Derby-ul ultimei secunde: CFR Cluj – U Cluj 1-0. Echipa lui Miriuță egalează Steaua în clasamentul Ligii 1 cu 20 de secunde înainte de final

Derby-ul ultimei secunde: CFR Cluj - U Cluj 1-0. Echipa lui Miriuță egalează Steaua în clasamentul Ligii 1 cu 20 de secunde înainte de final
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Rezerva Tiago Lopez a decis în minutul 93 cel mai așteptat meci din Ardeal, cel dintre CFR Cluj și U Cluj
  • Cu această victorie, CFR egalează la puncte Steaua cu care împarte primul loc în Liga 1, la doi ani de la ultimul titlu
  • 8.000 de spectatori au creat o atmosferă de meci mare în Gruia, unul în care cei de la U Cluj au jucat 55 de minute în inferioritate numerică, după ce Mengolo a fost eliminat pentru o eliminare de-a dreptul hilară în careul advers

Cum ar fi fotbalul fără suporteri? De unde ne-am da seama de importanța unei partide dacă tribunele ar fi goale la fiecare meci? Poate că și conducătorii CFR-ului și-au pus aceste întrebări când au decis să anuleze decizia cel puțin eronată de a închide tribunele și au lăsat clujenii să se bucure de ce este al lor: de derby-ul Ardealului.Așa că derby-ul dintre CFR și „U”a avut de toate. A avut emoție, a avut adrenalină, a avut atmosferă. Indiferent de ce s-ar fi întâmplat în teren, oricât de bine sau de slab s-ar fi jucat, orice om prezent în tribune a simțit atmosfera unui meci mare. Galerialui „U” s-a ocupat, ca de obicei, de fundalul sonor, dar de această dată parcă a avut mai multă competiție din peluza „vișiniiilor”. Au fost bannere, fumigene și multe ambiții care au creat o stare ce numai la derby-uri se poate simți.

„U” Cluj, 55 de minute în 10 oameni

În această atmosferă, CFR și „U” au continuat cea mai veche rivalitate din fotbalul românesc. Miza jocului s-a simțit și pe teren, în ardoarea cu care jucătorii abordau fiecare duel. Miza era însă una diferită. Dacă pentru cei de la Universitatea obiectivul primordial era să-și mulțumească fanii și să-l împace pe Ogăraru cu aceștia, CFR viza, după multă vreme primul loc în Liga I. Presiunea gazdelor din startul partidei a arătat acest lucru. Veselovsky s-a trezit rapid cu Tade în față și l-a blocat (3), iar arbitrul Găman putea să le dea penalty gazdelor, la un henț în careul lui Veselovsky (7). „Alb-negrii” au trăit prin Mengolo, dar tot pe mâna lui aveau să „moară” mai apoi speranțele ofensive. Atacantul a fost la un pas să devieze în poartă o centrare a lui Viveiros (26), pentru ca apoi tot Mengolo să-l țintească pe Felgueiras din careu (34). Africanul „și-a pierdut mințile” în minutul 35 când a simulat în careul CFR-ului și a văzut al doilea cartonaș galben. De atunci registrul tactic s-a schimbat total. Ogăraru a sunat retragerea, iar CFR-ul s-a instalat aproape permanent în terenul lui „U”. Guima a reluatpeste din 7 metri (38), iarCiupe, omul care aduceavictoria „șepcilor” în sezonul trecut,a încercat să înscrie de la mijlocul terenului (41).

Mengolo și-a lăsat echipa în inferioritate în minutul 38, după un fault caraghios în careul lui Felguieras. A fost consolat de jucătorii celor de la CFR Cluj în drumul său spre vestiar

Rezerva Lopez, idol pentru CFR

Cu gândul la primul loc, Miriuță a mutat ofensiv la pauză, când au intrat Dore și Christian. Congolezul a fost cel mai periculos om al CFR-ului în a doua repriză, când atacurile au curs aproape în întregime spre poarta lui Veselovsky. Dore a apărut mereu la finalizare, dar a ratat ținta în minutele 47, 55 și 68, 86.Miriuță s-a agitat ca un leupemargine văzând că elevii săi nu pot să treacă de barajul făcut în careu de toți jucătorii lui „U”. Și „șepcile roșii” au avut șansa lor, prin Achim, scăpat pe contraatac (75) și Viveiros (85), dar Felgueiras s-a opus de fiecare dată. Pe final, tensiunea a atins cota maximă, dar fazele de poartă au fost extrem de rare. Când totul părea terminat, Tiago Lopez a marcat pentru un final incendiar pentru CFR, care trece pe primul loc după doi ani.

Cronică scrisă de Vlad Măcicășan


UPDATE 22:50 GOOOOOOOOL CFR CLUJ Cu 20 de secunde înainte de fluierul final al partidei, Tiago a înscris golul de trei puncte, cel care aduce victoria echipei lui Miriuță. CFR Cluj se află acum la egalitate de puncte cu Steaua, în timp ce Ogăraru tremură. Este la a treia înfrângere în campionat din trei partide în care a fost numit principal la U Cluj. Situația nu arată bine pentru cei din urmă. Deloc.

Noi revenim imediat cu cronica scrisă de Vlad Măcicășan, care probabil are de modificat destul de multe lucruri. Am fost Sorina Oprițescu și vă mulțumesc pentru atenția oferită în ultimele două ore. O seară frumoasă în continuare vă urez.


UPDATE 22:41 Să îi ofere cineva lui Tade un trofeu pentru „Luftul Anului”. În minutul 83 a avut golul în vârful ghetei, dar a ratat incredibil, tocmai când voiam să îl lăudăm că a apărut din nou pe teren, după ce numele său a fost menționat în minutul 3 și atât. Putea să aducă CFR Cluj pe primul loc. În loc de asta a pus capul în pământ și și-a tras pelerina de invizibilitate pe care a avut-o în ultimele 80 de minute.

Replica celor de la U Cluj nu s-a lăsat mult așteptată. Cineva să îi dea lui Felguieras trofeul de „Om al Meciului” (avem chef de dat trofee, da). În minutul 85, a intervenit la șutul de la distanță al aceluiași Achim. Mai sunt 5 minute plus ceva prelungiri. Se joacă pe contre acum. Și da, U Cluj este în continuare în 10 oameni. Nici noi nu am crede asta dacă nu am fi văzut eliminarea din minutul 38.


UPDATE 22:35 CFR Cluj pare să nu știe să profite de omul în plus pe care îl are pe teren. U Cluj nu face aceeași greșeală, și este periculoasă pe contraatac, iar doar intervenția lui Felgueiras din minutul 74, la șutul lui Achim, a făcut posibil ca pe tabelă să fie tot 0-0. Echipa lui Ogăraru stă la pândă și se descurcă mai bine în atac decât cea a lui Miriuță. 11 contra 10 pe teren, dar meciul se echilibrează. Și mai este doar un sfert de oră până la finalul partidei.


UPDATE 22:27 Și dacă meciul nu ne oferă niciun fel de emoție, au grijă comentatorii să o facă. În minutul 67, la o lovitură libera a celor de la CFR Cluj, Găman a considerat că jucătorii lui Miriuță au faultat în careul advers. Nu același lucru l-au dorit cei de la Look: „Și esteeeeeeeeee…. fault în atac”. Dezamăgirea din voce nu poate să fie reprodusă aici. E clar, nu suntem singurii care vor să vadă un gol. Fie el și din penalty.


UPDATE 22:21 Minutul 63. Faulturi. Faulturi peste tot. Cam așa se poate rezuma acum partida dintre CFR Cluj și U Cluj. Din când în când, Dore mai ratează câte o șansă de a marca. Nu e ajutat de nimeni în atac, astfel că nu reușește mare lucru.


UPDATE 22:15 Cum nu se întâmplă nimic interesant pe teren, eu vă pun la dispoziție una dintre pozele din minutul 38, când Mengolo a primit „binecuvântarea” unui jucător de la CFR Cluj în ceea ce privește cartonașul roșu. Este minutul 57, scorul este în continuare 0-0. Chiar și în superioritate numerică, ceva nu merge în atacul echipei lui Miriuță. Dore ratează din șase metri (din nou), iar U Cluj nu pare să conteze foarte mult în joc. „A gândit bine Ogăraru această partidă până acum”, spune unul dintre comentatorii partidei. Am vrea să îi dăm dreptate, dar nu putem. E mai degrabă vorba despre noroc aici.


UPDATE 22:05 Nici nu a intrat bine pe teren, că Dore a și ratat o ocazie mare de a înscrie, în minutul 46, la cea de-a doua atingere a mingii. Repriza a doua începe ca prima: cu CFR Cluj atacând și dominând începutul. Oare cu Dore în lotul Petrolului, Mulțescu s-ar mai fi plâns că nu poate câștiga titlul cu jucătorii pe care îi are la dispoziție? Lăsăm imaginația să își facă de cap.


UPDATE 22:00 Găman fluieră startul reprizei secunde (nu jucătorul Astrei, el e accidentat și nu poate fi folosit nici de Isăilă la echipa de club, nici de Pițurcă la națională). Va fi interesant de văzut dacă Ogăraru a reușit, la pauză, să își motiveze cumva cei 10 jucători de pe teren. De cealaltă parte, Miriuță nu ar avea scuză pentru o remiză sau, mai rău, o înfrângere, dacă următoarele 45 de minute vor semăna cu ce am văzut în prima repriză. Echipa lui are nevoie de cel puțin două goluri pentru a fi liderul Ligii 1 la finalul etapei cu numărul 9. În consecință, antrenorul CFR-ului face două modificări: Dore în locul lui Guima și Christian în locul lui Muniru.


UPDATE 21:45 Se încheie prima repriză, echipele se îndreaptă către vestiare. Ogăraru nu pare a fi mulțumit și nu cred că poate cineva să se întrebe de ce. De 10 minute, Mengolo își așteaptă colegii. A avut timp suficient la dispoziție pentru a găsi o explicație pentru simularea de neînțeles din minutul 38. În inferioritate numerică și dominată, U Cluj are nevoie de o minune pentru a pleca de pe terenul rivalei din Ardeal cu un punct. Noi revenim peste un sfert de oră. Sperăm să mai aveți răbdare cu noi încă 45 de minute.


UPDATE 21:40 Ciupe îl vede pe portarul CFR-ului ieșit mult din poartă. Fundașul dreapta șutează de la 40 de metri și doar intervenția de ultim moment a lui Felguieras salvează echipa lui Miriuță. Între timp, Ogăraru face și prima modificare. Raul Costin intră în locul lui Paulinho. E clar, U Cluj se mulțumește astăzi și cu o remiză. Dar oare și suporterii ei?


UPDATE 21:34 Că tot îl lăudam pe Mengolo… A ratat o ocazie mare pentru U Cluj în minutul 33, pentru ca cinci minute mai târziu să simuleze caraghios și să vadă cartonașul cel de-al doilea cartonaș galben. Echipa lui Ogăraru este acum în inferioritate numerică. La vestiare nu mai era Mengolo. Le-a făcut pe toate, inclusiv să-și lase echipa în 10. Subit, derby-ul Ardealului este unul dezechilibrat.


UPDATE 21:30 În minutul 29, Mengolo (singurul jucător care pare a fi pe teren pentru cei de la U Cluj) a fost la un pas să se accidenteze. A intrat cu spatele în reclamele de pe marginea terenului, în timp ce se bătea pentru a ține mingea în careul celor de la CFR Cluj. S-a ales doar cu o durere de spate. Comentatorii partidei nu ne ajută foarte mult: „Cea mai mare ocazie a fost aceea din minutul 3”. Minunat, pe măsură ce ne apropiem de pauză, ritmul scade, fazele se rup undeva la mijlocul terenului. Măcar se aud suporterii frumos.


UPDATE 21:22 A trebuit să vină minutul 22 pentru ca cei de la U Cluj să aibă prima ocazie a partidei. Mult spus ocazie, de fapt. Mengolo a intrat în careu, dar probabil că nu va rămâne în memoria vreunui suporter pentru ceea ce nu a reușit să facă. Mai degrabă ținem minte că a văzut cartonașul galben în urmă cu doar câteva minute. În continuare CFR domină meciul și probabil că este doar o problemă de timp până când vor reuși să înscrie. U Cluj trebuie să schimbe ceva. Și repede. Este 0-0. Momentan.


UPDATE 21:16 Dacă e derby, sunt bannere cu mesaje mai mult sau mai puțin inteligente îndreptate către galeria adversă. De data aceasta, doar pe axa „CFR Cluj – U Cluj”, pentru că cei din urmă și-au lăsat pânzele pictate la intrarea pe stadion. Iar primul mesaj este următorul: „Pentru voi s-a inventat Universitatea fără BAC”. Răspunsul celor de la U Cluj: huiduieli. Fiecare cum poate.


UPDATE 21:10 Meciul are ritm și apreciem asta. Aveam nevoie de așa ceva. Le plângeam mai jos de milă suporterilor celor de la U Cluj, că nu au fost lăsați cu bannere pe stadion. Au reușit, în schimb, să introducă torțe și petarde, motiv pentru care nu mai suntem empatici cu ei. Probabil că vor fi amendați de către LPF. Cei de la ligă au avut un weekend „de foc” și probabil că își vor rotunji bugetul semnificativ după această etapă.


UPDATE 21:05 Coregrafia de mai jos aparține celor de la CFR Cluj. Asta pentru că suporterii echipei lui Ogăraru au intrat pe stadion doar cu fularele. Bannerele le-au fost confiscate celor din urmă pentru că nu au vrut să stea la peluză, ci la tribună. Și acum, aș vrea să îmi răspundeți la o intrebare: a cui armă este răzbunarea? Între timp, CFR Cluj domină începutul partidei. Tade a fost la un pas să înscrie în minutul 3, dar portarul Veselovsky pare astăzi în formă, salvându-și echipa de la o deschidere de scor prematură.


UPDATE 21:00 Fluier de start al partidei dintre CFR Cluj și U Cluj. Sperăm să fie spectacol și pe teren, nu doar în tribune, acolo unde suntem deja obișnuiți. „E așteptat cu sufletul la gură de întreg Ardealul acest meci”, spune comentatorul. E bine că pe noi ne-a exclus deja, pentru că nu suntem în aceeași zonă. Ce-i drept, nu așteptăm nimic cu sufletul la gură. Dar…


UPDATE 20:50 Sunt 8.000 de susținători ai CFR-ului pe stadion, în timp ce galeria lui „U” este alcătuită din aproape 2.000 de suporteri. Apreciem faptul că par a fi mai mulți decât la meciul de ieri, dintre Steaua și Astra, un alt derby, dar de duminică.


UPDATE 20:35 25 de minute ne mai despart până la fluierul de start al partidei. Cei de la Look TV ne prezintă interviuri cu copii: „Nu vrem înjurături, să nu se oprească meciul din cauza suporterilor”, spun aceștia la unison. Într-o lume civilizată, probabil că aceștia și-ar vedea dorința îndeplinită. Încurajăm părinții să le pună mâinile la urechi de la ora 21:00. Nu de alta, dar e cunoscută rivalitatea din Ardeal dintre cele două echipe și sigur nu își vor ura de bine galeriile.

Eu vă las până atunci cu un articol care scoate în evidență situația celor două echipe care se vor confrunta în ultimul meci al etapei. Și poate îi va lămuri pe copii de ce astăzi se va înjura pe stadion.


UPDATE 20:10 Galeria celor de la U Cluj a ajuns la stadion. Reamintim faptul că fanii echipei lui Ogăraru au refuzat biletele oferite la peluză și vor sta la tribuna a II-a. Iar noi stăm și ne întrebăm dacă nu cumva vom asista astăzi la a treia schimbare de antrenor, dacă Ogăraru va pierde această partidă. Așteptăm cuminți deznodământul.


UPDATE 20:00 Reporterul ProSport, Vlad Măcicășan, se află pe stadion și ne-a pus la dispoziție foaia de joc a partidei. Peste o oră, ultimul meci al etapei a 9-a, și poate cel mai așteptat pentru locuitorii orașului Cluj, va începe. Iar ei vor fi protagoniștii derby-ului de astăzi (parcă facem exces de acest concept în ultima perioadă, e ziua și derby-ul):


UPDATE 18:27 Aproximativ 300 de fani ai Universității s-au strâns până acum în centrul orașului, pe Bulevardul Eroilor, de unde galeria va pleca spre stadionul din Gruia. Fanii au avut deja un prim conflict cu Jandarmeria. Unul dintre suporterii a aprins o fumigenă, iar jandarmii au vrut să-l rețină, moment în care mai mulți susținători ai lui U Cluj au sărit în apărarea acestuia. A rezultat o învălmășeală între grupul de fani și jandarmi, iar în urma conflictului trei fani au fost reținuți.


UPDATE 17:39 Mihai Teja va rămâne în istoria Universității drept antrenorul care a întrerupt supremația de 42 de ani a CFR-ului în derby-ul Clujului. Cu el pe bancă, „studenții” se impuneau sezonul trecut cu 2-1, în Gruia. Teja a rememorat trăirile din preajma acelui meci. „A fost un meci trăit foarte intens. Un derby cu emoții extraordinare. La acest capitol poate fi comparat oricând cu un Steaua – Dinamo. Au fost trăiri foarte intense. Trecuseră foarte mult timp de la ultima victorie și îmi doream să le oferim suporterilor o mare bucurie. Sunt momente unice, cu care rar te întâlnești. A fost o plăcere și o bucurie să știm că am intrat în istorie, alături de toată echipa. E un lucru cu care mă mândresc”, a spus Teja, care crede că acest meci se câștigă de echipa mai bine pregătită psihic: „Cheia acelui meci a fost atitudinea și determinarea. Factorul psihic a fost foarte important. Nu contează locul din clasament la astfel de meciuri”, spune Teja.

„M-aș întoarce, dar nu acum”

Fostul tehnician al Universității a fost cerut cu insistență înapoi de suporteri, la ultimele partide. Teja este antrenorul cu cel mai mare procentaj de victorii dintre toți cei care au stat pe bancă în Liga 1, din 2011 încoace. „Am rămas plăcut surprins de atitudinea suporterilor. Înseamnă că am lăsat ceva acolo și sunt foarte mândru de acest lucru. Le mulțumesc foarte mult fanilor, dar am luat o decizie alături de domnul Walter și nu regret nimic din ce am făcut. Am regretat doar că nu mi-am dus munca la capăt, pentru că eu îmi doream să rămân cel puțin 3 ani și să ajungem într-o cupă europeană. Poate am fost copil când am sperat asta. La Universitatea m-aș întoarce oricând, dar nu acum pentru că acolo există un antrenor și trebuie să respectăm munca lui. Nu-i dau eu sfaturi pentru că știe, cu siguranță ce are de făcut”, spune Teja, care mizează pe o victorie a fostei sale echipe: „Pronosticul meu este 2-1 pentru Universitatea”.


UPDATE 16:19: Foștii jucători de la CFR și Universitatea sunt alături de foștii lor colegi în derby-ul din această seară. Ricardo Cadu a postat pe pagina sa de facebook un clip cu ultimul său gol împotriva lui „U” Cluj, cel prin care CFR a câștigat titlul din 2012.

Portughezul a marcat din penalty două dintre cele mai importante goluri din istoria CFR-ului, ambele pe terenul Universității. Prin aceste goluri, „vișiniii” au câștigat derby-urile care le-au adus titlurile în 2008 și 2012.

Și foștii jucători ai Universității sunt cu gândul la derby-ul Clujului. Max Nicu, ajuns la Aris Limasol a postat astăzi mai multe fotografii cu el în tricoul lui „U”. „Keep calm and love „U” Cluj”, a fost mesajul lui Max Nicu.


UPDATE 15:43: Oficialii CFR-ului au vrut inițial să pună în vânzare doar bilete la peluză, pentru a interzice accesul fanilor Universității la tribuna a II-a. Conducerea „feroviarilor” a revenit asupra deciziei și a pus în vânzare tichete și pentru cele două tribune, la prețul de 60 de lei. Asta nu va aduce însă mai mulți spectatori în tribună, la meciul din această seară, care se anunță a fi unul cu cel mai mic număr de spectatori din ultimii ani. Doar 860 de bilete au fost achiziționate până în această dimineață, casele de bilete fiind deschise până la ora 18:00.

Pe lângă biletele puse în vânzare, organizatorii partidei au oferit 1500 de invitații și se așteaptă tot la 1500 de abonați să fie prezenți la partidă.

Galeria Universității și-a dat întâlnire, începând cu ora 16:00, în centrul orașului, urmând ca de acolo să plece organizat spre stadion. Fanii lui „U” vor fi îmbrăcați în negru la această partidă și vor ocupa o bună parte din tribuna a II-a, aceștia refuzând tichetele puse la dispoziție de CFR la peluză, în sectorul destinat galeriei oaspete.


Suporterii Universității au produs daune la ultimul derby clujean susținut pe stadionul CFR-ului. Foto: Dan Tăuțan

Nemulțumiți de rezultatele echipei de la instalarea lui Ogăraru, fanii Universității au fost prezenți la ultimul antrenament înaintea meciului cu CFR, unde au discutat cu Ogăraru și i-au cerut să învingă în derby pentru a trece peste începutul slab de campionat.

CFR, favorita pariorilor

Gazda derby-ului din această seară este net favorită la casele de pariuri. La principalele agenții on-line, CFR are o cotă de 1,45 la victorie, 3.80 fiind cota pentru egal, în timp ce în cazul unei victorii a Universității, cei care ar miza pe succesul studenților ar câștiga de 6,75 ori suma pariată.

CFR are o cotă de 2.05 pentru o victorie la „zero”, în timp ce „U” Cluj are o cotă de 8,50 pentru acest tip de pariu. „Feroviarii” au o cotă bună și în cazul unei victorii la cel puțin două goluri diferență. 2,35 este cota pentru această variantă.

În cazul în care formația lui Vasile Miriuță va câștiga la două goluri diferență va trece pe primul loc în clasament. Clujenii n-au mai fost lideri în Liga 1 din 2012, când au și câștigat campionatul.


Derby-ul din această seară, de la ora 21:00, se anunță a fi unul al contrastelor. CFR este în una dintre cele mai bune forme din ultimii doi ani, iar Universitatea este fără victorie de când a fost instalat George Ogăraru.

CFR – „U” este cel mai vechi derby local din România, cele două echipe fiind cele mai vechi din actuala structură a Ligii 1. Conform statisticii lpf.ro, primul meci dintre CFR și Universitatea s-a disputat în 1920, când „feroviarii”, pe atunci sub denumirea Ferar se impuneau cu 8-0. Acea partidă s-a disputat în liga secundă, iar primul meci în Liga 1 între cele două echipe s-a jucat în 1947. În Liga 1, echipele din Cluj s-au întâlnit de 28 de ori, iar „feroviarii” sunt în avantaj. CFR are 13 victorii, Universitatea 4, iar 11 partide s-au terminat la egalitate.

Vasile Miriuță are doi accidentați pentru partida din această seară, Negruț și Deac neputând fi utilizați. „E un derby, chiar dacă ești pe primul sau pe ultimul loc. Șansele sunt de 50-50. „U” este o echipă bună. Suntem siguri că vom câștiga, iar băieții vor face totul pentru acest lucru. Nu e vorba de revanșă pentru meciul de anul trecut. Ce-a fost nu ne mai interesează. Contează doar prezentul și viitorul”, a spus antrenorul CFR-ului.

George Ogăraru nu-l va putea utiliza pe fundașul central Ionuț Neag, acesta urmând să fie înlocuit cu Dino Skvorc. „CFR e o echipă puternică. A ajuns unde și-a dorit după mai multe luni de lucru cu același antrenor. Orice muncă necesită timp. Am preluat o echipă din mers și încerc să-i dau amprenta și să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Ogăraru.

Echipe probabile:

CFR: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Jakolis, Muniru, Monroy, Ivanovski – Tade, Guima,

„U” Cluj: Veselovsky – Ciupe, Skvorc, Ninu, Mușat – Bucșa, R. Costin – Boutadjine, Stojanovic, Viveiros – Mengolo


Cifre înainte de CFR – „U”:

2 victorii are Universitatea în fața CFR-ului în ultimii 42 de ani

13 de victorii are CFR în 28 de partide cu Universitatea

4 victorii are Universitatea în meciurile cu CFR

26 de jucători a folosit Universitatea în acest campionat

17 jucători a folosit CFR în această ediție de campionat

25,2 ani este media de vârstă a lotului CFR-ului

25,9 ani este media de vârstă a jucătorilor de la „U” Cluj

Sorina Oprițescu / Redactor
Licențiat în jurnalism, Vlad Măcicășan a început să colaboreze cu ProSport încă din anii de facultate. Scrie fără întrerupere pentru ProSport de 17 ani, când a și început cariera de jurnalist sportiv. Jurnalist de presă scrisă și tv, Vlad Măcicășan moderează și emisiuni ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup