terenul, acuzând probleme musculare. Ovidiu Popescu a fost chemat de la încălzire.


Captură Digi Sport


Min. 20 GOOOL FCSB! Pintilii l-a lansat pe Man în interiorul careului, care l-a fentat pe Hodorogea și a trimis puternic pe centrul porții. Tordai n-a avut nicio șansă. Este al șaselea gol reușit de jucătorul adus de la UTA, în acest sezon. La acest scor, vicecampioana se apropie la două puncte de liderul CFR Cluj, care a cedat sâmbătă la Craiova, scor 2-1.


Foto Mediafax


Min. 16 Man a executat o lovitură de colț de pe partea stângă, Momcilovic a reluat cu capul, dar mingea s-a dus mult peste poarta oaspeților.


Min. 14 Pericol la poarta gazdelor! Chițu a întors în centru pentru Eric, care a șutat în blocajul lui Larie. Mingea a ricoșat la Țucudean, care a reluat din foarfecă, dar defensiva lui Dică a respins pentru a doua oară.


Min. 10 Nu am înregistrat ocazii importante în acest debut de joc. Viitorul presează mai mult, în timp ce campioana nu-și găsește ritmul.


Min. 3 Campioana începe în ofensiva partida cu FCSB. Eric a șutat în blocajul defensivei roș-albastre, iar după alte câteva momente, Țucudean a trimis la colțul scurt din afara careului, dar Niță a reținut balonul.


Min. 1 A început partida de pe Arena Națională. Centralul partidei este Sebastian Colțescu. Lovitura de începere le-a aparținut oaspeților.


19:30 Ninsoarea care a început în București îi va ține, cu siguranță, pe fanii FCSB-ului departe de stadion. Vestea bună e că acoperișul este tras, iar frigul și fulgii nu-i vor deranja pe jucători.


18:44 Avem cele două echipe de start! Chinuit de pubalgie, Alibec s-a antrenat toată săptămâna, dar a fost lăsat în afara lotului. „Tripleta de aur” din imaginația lui Becali joacă în spatele lui Gnohere, Nedelcu e fundaș central, în timp ce Hagi trimite în teren clasicul 4-3-1-2, cu Eric urmând să joace în spatele lui Chițu și Țucudena.


Campioana și vicecampioana se întâlnesc, azi, de la 20:00, pe Arena Națională într-un meci care va avea parte de o asistență cu mult sub ce a găzduit stadionul „Ion Oblemenco”, aseară, între CS U Craiova și CFR, scor 2-1. Oficialii gazdelor speră să vândă cel puțin 10.000 de bilete, dar de ieri până azi au vândut doar 1.500 de tichete.

FCSB privește Viitorul de pe poziția a doua, având cu 10 puncte în plus, iar presiunea și-a făcut loc în ambele tabere înainte de ultima etapă din 2017. Hagi este amenințat chiar de Dinamo, echipă care părea ieșită la un moment dat din calculele pentru play-off. „Câinii” sunt pe locul șapte și s-au apropiat la un singur punct de poziția Viitorului, care e pe șase, cu 34 de puncte.

De cealaltă parte, FCSB a sperat la un pas greșit al CFR-ului, cu CS U Craiova, iar  acesta a venit imediat. În cazul unei victorii, Dică s-ar apropia la două puncte de  actualul lider.

O altă veste bună este revenirea lui Denis Alibec în lot, după ce acesta a acuzat o accidentare în ultimele săptămâni, în schimb tehnicianul gazdelor nu se va putea baza pe Budescu, Teixeira, Planic, Bălașa, Romario Benzar și De Amorim, toți fiind accidentați.

În turul campionatului, Viitorul s-a impus la Ovidiu, scor 1-0, acesta fiind primul meci pierdut de FCSB în acest sezon.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa…
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup